Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Alcohol 120%

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω τον οδηγο αντιγραφης dvd (εχω βαλει κενο dvd στο plextor) και μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στο dvd.Και να αλλαξω δισκακι τα ιδια λεει...Θα μας τρελανει.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Διάβασες πόσο μέγεθος έχει το πρωτότυπο? Μερικά έχουν fake μέγεθος για να μην μπορεί να γίνει αντιγραφή.

Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω για να σε βοηθήσω περισσότερο....

Δημοσ.
Διάβασες πόσο μέγεθος έχει το πρωτότυπο? Μερικά έχουν fake μέγεθος για να μην μπορεί να γίνει αντιγραφή.

Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω για να σε βοηθήσω περισσότερο....

Το προτοτυπο ηταν μονο 2.57GB.Ηταν dvd που ειχα φτιαξει με το επιταπεζιο dvdrw απο την καμερα μου. :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Κάτι θάχεις εγκαταστήσει τώρα τελευταία,η κάποιο hard,η κάποιο proggy που σου γ@μ@ει το Pattin-Couffin"(κάτι σαν τα aspi).Εκείνο το φαντασματάκι(=ghost),θα σε ζορίσει να το εμφανίσεις;

Και εγώ έχω πρόβλημα με το Alcohol(και με το CopyToDvd),αφού είχα εγκαταστήσει το Dvd-X-Rescue.Το μόνο γραφτικό που δουλεύει είναι ο Nerωνας.Περιμένω να αδειάσω κάτι(τι κάτι,300τόσα γίγα πρέπει να φύγουν)και να formάρω ξανά....

Δημοσ.
Κάτι θάχεις εγκαταστήσει τώρα τελευταία' date='η κάποιο hard,η κάποιο proggy που σου γ@μ@ει το Pattin-Couffin"(κάτι σαν τα aspi).Εκείνο το φαντασματάκι(=ghost),θα σε ζορίσει να το εμφανίσεις;

Και εγώ έχω πρόβλημα με το Alcohol(και με το CopyToDvd),αφού είχα εγκαταστήσει το Dvd-X-Rescue.Το μόνο γραφτικό που δουλεύει είναι ο Nerωνας.Περιμένω να αδειάσω κάτι(τι κάτι,300τόσα γίγα πρέπει να φύγουν)και να formάρω ξανά....[/quote']

Το ghost ηταν αυτο που κι εγω σκεφτηκα.Γυρισα το pc στις 27/5/04 που δεν ειχα καν εγκαταστησει το alcohol , το εγκατεστησα και μου το εκανε και παλι.Μολις τωρα δοκιμασα αντιγραφο για το Finding Nemo και....δουλευει!!!!!Τι να πω?????Μηπως εχει σημασια το οτι το προηγουμενο dvd ηταν γραμμενο με το επιτραπεζιο dvdrw ???? Παντως με το decrypter και το Clonedvd2 τα ειχα καταφερει και σε αυτο. :?: :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

Να και μια κουφή εισήγηση:Ενώ,ως τώρα,δεν είχα συναντήσει κανένα πρόβλημα με την αντιγραφή από "-" σε "+",ακόμη και on-the-fly,τώρα τελευταία γίνεται επιλεκτική.Μου λέει και μένα ότι "δεν υπάρχει χώρος διαθέσιμος",άσχετα αν είναι μόνο 3.9gb το δισκάκι.Μια εύκολη αντιμετώπιση:DvdDecrypter,Iso,Read->DvdDecrypter,Iso,Write.

Λες να τάπαιξε(κιόλας) το dvdήρι μου;Ρε γμτ,ούτε 1000 δισκάκια δεν έγραψε σε 5 μήνες....lolololololol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...