Witcher1st Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Εχω το συγκεκριμενο πολυμπριζο ασφαλειας, το οποιο εχει και επιπλεον ασφαλεια για την τηλεοραση. Σημερα αγορασα καινουρια τηλεοραση και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω male-male καλωδιο και δεν βρισκω πουθενα καποιο καλης ποιοτητας. Ποσο σοβαρο μπορει να ειναι; Ακουω διαφορες περιπτωσεις που τηλεορασεις χαλανε απο αυξομειωση τασης. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι το πολυμπριζο εχει δυο θυληκες υποδοχες και οχι μια και μια.. Επισης εχει και προστασια για το τηλεφωνο, αλλα ουτε αυτη χρησιμοποιω. Θα επρεπε;
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω male-male καλωδιο και δεν βρισκω πουθενα καποιο καλης ποιοτητας. Πόσο καλής ποιότητας να είναι; Έχουν βαθμίδες σαν τα ethernet ή τα display port; Εδώ βλέπω καλές αξιολογήσεις: https://www.skroutz.gr/c/1799/kalodia_keraias/f/851494_851496/Coax-male-Coax-male.html?order_by=popularity&order_dir=desc 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Επισης εχει και προστασια για το τηλεφωνο, αλλα ουτε αυτη χρησιμοποιω. Θα επρεπε; Το πολύ πολύ να καεί το ρούτερ και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες με αυτό μέσω Lan. Συνηθισμένη αιτία καμένης Lan.
elpenor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Εχω το συγκεκριμενο πολυμπριζο ασφαλειας, το οποιο εχει και επιπλεον ασφαλεια για την τηλεοραση. Σημερα αγορασα καινουρια τηλεοραση και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω male-male καλωδιο και δεν βρισκω πουθενα καποιο καλης ποιοτητας. Ποσο σοβαρο μπορει να ειναι; Ακουω διαφορες περιπτωσεις που τηλεορασεις χαλανε απο αυξομειωση τασης. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι το πολυμπριζο εχει δυο θυληκες υποδοχες και οχι μια και μια.. Επισης εχει και προστασια για το τηλεφωνο, αλλα ουτε αυτη χρησιμοποιω. Θα επρεπε; Εγώ είμαι με την εντύπωση ότι όλα τα καλώδια που έχω πάρει έχουν αντάπτορα για male male... και τα απίστευτα καλά της Vivanco αλλά και τα πολύ μέτρια και όλο μόστρα της crystal audio. Η προστασία του τηλεφώνου μπορεί να σου ρίξει την ταχύτητα συγχρονισμού του router σου αλλά είναι γεγονός ότι με τους κεραυνούς μπορεί να έρθουν πολλά volt από τη πρίζα του τηλεφώνου. Αν έχεις ακριβό router σκέψου το. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από elpenor 1
kostakiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 17 hours ago, Witcher1st said: Εχω το συγκεκριμενο πολυμπριζο ασφαλειας, το οποιο εχει και επιπλεον ασφαλεια για την τηλεοραση. Σημερα αγορασα καινουρια τηλεοραση και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω male-male καλωδιο και δεν βρισκω πουθενα καποιο καλης ποιοτητας. Ποσο σοβαρο μπορει να ειναι; Ακουω διαφορες περιπτωσεις που τηλεορασεις χαλανε απο αυξομειωση τασης. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι το πολυμπριζο εχει δυο θυληκες υποδοχες και οχι μια και μια.. Επισης εχει και προστασια για το τηλεφωνο, αλλα ουτε αυτη χρησιμοποιω. Θα επρεπε; γιατι οχι ups?
Witcher1st Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, kostakiss είπε γιατι οχι ups? To Ups μπορει να παει σε δυο πολυμπριζα; Αντεχει δλδ 10+ συσκευες; Και τι κοστος εχει ενα σχετικα καλο; Δεν εχω ιδεα απο UPS και πως λειτουργουν. Δεν ξερω αν βολευει και με τον χωρο, θελει και επιπλεον καλωδια.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε τι κοστος εχει ενα σχετικα καλο; 150+
Witcher1st Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε 150+ Δε νομιζω οτι αξιζει. Και αρκετα που διαβαζω στο skroutz δεν εχω προστασια απο αυξομειωση στη ταση, εξαλλου για αυτο εχω αγορασει 3 πολυμπριζα APC. Το θεμα ειναι αν χρειαζεται να χρησιμοποιησω τις επιπλεον ασφαλειες απο τα πολυμπριζα για τηλεφωνο/τηλεοραση ή δεν χρειαζονται. Παντως τοσα χρονια δεν τις χρησιμοποιω.
kostakiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Από όσο έχω ψάξει πρέπει να δεις οι συσκευές σου τι wat καταναλώνουν στο μάξιμουμ και έτσι θα υπολογίσεις τι ups θα πάρεις .
Witcher1st Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Από όσο έχω ψάξει πρέπει να δεις οι συσκευές σου τι wat καταναλώνουν στο μάξιμουμ και έτσι θα υπολογίσεις τι ups θα πάρεις . Δεν θελω UPS, θελω μια απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα.
RTW4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Δεν θελω UPS, θελω μια απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα. Ναι πρέπει να τις χρησιμοποιείς. Παθών από κεραυνό μέσω πρίζας τηλεφώνου. Πέρασε την προστασία του UPS, έκαψε το κύκλωμα προστασίας, έκαψε το ρούτερ, έκαψε τη θύρα δικτύου της μητρικής και ευτυχώς σταμάτησε εκεί. Επίσης έκαψε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές. Ευτυχώς η μητρική μου είχε δύο θύρες δικτύου. Στη γειτόνισσα που δεν είχε προστασίες, της έκαψε όλες τις τηλεοράσεις, όλα τα τηλέφωνα και όλες τις σχετικές πρίζες. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από RTW4ever 1
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Σε ποια περιοχή έγιναν αυτά; Ήταν κέντρο ή κάπου πιο απομακρυσμένα;
RTW4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Σε ποια περιοχή έγιναν αυτά; Ήταν κέντρο ή κάπου πιο απομακρυσμένα; Ποιο κέντρο; Σε νησί είμαι και κεραυνός στο σπίτι μου έχει πέσει δύο φορές. Τη μια μάλιστα τον είδα live από την πόρτα της κουζίνας. Τρομακτική εμπειρία. 2 1
elpenor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εμένα πάντως στο νησί μου λένε ότι δεν κάνουν τίποτα ούτε τα πολύπριζα της APC που χρησιμοποιώ ούτε τα αντικεραυνικά που έχω βάλει στον πίνακα. Μου λένε όμως ότι καλά έχω κάνει και τα έχω βάλει γιατί βοηθούν όταν ζητάς να σε καλύψει η εγγύηση... άντε βγάλε άκρη. Μακάρι να ήξερα τι πραγματικά ισχύει.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολη η επαρχία... Εμείς στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοια. Αν και μια φορά, ένα δήμο παραδίπλα μας στα Γλυκά νερά (ίσως έμενε κοντά στον Υμηττό), όταν πήγαμε να παραλάβουμε την τηλεόρασή μας από επισκευή (άσχετο περιστατικό) ένας πελάτης έλεγε στον τεχνικό ''έπεσε κεραυνός και τα έκαψε όλα, ψυγείο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, home cinema...'' και απαντά ο τεχνικός ''ναι, με πήραν πολλοί τηλέφωνο με αντίστοιχες ζημιές''. Είναι ιστορία 10-12 χρόνια πριν. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
RTW4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Είναι δύσκολη η επαρχία... Εμείς στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοια. Αν και μια φορά, ένα δήμο παραδίπλα μας στα Γλυκά νερά (ίσως έμενε κοντά στον Υμηττό), όταν πήγαμε να παραλάβουμε την τηλεόρασή μας από επισκευή (άσχετο περιστατικό) ένας πελάτης έλεγε στον τεχνικό ''έπεσε κεραυνός και τα έκαψε όλα, ψυγείο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, home cinema...'' και απαντά ο τεχνικός ''ναι, με πήραν πολλοί τηλέφωνο με αντίστοιχες ζημιές''. Είναι ιστορία 10-12 χρόνια πριν. Εγώ πλέον όταν έχει κατάμαυρα σύννεφα χαμηλα, πολλή υγρασία και άπνοια, βγάζω τα πάντα από τις πρίζες, εννοώ τα μεγάλης αξίας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα