Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/1/2022 στις 12:38 ΠΜ, atheatos είπε

Αν είναι κλέφτης μήπως? Στο πορτοφόλι έχω τις κάρτες. Αν το κινητό του, έχει δυνατότητα να δέχεται πληρωμές από κάρτες τότε….

Ο κλέφτης υπολογίζει πως δεν θα τον βρουν, αν κλέψει μέσω Android POS θα τον βρουν σίγουρα.

Στην πράξη τώρα, τι έχω κάνει εγώ. Όλες οι κάρτες περασμένες σε Curve, έχω μαζί μου μόνο το κινητό με το Gpay και την πλαστική Curve. Ότι και να γίνει, έρχεται push notification άμεσα.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το pos (ακομα και η εφαρμογη σε κινητο τηλεφωνο) ειναι παντα συνδεδεμένο με ενα εταιρικο ΑΦΜ.

η τραπεζα για να του δωσει προσβαση εχει κανει KYC και ξερει τα παντα.

δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να πηγαινει με ενα android κινητο και να σκαναρει ανεπαφα καρτες χωρις να ξερουν ποιος ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ορισμένοι έχουν σοβαρό θέμα αντίληψης και κατανόησης του τι διαβάζουν. Δε λέει πουθενά ότι θα πραγματοποιούνται πληρωμές μέσω του iPhone, αυτό γίνεται εδώ και χρόνια.

Ο τίτλος λέει ότι το κινητό "Θα δέχεται πληρωμές" όπως ακριβώς κάνει και ένα POS. Θα ακουμπάει ο άλλος την κάρτα του στο κινητό σου και θα σου μεταφέρει λεφτά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.apple.com/newsroom/2022/02/apple-unveils-contactless-payments-via-tap-to-pay-on-iphone/

Πέσαμε έξω 👾👾👾
Κρίμα, αλλά θα δούμε πως θα γίνει το integration και τι θα απαιτεί. Σε 1η φάση φαίνεται ότι στοχεύει απλά τις προμήθειες και σε 2ο χρόνο ίσως επιχειρήσει να μπει στο παιχνίδι. 

Ελλάδα βέβαια καλό 2030 και αν δοθεί ποτέ άδεια. 

Επεξ/σία από M A T R I X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...