dinosoeo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κύπρος, κατώτατος 850 μετά από 6 μήνες 924. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από dinosoeo 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Το δεν προσφέρει τίποτα είναι υπερβολικό θεωρώ αλλά ας μην το πάμε σε πολιτική συζήτηση γιατί δεν επιτρέπεται. Πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι το κράτος δεν μπορεί αλλά και δε θελει να μείωσει το φόρο στα καύσιμα. Και από τις χώρες της ΕΕ νομίζω μόνο το Βέλγιο προτίθεται να μειώσει το φόρο. Σαν αντίμετρο μπορούμε να μειώσουμε τα δρομολόγια μας σε ποσοστό ίσο με την αύξηση και ας κάνει το κράτος ότι θέλει. Οι νέες τιμές ήρθαν για να μείνουν πολύ πολύ καιρό. Ενώ τα χειρότερα ίσως δεν τα είδαμε ακόμα. Δεν θελει οχι δεν μπορει, επισης το οτι εχουμε απο τα ακριβοτερα καυσιμα στην ευρωπαικη ενωση αυτο λεει πολλα. Τα περιττα δρομολογια εχουν κοπει προ πολλου, μια Κυριακατικη βολτα πλεον ειναι ειδος πολυτελειας. Το επομενο βημα μειωσης δρομολογιων που απεμεινε να γινει πλεον απο μεγαλη μεριδα πληθυσμου ειναι να κλειδαμπαρωθουν εντελως τα μηχανοκινητα οχηματα και να παμε με τα ποδια η με ποδηλατο. Τελος δεν ειναι μονο τα καυσιμα τον αυτοκινητων για να πεις το κλειδωνω και να παει στα κομματια. Εχουμε χειμωνα και η θερμανση εγινε και αυτη ειδος πολυτελειας, για να μην μιλησω και για το ρευμα και ολα αυτα με βασικο μισθο 569 ευρω στην Ελλαδα τι να πρωτο κανεις. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw 2
PedroG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Υπόψιν ο πίνακας αφορά ΜΕΣΕΣ τιμές, όχι τις ανώτερες. Μάλλον μλκίες σου έλεγε... Όσο για την περιοχή που κυκλοφορούν μόνο Ferarri και Mazerati, ασχολίαστο. Άρα να νιώθω τυχερός που ζω στη χώρα αυτή που έχει τη πιο φτηνή καύσιμη ύλη σε όλη την Μεσόγειο θάλασσα
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, PedroG είπε Άρα να νιώθω τυχερός που ζω στη χώρα αυτή που έχει τη πιο φτηνή καύσιμη ύλη σε όλη την Μεσόγειο θάλασσα Το point μου ήταν να νιώσεις ότι ο φίλος σου που ήρθε από το Μιλάνο σου έλεγε μλκίες. 4
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμεις με τα Diesel, ακομα βασταμε για μετακινησεις. Σημερα ειχα ενα ρεπο και κατεβηκα Σουνιο, Ψυχικο-Σουνιο-Ψυχικο 130 χλμ και σε ωρα αιχμης εγραψα 4,1 λιτρα ανα 100 χλμ. Η διαδρομη ηταν Ψυχικο - Αγ. Παρασκευη - Παιανια - Μαρκοπουλος - Λαυριο - Σουνιο και τουμπαλιν (Δεν μπηκα Αττικη οδο) Αθηνα - Σουνιο καταναλωση 3.7 λιτρα ανα 100 χλμ Αθηνα - Σουνιο - Αθηνα καταναλωση 4.1 λιτρα ανα 100 χλμ Στις 11:00 ξεκινησα απο Αθηνα και στις 16:30 ξεκινησα για επιστροφη. 1,3 Χ 4,1 Χ 1.5 = 8 ΕΥΡΩ κλαιν μαιν! (διοδια δεν πληρωσα) Αυτοι που εχουν υβριδικα ειναι σαν τους flinstoons και οι βενζιναδες καταπινουν βενζινη ακομα και παρκαρισμενοι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SeriesX
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Δεν θελει οχι δεν μπορει, επισης το οτι εχουμε απο τα ακριβοτερα καυσιμα στην ευρωπαικη ενωση αυτο λεει πολλα. Τα περιττα δρομολογια εχουν κοπει προ πολλου, μια Κυριακατικη βολτα πλεον ειναι ειδος πολυτελειας. Το επομενο βημα μειωσης δρομολογιων που απεμεινε να γινει πλεον απο μεγαλη μεριδα πληθυσμου ειναι να κλειδαμπαρωθουν εντελως τα μηχανοκινητα οχηματα και να παμε με τα ποδια η με ποδηλατο. Τελος δεν ειναι μονο τα καυσιμα τον αυτοκινητων για να πεις το κλειδωνω και να παει στα κομματια. Εχουμε χειμωνα και η θερμανση εγινε και αυτη ειδος πολυτελειας, για να μην μιλησω και για το ρευμα και ολα αυτα με βασικο μισθο 569 ευρω στην Ελλαδα τι να πρωτο κανεις. pwpwpw σε όλα έχεις δίκιο αλλά εδώ μιλάμε για τα καύσιμα αμιγώς και όχι για τα υπόλοιπα ανατιμημενα αγαθά. Και εγώ μπορώ να σου πω ότι αυτή τη στιγμή τέσσερις πρασινες πιπεριές κάνουν 3 ευρώ και πέντε μελιτζάνες αλλά 3. Αλλα ξεφεύγουμε..με τα καύσιμα τι κάνουμε. Εγώ πλέον πάω στη δουλειά με τα πόδια. Αλλά έχω την επιλογή γιατί είναι δεκαπέντε λεπτά περπάτημα. Και δεν έχω να πάρω παιδιά από το σχολείο μετά. Άλλοι όμως δεν έχουν αυτή την επιλογή. 2
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε pwpwpw σε όλα έχεις δίκιο αλλά εδώ μιλάμε για τα καύσιμα αμιγώς και όχι για τα υπόλοιπα ανατιμημενα αγαθά. Και εγώ μπορώ να σου πω ότι αυτή τη στιγμή τέσσερις πρασινες πιπεριές κάνουν 3 ευρώ και πέντε μελιτζάνες αλλά 3. Αλλα ξεφεύγουμε..με τα καύσιμα τι κάνουμε. Εγώ πλέον πάω στη δουλειά με τα πόδια. Αλλά έχω την επιλογή γιατί είναι δεκαπέντε λεπτά περπάτημα. Και δεν έχω να πάρω παιδιά από το σχολείο μετά. Άλλοι όμως δεν έχουν αυτή την επιλογή. Μα δεν μιλησα για τα υπόλοιπα ανατιμημένα αγαθά, (τα οποία παρεπιπτόντως κάνουν δυσκολότερη την κατάσταση), έγραψα ότι στα καύσιμα υπάγεται και το πετρέλαιο θέρμανσης που έφτασε και αυτό στα υψη. Αντε το αμάξι θα πεις το κλειδώνω ξαι πάω με τα πόδια με την θέρμανση τι να κάνουμε θα κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με μπουφάν. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μα δεν μιλησα για τα υπόλοιπα ανατιμημένα αγαθά, (τα οποία παρεπιπτόντως κάνουν δυσκολότερη την κατάσταση), έγραψα ότι στα καύσιμα υπάγεται και το πετρέλαιο θέρμανσης που έφτασε και αυτό στα υψη. Αντε το αμάξι θα πεις το κλειδώνω ξαι πάω με τα πόδια με την θέρμανση τι να κάνουμε θα κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με μπουφάν. Αφυγραντηρα και air condition Τον αφυγραντηρα στο 40% υγρασια και το aircondition στους 24 Αποτελεσμα, ΣΑΧΑΡΑ! ...και οικονομικα! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SeriesX
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SeriesX είπε Αφυγραντηρα και air condition Τον αφυγραντηρα στο 40% υγρασια και το aircondition στους 24 Αποτελεσμα, ΣΑΧΑΡΑ! ...και οικονομικα! Αρχικά με air condition δεν μπορεις να ζεσταίνεις ολοκληρο το σπίτι, εκτός αν έχεις από ένα σε κάθε δωμάτιο. Αλλά ακόμη και να εχεις σε κάθε δωμάτιο και από ένα air condition με τα τιμολόγια της ΔΕΗ εκεί που έχουν πάει το οικονομικό από που προκύπτει; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αρχικά με air condition δεν μπορεις να ζεσταίνεις ολοκληρο το σπίτι, εκτός αν έχεις από ένα σε κάθε δωμάτιο. επισης με τα τιμολόγια της ΔΕΗ εκεί που έχουν πάει το οικονομικό από που προκύπτει; Απο το να καις καυστηρα μονο σου... πολυ πιο οικονομικα. Εκλαιγα... Συγκεκριμενα με inventer, δωματιο και σαλονι και τον αφρυγαντηρα εχει ζεσταθει το κοκαλακι μου. Το βασικο ειναι ο αφυγραντηρας να σου κραταει την υγρασια κατω απο το 55%. Aκομα και τα πληντυρια τα στεγνωνω με τον αφυγραντηρα σε χρονο ρεκορ. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SeriesX
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SeriesX είπε Απο το να καις καυστηρα μονο σου... πολυ πιο οικονομικα. Εκλαιγα... Συγκεκριμενα με inventer, δωματιο και σαλονι και τον αφρυγαντηρα εχει ζεσταθει το κοκαλακι μου. Εάν δουλεύουν τα κλιματιστικά στο 24 όλο το χειμώνα κάτσε μην ξανα κλάψεις στον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ. Επίσης δεν ειμαι μόνος μου σπίτι και ούτε ειαναι 2 δωμάτια , όπως είπε ειναι αδύνατο θα ζεστανεις ολοκληρο σπίτι με κλίματιστικα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Εάν δουλεύουν τα κλιματιστικά στο 24 όλο το χειμώνα κάτσε μην ξανα κλάψεις στον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ. Δουλεια δεν πας ? Οποτε θες τα αναβεις. Ο αφυγραντηρας λειτουργει τις περισσοτερες ωρες.
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SeriesX είπε Δουλεια δεν πας ? Οποτε θες τα αναβεις. Ο αφυγραντηρας λειτουργει τις περισσοτερες ωρες. Το ίδιο ισχυει και για τα καλοριφέρ όταν πας δουλεια και αυτά όποτε θες τα ανάβεις. Επίσης, προσωπικά στο σπίτι έχω ηλικιωμένο άνθρωπο όποτε στην περίπτωση μου η θέρμανση χρειάζεται όλη μέρα τον χειμώνα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw
SeriesX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Το ίδιο ισχυει και και τα καλοριφέρ όταν πας δουκεια. Επίσης στο σπίτι έχω ηλικιωμένο άνθρωπο όποτε στην περίπτωση μου η θέρμανση χρειάζεται όλη μέρα τον χειμώνα. Απλα ξανα λεω εαν ο καυστηρας λειτουργει για ενα διαμερισμα, ειναι κλαμα. Εγω το εκοψα, πληρωσα ποσα λιτρα και ποτε δεν ζεσταθηκα. Ημουν και πρωτο οροφο.
georgiouu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι, μέσα στην κρίση της ακρίβειας, αυτό που επείγει να γίνει είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος είναι ένας φόρος που έπληττε τους πιο πλούσιους. Βέβαια δε μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί «τα φτωχά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο». https://www.youtube.com/watch?v=WDiTBg3gxiU
Προτεινόμενες αναρτήσεις