Nik1239 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , θέλω να απαλλαχθω από τις διαφημίσεις στον chrome διότι έχει καταντήσει κουραστικό να μπαίνεις να διαβάσεις ένα άρθρο και να πετάει την μια διαφήμιση μετά την άλλη και να μην είναι κολλημένο όλο το κείμενο. Για YouTube έχω βρει το YouTube vanced που λειτουργεί τέλεια , υπάρχει μήπως κάτι παρόμοιο για τον chrome ? Δεν θέλω να αλλάξω browser καθώς ο συγκεκριμένος με βολεύει λόγο των άρθρων κλπ που εμφανίζει στην αρχική σελίδα.
DREAMAX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Βάλε dns.adguard.com στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για private dns. 1
naimore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 αλλιώς εγκατέστησε το adguard γενικώς, είναι επί πληρωμή μεν, πολύ καλό δε
Nik1239 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, DREAMAX είπε Βάλε dns.adguard.com στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για private dns. Ωραίος το έκανα μια χαρά τα κόβει όλα μέχρι τώρα που δοκίμασα ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα , θέλω να απαλλαχθω από τις διαφημίσεις στον chrome διότι έχει καταντήσει κουραστικό να μπαίνεις να διαβάσεις ένα άρθρο και να πετάει την μια διαφήμιση μετά την άλλη και να μην είναι κολλημένο όλο το κείμενο. Για YouTube έχω βρει το YouTube vanced που λειτουργεί τέλεια , υπάρχει μήπως κάτι παρόμοιο για τον chrome ? Δεν θέλω να αλλάξω browser καθώς ο συγκεκριμένος με βολεύει λόγο των άρθρων κλπ που εμφανίζει στην αρχική σελίδα. https://joyofandroid.com/best-android-chrome-ad-blockers/
Nik1239 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Καμία ιδέα πως μπορώ να βάλω κάποιες ιστοσελίδες που επισκέπτομαι συχνά στην home screen του chrome? Πριν μερικές εκδόσεις όσες επισκεπτομουν συχνά τις έβαζε μόνο του εκεί τώρα έχει κάποιες default πχ instagram facebook Wikipedia κλπ τα οποία μπορώ μόνο να τα σβήσω.
GATE123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καμία ιδέα πως μπορώ να βάλω κάποιες ιστοσελίδες που επισκέπτομαι συχνά στην home screen του chrome? Πριν μερικές εκδόσεις όσες επισκεπτομουν συχνά τις έβαζε μόνο του εκεί τώρα έχει κάποιες default πχ instagram facebook Wikipedia κλπ τα οποία μπορώ μόνο να τα σβήσω. Στους σελιδοδείκτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα