Veronica007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας νέα στην ομάδα είδα ότι κάνετε πολύ ωραία θέματα και ήθελα βοήθεια ως προς το εξής.θελω να αγοράσω ένα scoda kodiaq του 2017.1400 125 άλογα.δε μου λέει κανείς την αλήθεια για το πόσο καταναλώνει σε πόλη και εκτός πόλης.διαβαζω του κατασκευαστή βεβαια τις μετρήσεις απλά Μ έχουν μπερδέψει πολλοί διότι μου λένε ότι δεν βασίζονται οι μετρήσεις στην πραγματικότητα.η αντιπροσωπεία δε μου το δίνει για τεστ drive.ο γνωστός που έχω μου λέει ότι γίνεται αέριο με 1500 αλλά σκέφτομαι αξίζει να επενδύσω σ ένα οικογενειακό αμάξι 20000 που θα το χρωστάω κιόλας και να αναγκαστώ να το κάνω κι αυτό αέριο,όπως αυτό που έχω τώρα?μπορώ με κάποιο τρόπο να μάθω τι γίνεται?τυγχάνει να το έχει κανείς από εδώ ως όχημα? Οικογενεια με 2 μικρά παιδιά και ανάγκες αποθηκευτικού χωρου. Ευχαριστω
achilles_g_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μπες στην ομάδα που έχουμε στο fb! Εγώ έχω το 1.5..
doctorkostis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Συμφωνα με το spritmonitor.de 8,6 λιτρα ανα 100χλμ κατα μεσο ορο. Μικρη επιφυλαξη καθως εχει λιγες καταχωρησεις γιατι αυτο το μοντελο δεν κυκλοφορησε ιδιαιτερα Γερμανια. https://www.spritmonitor.de/en/overview/45-Skoda/1575-Kodiaq.html?fueltype=2&power_e=130&powerunit=2
renaultclioV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Κάτι διαφορετικό και πιο οικονομικό σε κατανάλωση δεν σε βολεύει λες? 21500 έχεις καλες επιλογές
Veronica007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Μπες στην ομάδα που έχουμε στο fb! Εγώ έχω το 1.5.. Βρήκα μια σελίδα αλλά δε ξέρω αν είναι αυτή.μπορεις να μου στείλεις το λινκ 12 ώρες πριν, renaultclioV είπε Κάτι διαφορετικό και πιο οικονομικό σε κατανάλωση δεν σε βολεύει λες? 21500 έχεις καλες επιλογές Ο σύζυγός λέει για υβριδικό.suzuki s cross.ποια η γνώμη σου?? Έχει χώρους αυτό άραγε ή θα χω πρόβλημα σκεφτόμαστε να το δούμε μες στη βδομάδα
renaultclioV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Veronica007 είπε Βρήκα μια σελίδα αλλά δε ξέρω αν είναι αυτή.μπορεις να μου στείλεις το λινκ Ο σύζυγός λέει για υβριδικό.suzuki s cross.ποια η γνώμη σου?? Έχει χώρους αυτό άραγε ή θα χω πρόβλημα σκεφτόμαστε να το δούμε μες στη βδομάδα Σαν το duster είναι πάνω κάτω οπότε για μια τετραμελή οικογένεια αρκεί,εχει ενδιαφέρον πακετο για τα χρήματα του αλλά δεν θα το έπαιρνα 😀😀 γουστα είναι. Επίσης δεν ξέρω τπτ για τον κινητήρα του. Δλδ προσωπικά είδα αυτοκίνητα με δοκιμασμενους κινητήρες, να έχει χώρους, εμφάνιση και με οσο το δυνατό λιγότερα χρηματα να έχει ολο το πακέτο ωστε σε 10-15 χρόνια να μπορώ να πάρω πάλι κάποιο ανάλογο αυτοκίνητο. Θα σου έλεγα είναι μια όμορφη διαδικασία η αγορά αυτοκινήτου και να τα ψάξεις/δοκιμάσεις λιγάκι μπορεί να σ αρέσει κάποιο άλλο στη πορεία.
nikos3118 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Φίλε εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και το duster υγραέριο, αν φυσικά δε σε χαλάει η αρκετά μικρότερη ιπποδύναμη. Πολύ πιο οικονομικό όμως, με μικρότερο κόστος και αγοράς και συντήρησης και κυρίως κίνησης, αφού εχει εργοστασιακό υγραέριο. Με τα λεφτα που σκοπεύεις να διαθέσεις παίρνεις καινούριο και εχεις και την εγγύηση και ακομα πιο σημαντικό γνωρίζεις το ιστορικό του αυτοκινήτου. Νομίζω ότι έχει κάπως μικρότερους χώρους αν δεν κάνω λάθος αλλά και πάλι σε αυτόν τον τομέα τα πάει μια χαρά. Σε υβριδικό εγώ προσωπικά δε θα πήγαινα, είναι πολύ νέα τεχνολογία και φρονώ ότι θα υπάρξουν "παιδικές ασθένειες ". Είναι απλά η άποψη μου βέβαια. Το μόνο που εχω να σου πω εν τέλει, είναι ότι αφού θα διαθέσεις τόσα λεφτά για καινούριο αυτοκίνητο, κάνε test drive σε όσα περισσότερα μπορείς. Δε νοείται να αγοράσεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο χωρίς να το έχεις οδηγήσει. 1
simoszol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εγω παντως οικογένεια μεσα σε Dacia δεν εβαζα. Αποψη μου παντα αλλά στην αγορά αυτοκινήτου η τιμη δεν ειναι το μόνο μου κριτηριο. Υ.Γ. Πριν 8 χρονια βρεθηκα μπροστά σε ενα αναποδογυρισμενο Dacia αγροτικο μεσα σε ένα μικρο δρομο πολης. Ρώτησα τον οδηγό τι συνεβη και μου ειπε επί λεξη: εκοψα τερμα το τιμόνι να ξεπαρκαρω και μου εφυγε τερμα το γκαζι και ηρθε τούμπα. Αδυνατουσα να το πιστεψω αλλα ο άνθρωπος έπαιρνε ορκο οτι αυτο εγινε.. 1
renaultclioV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ε ναι γι αυτό πουλάει σαν τρελή στο εξωτερικό. Δεν ξερουν Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από renaultclioV
simoszol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Και στο εξωτερικό κάποιοι εχουν ως κριτηριο μόνο την τιμη, δεν ειναι μονο ελληνικη νοοτροπία.. Αν εσυ εχεις αντιθετη γνωμη ως προς την ασφαλεια των dacia θα με ενδιεφερε να μαθω
renaultclioV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εκεί που χάνουν ποντους είναι η ενεργή ασφάλεια, lane assist κτλ. Επίσης πως εξηγείς ότι οταν καποια αυτοκίνητα έχουν σκορ 80% παίρνει 5 αστέρια ενω το duster με 60% παίρνει 3. Τέλος καταλαβαίνεις κ εσύ ότι όσο παίρνανε τα χρόνια τα κριτήρια και οι διαδικασιες γίνονται ακόμα πιο αυστηρατερα οπότε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με καλη βαθμολογία είναι σίγουρα σε καλα επίπεδα ασφαλείας απο των περασμένων χρόνων αυτοκίνητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα