Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα απο adsl nova έκανα αιτηση σε wind vdsl και μετα απο 2 μέρες μου είπαν δεν εχουν διαθεσιμότητα.

Ρωτάω την νοβα για αναβάθμιση και κανω ανανέωση αφου που ειπαν οτι με βαση την διεύθυνση μπορουν. Μετα μου ειπαν οτι ειναι σε αναμονή μεχρι να βρεθει διαθέσιμο και μπορεί να κάνει 2-3 μήνες. Τι γίνεται εδώ πως λενε εχουμε και μετα δεν εχουν; 

Δημοσ.
1 hour ago, eft said:

Καλησπέρα απο adsl nova έκανα αιτηση σε wind vdsl και μετα απο 2 μέρες μου είπαν δεν εχουν διαθεσιμότητα.

Ρωτάω την νοβα για αναβάθμιση και κανω ανανέωση αφου που ειπαν οτι με βαση την διεύθυνση μπορουν. Μετα μου ειπαν οτι ειναι σε αναμονή μεχρι να βρεθει διαθέσιμο και μπορεί να κάνει 2-3 μήνες. Τι γίνεται εδώ πως λενε εχουμε και μετα δεν εχουν; 

αλλο διαθεσιμοτητα  adsl,vdsl στην περιοχη σου αλλο διαθεσιμοτητα ζευγαριου χαλκου που αυτο ο καθε παροχος θα το μαθει απο τον οτε οταν κανει την αιτηση.η αιτηση μενει αναμονη 2 3 μηνες και μετα αυτοματα ακυρωνεται.μπορει να βρεθει ζευγαρι σε ενα μηνα μπορει και ποτε.ως τοτε α.κανε αιτηση οτε μηπως φιλοτιμηθουν να κανουν τπτ(χλωμο). β. ψαξε για προγραμμα 4g

εκτος αν εννοεις οτι εχεις adsl και ζητησες vdsl και δεν υπαρχει πορτα στο dslam που σε αυτο θα βρεθει λυση γρηγορα με προσθηκη καρτας στο dslam απο τον παροχο που εχει το kv και το dslam

ουτε αυτο το γνωριζει ο παροχος μεχρι να γινει η αιτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

`δεν κατάλαβα καλά την υλοποίηση στην περιοχή μου την έκανε η wind. τι να ρωτήσω για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει; πάντως υπάρχουν άτομα στην πολυκατοικία που έχουν vdsl. Πάντως στην αναζήτηση στο site της wind στα μονά νούμερα με βγάζει διαθεσιμότητα δικτύου ενώ στα ζυγά όχι. στην εξυπηρέτηση πελατών της wind μου είπαν με την διεύθυνση ότι έχουν αλλά θα ξέρουν σίγουρα όταν κάνω την αίτηση πάλι

Επεξ/σία από eft
Δημοσ.

για να εχουν τα μονα και οχι τα ζυγα αν μιλαμε για διαθεσιμοτητα vdsl απο το kv τοτε αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι η μια πλευρα του δρομου να εχει κανονικα kv ενω η αλλη πλευρα να θεωρηθηκε οτι ειναι κοντα στο αστικο κεντρο οποτε να μην αλλαχτηκαν τα kv. δεν χανεις κατι να κανεις την αιτηση.αλλιως

α.δες στον χαρτη στο Link που σου στειλα να δεις αν εχεις κοντα kv.

β.δες στο escalit, box σου το νουμερο κκ που γραφει για να δεις σε ποιο καφαο πεφτεις και βγες στο τετραγωνο να βρεις καφαο του οτε με αυτο το νουμερο.κοντα στο καφαο του οτε ή και διπλα θα πρεπει να υπαρχει και Kv της wind εφοσον η υλοποιηση οπως λες εχει γινει απο wind.

2 hours ago, eft said:

`δεν κατάλαβα καλά την υλοποίηση στην περιοχή μου την έκανε η wind. τι να ρωτήσω για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει; πάντως υπάρχουν άτομα στην πολυκατοικία που έχουν vdsl. Πάντως στην αναζήτηση στο site της wind στα μονά νούμερα με βγάζει διαθεσιμότητα δικτύου ενώ στα ζυγά όχι. στην εξυπηρέτηση πελατών της wind μου είπαν με την διεύθυνση ότι έχουν αλλά θα ξέρουν σίγουρα όταν κάνω την αίτηση πάλι

αλλα πρεπει να μας πουν τι δεν ειναι διαθεσιμο? το adsl,to vdsl,απερχομενο ζευγαρι? εσυ τωρα εχεις internet σε adsl ή δεν εχεις τιποτα?

Δημοσ.

Εγώ έχω όπως είπα nova 3play adsl. Τι είναι το απερχόμενο ζευγάρι; Αυτοί μου είπαν πρέπει να φύγει κάποιος για να μου δώσουν vdsl και μπορεί να κάνει 2-3 μήνες. H wind μου ζήτησε αριθμό βρόγχου και με αυτό το νούμερο μου είπαν ότι έχουν.Αυτό σημαίνει να μαζέψουν αιτήσεις για να προσθέσουν κάρτα;

http://fttxgr.eu/map?id=5717 αυτό είναι του οτέ που γράφει στην πολυκατοικία και αυτό είναι της wind http://fttxgr.eu/map?id=8055

Δημοσ.
On 30/01/2022 at 15:02, eft said:

Εγώ έχω όπως είπα nova 3play adsl. Τι είναι το απερχόμενο ζευγάρι; Αυτοί μου είπαν πρέπει να φύγει κάποιος για να μου δώσουν vdsl και μπορεί να κάνει 2-3 μήνες. H wind μου ζήτησε αριθμό βρόγχου και με αυτό το νούμερο μου είπαν ότι έχουν.Αυτό σημαίνει να μαζέψουν αιτήσεις για να προσθέσουν κάρτα;

http://fttxgr.eu/map?id=5717 αυτό είναι του οτέ που γράφει στην πολυκατοικία και αυτό είναι της wind http://fttxgr.eu/map?id=8055

εφοσον εχεις ηδη γραμμη adsl το απερχομενο που ειναι απο το Kv μεχρι εσενα υπαρχει.αρα δεν γινεται να ειναι ελλειψη απερχομενου. εκτος αν για καποιο λογω θελουν να ενεργοποιησουν νεα γραμμη vdsl και μετα να καταργησουν την adsl που εινα χαζο διοτι ετσι ναι μπορει να υπαρχει ελλεψη απερχομενου.αλλα εφοσον εχεις γραμμη απλα την υπαρχουσα την γυρνανε σε vdsl. αν μιλαμε για port σε καρτα στο dsLam απλα γινεται αναβαθμιση με προσθηκη καρτας και δεν περιμενεις κανεναν να φυγει. η wind απλα ειδε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα στο Kv.αν δεν υπαρχει αλλο κενο οριο ή αν ηταν νεα γραμμη δεν υπηρχε απερχομενο θα το βλεπαν στα επομενα βηματα.αλλα για το απερχομενο δεν μας νοιαζει γιατι η wind θα παρει την γραμμη απο την Nova αρα και το απερχομενο σου.

εφοσον στην περιοχη σου παιζει vdsl απο wind αυτο σημαινει οτι υπαρχει και καφαο του οτε και καφαο της wind. επισης αν βρεις το κκ που πεφτεις μετα θα δεις και αν στο καφαο του οτε αναφερει τον ιδιο αριθμο/τωρα αν το καφαο το συγκεκριμενο του οτε συνδεεται με το συγκεκριμενο της wind δεν το ξερω διοτι τα νουμερα οσο θυμαμαι και βλεπω απο τα Links σου αλλαζουν.αλλα ναι ειναι κοντα για να μην ενωνονται.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ακριβώς απο τις ίδιες καμπίνες παίρνω κι εγω και περιμένω μήνες να πάρω vdsl.

Τώρα είμαι σε Nova adsl, έκανα αίτηση για Vodafon vdsl περίμενα 3 μήνες, τίποτα.

Έκανα αίτηση για Νοβα vdsl τα ίδια. Τώρα περιμένω ήδη 2 μήνες στη Wind.

Μόνο στον ΟΤΕ δεν δοκίμασα. Δηλαδή σκέτη αγανάκτηση η συγκεκριμένη καμπίνα της Wind και ούτε βλέπω να προτίθενται να την αναβαθμίσουν.

Τελικά εσύ φίλε μου συνδέθηκες;

Δημοσ.

Τίποτα ακόμη από 18/1 περιμένω με αίτηση στη νόβα. Ούτε και εγώ δοκίμασα οτε γιατί είναι ακριβός

Δημοσ.
On 06/04/2022 at 15:39, sotosdiv said:

Ακριβώς απο τις ίδιες καμπίνες παίρνω κι εγω και περιμένω μήνες να πάρω vdsl.

Τώρα είμαι σε Nova adsl, έκανα αίτηση για Vodafon vdsl περίμενα 3 μήνες, τίποτα.

Έκανα αίτηση για Νοβα vdsl τα ίδια. Τώρα περιμένω ήδη 2 μήνες στη Wind.

Μόνο στον ΟΤΕ δεν δοκίμασα. Δηλαδή σκέτη αγανάκτηση η συγκεκριμένη καμπίνα της Wind και ούτε βλέπω να προτίθενται να την αναβαθμίσουν.

Τελικά εσύ φίλε μου συνδέθηκες;

δες πιο κατω.

On 06/04/2022 at 23:15, eft said:

Τίποτα ακόμη από 18/1 περιμένω με αίτηση στη νόβα. Ούτε και εγώ δοκίμασα οτε γιατί είναι ακριβός

αν η καμπινα ειναι wind τοτε ειτε οτε κανεις ειτε vodafone ενα και αυτο. αν καποιος εχει ηδη adsl τοτε δεν ειναι θεμα κεντρικου/απερχομενου αλλα ειτε δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα που αυτο μπορεις καποιος να το δει με βαση τα καφαο κτλ ειτε δεν εχει γινει επαυξηση στην καμπινα που ειναι weird διοτι να προσθεσεις μια καρτα δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.εκτος αν και παλι δυσκολο δεν υπαρχουν ελευθερα ζευγαρια χαλκου (ζευκτικα) αναμεσα σε καμπινα wind και καφαο οτε.

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ που μίλησα με την nova μου είπαν ότι είναι θέμα οτε δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς να ρωτήσω και δεν ξέρω αν με την κυρία που μίλησα όντως ήξερε τι έλεγε ή έτσι μου το είπε για να πετάξει το μπαλάκι αλλού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/04/2022 at 16:37, eft said:

Καλησπέρα εγώ που μίλησα με την nova μου είπαν ότι είναι θέμα οτε δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς να ρωτήσω και δεν ξέρω αν με την κυρία που μίλησα όντως ήξερε τι έλεγε ή έτσι μου το είπε για να πετάξει το μπαλάκι αλλού.

αν εφαγες πορτα και απο wind που ειναι οι καμπινες τις (ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ) και απο Nova τοτε δεν νομιζω οτι πεταει κανεις το μπαλακι.

Δημοσ.
Στις 22/4/2022 στις 6:26 ΜΜ, poulinos είπε

αν εφαγες πορτα και απο wind που ειναι οι καμπινες τις (ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ) και απο Nova τοτε δεν νομιζω οτι πεταει κανεις το μπαλακι.

Καλησπέρα εννοώ για αυτό που μου είπε ότι είναι θέμα οτε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 25/04/2022 at 21:03, eft said:

Καλησπέρα εννοώ για αυτό που μου είπε ότι είναι θέμα οτε

εφοσον η καμπινα ειναι wind και ο χαλκος οτε η nova δεν σου δινει κατι αρα καποιος τριτος εριξε πορτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...