pavloskotsidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν οι 2 τηλεορασεις: 1) Samsung QLED QE55Q80A και 2) Samsung QLED QE50Q80A εχουν τελικα για την Ευρωπη VA panel και οχι IPS! Γνωριζει καποιος 100% την απαντηση μη επηρεαζομενος απο την κριτικη του Rtings.com για την Αμερικανικη αγορα; Προφανως ενδιαφερομαι για την TV μονο αν εχει το VA panel, οπως η περσινη Q80t
kordokilas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πήρα την QE55Q80A και έχει VA panel. Καταπληκτική τέλειο μαύρο υπέροχα χρώματα και πολύ καλός ήχος για τηλεόραση. 1 λεπτό πριν, kordokilas είπε Εγώ πήρα την QE55Q80A και έχει VA panel. Καταπληκτική τέλειο μαύρο υπέροχα χρώματα και πολύ καλός ήχος για τηλεόραση. Καμία σχέση με όλα αυτά που θα δεις στα reviews. Μάλλον είναι για άλλες χώρες. Το είδα τυχαία σε κάποια site που έγραφαν ότι για την Ευρώπη τα πάνελ είναι va και έτσι είναι τελικά. 1
pavloskotsidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εχω στειλει και email για επι εναιωση στη samsung.gr, ωστε να την παρω φιλε! Σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση.. Εχει παει για 798€ Skroutz, οποτε τη θεωρω ευκαιρια!
wolfskinn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, pavloskotsidis είπε Εχω στειλει και email για επι εναιωση στη samsung.gr, ωστε να την παρω φιλε! Σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση.. Εχει παει για 798€ Skroutz, οποτε τη θεωρω ευκαιρια! Τσέκαρε αν έχεις Πειραιώς, μέχρι 6/2 δίνει το mediamarkt 30% της αξίας σε πόντους, οπότε σε συμφέρει περισσότερο... (Ίσως να δεις και την q95t) 1
pavloskotsidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Αν ξεκιναει η εκπτωση 30% απο αυτες τις τιμες (900€) για Α80 και 1000€ για την 95, ειναι πολυ καλες.. Εχω πειραιως, θα πω να ρωτησω.. ευχαριστω για το info!!
Rockstreamgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, kordokilas είπε Εγώ πήρα την QE55Q80A και έχει VA panel. Καταπληκτική τέλειο μαύρο υπέροχα χρώματα και πολύ καλός ήχος για τηλεόραση. Καμία σχέση με όλα αυτά που θα δεις στα reviews. Μάλλον είναι για άλλες χώρες. Το είδα τυχαία σε κάποια site που έγραφαν ότι για την Ευρώπη τα πάνελ είναι va και έτσι είναι τελικά. Μήπως έχεις να μου προτείνεις ρυθμίσεις για τηλεόραση και cosmote TV;
kordokilas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Rockstreamgr είπε Μήπως έχεις να μου προτείνεις ρυθμίσεις για τηλεόραση και cosmote TV; Βγάλε εκτός το inteligent mode για την εικόνα και άσε τικαρισμενα μόνο του ήχου. Άφησε το στην λειτουργία εικόνας για ταινία και μετά προηγμένες ρυθμίσεις και μετά βρες τα μόνος σου πως τα προτιμάς. Αν θες να σου στείλω φώτο πως τα έχω ρυθμίσει εγώ στείλε messenger Theoharis Stasinos να σου απαντήσω.
SakisLeft Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 1:39 ΠΜ, pavloskotsidis είπε Εχω στειλει και email για επι εναιωση στη samsung.gr, ωστε να την παρω φιλε! Σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση.. Εχει παει για 798€ Skroutz, οποτε τη θεωρω ευκαιρια! Είχα μιλήσει και εγώ με Samsung μέσω chat. Δυστυχώς δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα γιατί δεν γνωρίζουν. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου είπαν και στο Ελληνικό και στο Αγγλικό site που μίλησα.
pavloskotsidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Πηγα mediamarkt. Την εχει 900€ με 270€ Επιστροφη με yellows, δηλαδη τρελη προσφορα, αν πχ σκεφτεις οτι σε ενα μηνα θα τα ειχα φαει Μασουτη ουτως η αλλως. Οταν ρωτησα τον υπαλληλο ηταν καθετος οτι ειναι IPS και ετσι γραφουν και τα χαρτια τους. Μετα απο επιμονη μου, πηρε ο ιδιος εναν που συννενοειται με Samsung και του ειπε οτι οσες κατασκευαζονται πολωνια/ουγγαρια (οπως αυτες που προμηθευεται το mediamarkt) ειναι VA
Dennis077 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, SakisLeft είπε Είχα μιλήσει και εγώ με Samsung μέσω chat. Δυστυχώς δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα γιατί δεν γνωρίζουν. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου είπαν και στο Ελληνικό και στο Αγγλικό site που μίλησα. Και εγώ ρώτησα στο ελληνικό site και δεν ήξεραν ποιο τύπο panel έχει το συγκεκριμένο μοντέλο δυστυχώς. Το παράξενο είναι ότι όταν ρώτησα κάποια ελληνικά sites μου είπαν ότι έχει VA panel. Άκρη δεν μπόρεσα ούτε εγώ να βγάλω όπως καταλαβαίνετε.
SakisLeft Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ τελικά κατέληξα στην Q95T 55" που ήταν σε πολύ καλή προσφορά στο Πλαίσιο με 5 χρόνια έξτρα εγγύηση δώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα