Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, SeriesX είπε Απλα ξανα λεω εαν ο καυστηρας λειτουργει για ενα διαμερισμα, ειναι κλαμα. Εγω το εκοψα, πληρωσα ποσα λιτρα και ποτε δεν ζεσταθηκα. Ημουν και πρωτο οροφο. Ζω σε μονοκατοικία. Ξανα λέω το κλιματιστικό είναι για ένα δωμάτιο η όπου έχεις τέλος πάντων, όταν έξω έχει μείον απλα δεν γίνετε να ζεσταθεί ολοκληρο το σπίτι με κλιματιστικό.
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χωρις αφυγραντηρα πως στεγνωνεις τα ρουχα ? Με απλωμενα ρουχα δεν μπορεις να σταθεις μεσα στο σπιτι εαν δεν εχεις τον αφυγραντηρα. Την θεωρω την πιο must συσκευη! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SeriesX
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, SeriesX είπε Χωρις αφυγραντηρα πως στεγνωνεις τα ρουχα ? Με απλωμενα ρουχα δεν μπορεις να σταθεις μεσα στο σπιτι εαν δεν εχεις τον αφυγραντηρα. Την θεωρω την πιο must συσκευη! Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν έγραψα κάπου ότι δεν έχω αφυγραντηρα , εννοείτε ότι έχω.
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, PedroG είπε Φίλος που μόλις ήρθε από Μιλάνο μου εκμυστηρεύτηκε ότι οι τιμές της Βενζίνης δεν είναι πιο πάνω από 1,75€ το λίτρο στο πιο ακριβό μάλιστα προάστιο της πόλης που κυκλοφορούν μόνο Ferrari και Mazerati 1
Nabuko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες στον κόσμο. Βενεζουέλα με 2 λεπτά το λίτρο. Θα φούλαρα με 1,20 ευρώ 😅 https://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, SeriesX είπε Χωρις αφυγραντηρα πως στεγνωνεις τα ρουχα ? Με απλωμενα ρουχα δεν μπορεις να σταθεις μεσα στο σπιτι εαν δεν εχεις τον αφυγραντηρα. Την θεωρω την πιο must συσκευη! Τα ρουχα στεγνώνουν στο στεγνωτηριο, σιγά μην απλώνουμε τα ρούχα μέσα στο σπίτι. Αυτή ειναι η πιο must συσκευή για ρούχα. Τέλος είναι απλά αστείο να συγκρίνεται η ζέστη του καλοριφέρ με αυτήν του κλιματιστικου. Επειδη έχω και τα δύο, 24αρι inventer, ατομική θέρμανση συν το τζάκι. Καμμια σχέση. Τα κλιματιστικά για μια γκαρσονιέρα στην Αθήνα καλά είναι, αν θέλεις ζέστη, τότε καλοριφέρ. Σταθερά ο θερμοστάτης στους 22 βαθμούς, ούτε αφυγραντηρες, ούτε κλιματιστικά. Μιλαω πάντα για ποιότητα ζέστης και όχι για το τι στοιχίζει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από jmmys
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες στον κόσμο. Βενεζουέλα με 2 λεπτά το λίτρο. Θα φούλαρα με 1,20 ευρώ 😅 https://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ Ποσο κοστιζει να παω μεχρι εκει με το αμαξι, να το φουλαρω, και να το επιστρεψω?
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SeriesX είπε Χωρις αφυγραντηρα πως στεγνωνεις τα ρουχα ? Με απλωμενα ρουχα δεν μπορεις να σταθεις μεσα στο σπιτι εαν δεν εχεις τον αφυγραντηρα. Την θεωρω την πιο must συσκευη! Το ξέρεις ότι τα ρούχα κατά βάση στεγνώνουν έξω έτσι; Αλλιώς αν είναι να φέρουμε τα έξω μέσα...να φυτεύουμε και τίποτα μποστάνια μέσα στο σπίτι, καμία ελίτσα για το λαδακι της κτλ 😄 Κατά τα άλλα, ρούχα επίσης στεγνώνει κι ένας ταπεινός ανεμιστήρας της τάξης των 40-50watt.
csontheline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, dinosoeo είπε Κύπρος, κατώτατος 850 μετά από 6 μήνες 924. Και ξέρεις πιο είναι το ωραίο; Ότι στα κατεχόμενα (χρειάζεται εξτρά ασφάλεια για να πας, 180€/έτος) βάζεις με μισή τιμή. Μέχρι τον Νοέμβριο που έβαζα diesel (μετά βαρέθηκα λόγω και μιας κρίσης που δημιούργησε έλλειψη) μου κόστιζε ~3€/100χλμ. Γέμισμα με 34€ και αυτονομία >1000 χλμ. Αλλά ήταν λίγο μαζούτ. Έχει σκεφτεί κανείς την μετακίνηση μαζί με άλλους; Ή εναλλακτικά μέσα, όπως ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι; Όταν ήμουν Ελλάδα, με το xiaomi ήθελα (χοντρικά) 0,3€/100χλμ.
zx1234r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, csontheline είπε 0,3€/100χλμ Αν πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά , ούτε τόσο δεν σου κοστίζει γιατί το φορτίζεις ενδιάμεσα και στο γραφείο.
dtk-386 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, csontheline είπε Έχει σκεφτεί κανείς την μετακίνηση μαζί με άλλους; Ή εναλλακτικά μέσα, όπως ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι; Όταν ήμουν Ελλάδα, με το xiaomi ήθελα (χοντρικά) 0,3€/100χλμ. Yπάρχουν και άλλοι τρόποι να αυτοκτονήσεις. 😂 Εδώ πάω πολύ σπάνια με το ποδήλατο στη δουλειά (Αθήνα) και κάνω το σταυρό μου. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από dtk-386 6
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Bitbit είπε εμένα αυτό με εξοργίζει περισσότερο. Κάθεται ο μοχαμεντ μέσα στο λιοπύρι να βγάλει το πετρέλαιο και παίρνει 3 και 60 και έρχεται το κράτος το οποίο δε προσφέρει τίποτα και τσιμπάει τα 5πλάσια από τον μοχάμεντ εκμεταλλευόμενο τον ιδρώτα του. Αν το κρατος δεν σου προσεφερε τιποτα, δεν θα ειχες καν δρομους για να κινησεις το αμαξι σου.
RcManiac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν το κρατος δεν σου προσεφερε τιποτα, δεν θα ειχες καν δρομους για να κινησεις το αμαξι σου. Και τα τέλη κυκλοφορίας τι είναι ? Δρόμους τους λες αυτούς ? Οι τιμές δεν έχουν 'λόγο΄ να πέσουν εφόσον υπάρχει η ζήτηση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από RcManiac 2
Pwpwpw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, RcManiac είπε Οι τιμές δεν έχουν 'λόγο΄ να πέσουν εφόσον υπάρχει η ζήτηση. H ζήτηση θα πέσει αναγκαστικά γιατί με τους μισθούς που έχουμε απλα δεν βγαινει το πράγμα. Βόλτες και περιττές μετακινήσεις με το αμάξι αναγκαστικά θα κοπούν η θα περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό. Πάλι καλά που το κλίμα της Ελλάδας είναι ήπιο και μπορούμε άνετα για αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο να μετακινούμαστε εντός πόλης με μηχανάκια. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw 2
iwnas28 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Χαζευω την λιστα με τις τιμες καυσιμων ανα τον κοσμο και σκεφτομαι , τι παρανοια ζουμε, τι χωρα ημαστε ρε φουστη μου..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις