Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Χαζευω την λιστα με τις τιμες καυσιμων ανα τον κοσμο και σκεφτομαι , τι παρανοια ζουμε, τι χωρα ημαστε ρε φουστη μου.....

Εδώ υπάρχουν άτομα που θεωρούν "φυσιολογική" την τιμή σήμερα...Και δυστυχώς είναι ψηφοφόροι, όχι πολιτικοί.....

• Like 5
  • Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Εδώ υπάρχουν άτομα που θεωρούν "φυσιολογική" την τιμή σήμερα...Και δυστυχώς είναι ψηφοφόροι, όχι πολιτικοί.....

Είναι που έχουν ακόμα λίπος να κάψουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

H τιμη ειναι φυσιολογικη οσοι ξερουν απο οικονομια. Απο Σεπτεμβριο να περιμενετε να ερθουν στα ισα τους οι τιμες. 

Οταν περσι εβαζα πετρελαιο κινησης με 1 ευρω ηταν φυσιολογικο για να ειναι το 1,50 ?

Υπομονη...

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeriesX είπε

H τιμη ειναι φυσιολογικη οσοι ξερουν απο οικονομια. Απο Σεπτεμβριο να περιμενετε να ερθουν στα ισα τους οι τιμες. 

Οταν περσι εβαζα πετρελαιο κινησης με 1 ευρω ηταν φυσιολογικο για να ειναι το 1,50 ?

Υπομονη...

Πόσο ήταν η μέση τιμή πριν τις τελευταίες ανατιμήσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Πόσο ήταν η μέση τιμή πριν τις τελευταίες ανατιμήσεις; 

1,22-1.28 το diesel 

1,31-1,37 το ultimate diesel

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SeriesX είπε

1,22-1.28 το diesel 

1,31-1,37 το ultimate diesel

Για το ντίζελ δεν γνωρίζω πόσο πήρε, για γκάζι ξέρω ότι έβαζα 0.86-που ήταν ήδη η πιο ακριβή της Αττικής- και χτες 1.039 από το ίδιο πρατήριο εδώ στην περιοχή που μένω. Μέχρι τώρα η ιστορία μας δείχνει ότι μετά από κάθε ανατίμηση η μέση τιμή στα καύσιμα σταθεροποιείται κοντά στην προηγούμενη ανώτερη τιμή. Αν πάντως τον Σεπτέμβρη μου βρεις πρατήριο στην Αττική με γκάζι έως 0.86 κερνάω γέμισμα! Ελπίζω να μην έχεις καμιά νταλίκα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

ελάχιστες οι διαφορές τιμής για να δικαιολογούνται τέτοιες αυξήσεις

http://oil.gge.gov.gr/

23% πάνω είναι σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο με πέρυσι (1390 vs 1120), δε ξέρω πως ακριβώς ορίζεται το ελάχιστες διάφορες τιμής…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

23% πάνω είναι σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο με πέρυσι (1390 vs 1120), δε ξέρω πως ακριβώς ορίζεται το ελάχιστες διάφορες τιμής…

δίκαιο έχεις , κοιτούσα το τελευταίο διάστημα συγκεκριμένα απο Οκτώβριο 1,65 σε 1,80+

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nabuko είπε

Είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες στον κόσμο. Βενεζουέλα με 2 λεπτά το λίτρο. Θα φούλαρα με 1,20 ευρώ 😅

https://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

ναι τοσο θα φουλαριζες αν περιμενες κανα 8ωρο στην ουρα και οταν εφτανε η σειρα σου ειχε ακομα καυσιμα το βενζιναδικο :-) https://www.google.com/search?q=Fuel+shortages+in+Venezuela&client=firefox-b-d&channel=nrow5&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi3ouzv_vD1AhXZQ_EDHaN-C5sQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=778&dpr=1.25

Δημοσ.

1 λιτρο βενζινη στα 2 ευρω, δλδ 700 δρχ, ψωνιζεις μισο κοτοπουλο με 1 λιτρο, ειναι σκηνικο πολεμου.

δεν μπορει να σταθει οικονομια ,μετακινησεις, εργοστασια με τοσο πανακριβη ενεργεια, ειναι οικονομιες υπο διαλυση,κραχ.

ουτε το 1980 δεν υπηρχαν τετοια προβληματα ενεργειας.

μιλαμε για καταργηση θερμανσης κ μετακινησης πλεον, εκτος απο λεωφωρεια κ παπια

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Stefanos683 είπε

1 λιτρο βενζινη στα 2 ευρω, δλδ 700 δρχ, ψωνιζεις μισο κοτοπουλο με 1 λιτρο, ειναι σκηνικο πολεμου.

δεν μπορει να σταθει οικονομια ,μετακινησεις, εργοστασια με τοσο πανακριβη ενεργεια, ειναι οικονομιες υπο διαλυση,κραχ.

ουτε το 1980 δεν υπηρχαν τετοια προβληματα ενεργειας.

μιλαμε για καταργηση θερμανσης κ μετακινησης πλεον, εκτος απο λεωφωρεια κ παπια

Η αναγωγή σε δραχμές είναι εντελώς άκυρη.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η αναγωγή σε δραχμές είναι εντελώς άκυρη.

Αν έχεις κάποιο αφήγημα να υπερασπιστείς, ναι είναι άκυρο.

Η πραγματική αγοραστική δύναμη όμως είναι που παίζει ρόλο.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΔΙΕΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κατώτατος μισθός 155.948 δρχ.

Γεωργάκης Ηλίας 24 Μαΐου 2000 | 00:00

156.000 δρχ = 457,8 ευρώ. Πόσο είναι ο βασικός μισθός σήμερα;

TANEA Team 7 Δεκεμβρίου 2000 | 00:00

* Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης: 251 δρχ. το λίτρο η βενζίνη σούπερ,
241,60 δρχ. το λίτρο η αμόλυβδη, 240,30 δρχ. το λίτρο το πετρέλαιο κίνησης και
142,90 δρχ. το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης.

* Υπόλοιπη χώρα: 251 - 260,90 δρχ. το λίτρο η βενζίνη σούπερ, 242,70 -
251,50 δρχ. το λίτρο η αμόλυβδη, 242,30 - 250,30 δρχ. το λίτρο το πετρέλαιο
κίνησης και 145,40 - 151,90 δρχ. το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης.

Αμόλυβδη 0,73 ευρώ το λίτρο. Πόσο είναι σήμερα;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης, όσοι συγκρίνετε με περσινές τιμές, θυμηθείτε οτι τέτοια εποχή πέρυσι είχαμε lockdown, το οποίο μπορεί να μην ήταν τόσο «αυστηρό» όσο το πρώτο, σίγουρα όμως πολλοί εργαζόντουσαν με τηλεεργασία, σχολεία/ σχολές με elearn, οπότε οι μετακινήσεις ήταν λιγότερες.

Επίσης, θυμηθείτε οτι το αργό κινούνταν πρόπερσι στο πρώτο lockdown, σε αρνητικές τιμές - εγώ θεωρώ οτι η τόση αύξηση που έχει επέλθει είναι ενα είδος παγκόσμοιου blowback απο την απότομη πτώση των τιμών του 2020, και λογικό να το φάμε στην μούρη γιατί εμείς είμαστε οι καταναλωτές

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, telis είπε

Αν έχεις κάποιο αφήγημα να υπερασπιστείς, ναι είναι άκυρο.

Δεν ξέρω για ποια "αφηγήματα" μιλάς, αλλά η αναγωγή σε δραχμές είναι άκυρη γιατί έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που οι δραχμές καταργήθηκαν.

Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες, είναι άσχετα με αυτό που είχα γράψει εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...