Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Την ακούσαμε αυτή την γελοιοτητα. Ήθελα να ήξερα σε πόσο ηλίθιους νομίζουν ότι απευθύνονται.

αυτή τη φράση την έχω ακούσει πολλές φορές. ακριβως όπως την έχεις γράψει για διάφορα θέματα.

Οι ίδιοι που τη λένε θα πάνε να τους ψηφίσουν. Εντάξει όχι όλοι. Οι υπόλοιποι κάθονται και τους κοιτάνε

Οπότε, πρέπει να την διορθώσεις λίγο. Δε νομίζουν, απευθύνονται όντως σε ηλίθιους

• Like 6
  • Thanks 1
  • Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

αυτή τη φράση την έχω ακούσει πολλές φορές. ακριβως όπως την έχεις γράψει για διάφορα θέματα.

Οι ίδιοι που τη λένε θα πάνε να τους ψηφίσουν. Εντάξει όχι όλοι. Οι υπόλοιποι κάθονται και τους κοιτάνε

Οπότε, πρέπει να την διορθώσεις λίγο. Δε νομίζουν, απευθύνονται όντως σε ηλίθιους

Απευθύνονται σε ηλίθιους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Θεωρώ ότι έχει πέσει μίζα...πρέπει να πουλήσουμε ηλεκτρικά..

Σαφώς! Αλλά πλέον απευθύνονται σε πολίτες που δυσκολεύονται πολύ. Αυτό δεν θα τους κάτσει. Ειδικά με τις αστρονομικές τιμές στα ηλεκτρικά αλλά και στο ρεύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.88 σήμερα Elin crystal 95αρα σε corolla hybrid του 2021,

Τέλη του μήνα θα πέρασει τα 2 ευρώ. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jmmys είπε

1.88 σήμερα Elin crystal 95αρα σε corolla hybrid του 2021,

Τέλη του μήνα θα πέρασει τα 2 ευρώ. 

Χτες έβαλα 66€ για 36,6 λίτρα με 1,799€ σε ΕΚΟ που βάζω συνέχεια. Παντού γύρω του η τιμή έπαιζε 1,82+. Μόνο ένα Revoil την είχε 1,755€ αλλά φοβήθηκα να βάλω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μόνο ένα Revoil την είχε 1,755€ αλλά φοβήθηκα να βάλω.

Εξαρτάται και από το πρατήριο αλλά γενικά μια χαρά είναι η revoil. 

Aegean μη βάλεις ποτέ. 

Θα ανάψουν λαμπάκια θα κόβει θα καεί περισσότερο και θα πας συνεργείο 

Δημοσ.

ξέρεις τι φοβάμαι όταν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους?

να μην κλέβει η αντλία.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

να μην κλέβει η αντλία.

μικρο το κακο 

Το θεμα ειναι  να μη γινει ζημια

Δημοσ.
Στις 3/2/2022 στις 10:45 ΜΜ, Dantε είπε

Καταλαβαινεις νομιζω οτι αυτο που αναφερεις ειναι ρεαλιστικα αδυνατο για τη συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.

Μη ξεκινησουμε απο το 5ψηφιο κοστος επενδυσης για να κανεις κατι τετοιο.

Επισης αν εισαι σε πολυκατοικια,καλη τυχη στο να παραγεις ρευμα και να απεξαρτηθεις.

Μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις υπαρχει η δυνατοτητα για κατι τετοιο.Ποσο μαλλον να βαλεις και ταχυφορτιστη και τις αναλογες υποδομες για να εισαι ανεξαρτητος και να παρεχεις τετοιο ρευμα για φορτιση.

Πιο ρεαλιστικο ειναι να εχεις αυτοκινητο με αεριο και να βαλεις σταθμο που να το γεμιζεις απο το δικτυο του αεριου.

Ενω για να παραγεις δικα σου καυσιμα, θες εξεδρα αντλησης πετρελαιου, τανκερ για μεταφορα, διυλιστηριο και βενζιναδικο.

Ξαφνικα τα 20-30κ δειχνουν φτηνα. Ναι δεν ειναι για ολους, αλλα καποιοι μπορουν.

Το νοημα ειναι να απεξαρτηθεις απο τριτους.

Γιατι ουτε αεριο μπορεις να παραγεις. Εκτος κι αν τρως φασολαδα και μαζευεις τις κλανιες σου...

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

να μην κλέβει η αντλία.

ΑΝ κλεβει η αντλια το καταλαβαινεις αμεσως, αν σου βαλει κατουρο αντι για βενζινη το καταλαβαινεις μετα απο καιρο απο τη ζημια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Χτες έβαλα 66€ για 36,6 λίτρα με 1,799€ σε ΕΚΟ που βάζω συνέχεια. Παντού γύρω του η τιμή έπαιζε 1,82+. Μόνο ένα Revoil την είχε 1,755€ αλλά φοβήθηκα να βάλω.

Nα συνεχισεις εκει που βαζεις συνεχεια και δεν εχεις προβλημα, διανυουμε δυσκολους καιρους αλλα ειναι καλυτερο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και το αμαξι σου μακρια απο τα συνεργεια απο τα να ρισκαρεις την οποιαδηποτε βλαβη του αυτοκινητου για να κερδισεις 1 η 2 ευρω σε ενα φουλαρισμα.

Απο το 2006 που εκλεισα τα 18 και εβγαλα διπλωμα αυτοκινητου  μεχρι και σημερα (17 χρονια) και 3 διαφορετικα αυτοκινητα ολα αυτα τα χρονια στην οικογενεια παντα βαζω απο το ιδιο πρατηριο εμπιστοσυνης που εχω και δεν κοιταω αν την εχει 1-2 λεπτα πανω η κατω, μου αρκει που σχεδον μια 20ετια δεν εχει δημιουργηθει το παραμικρο σε κανενα οχημα και ειμαι μακρια απο συνεργεια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ενω για να παραγεις δικα σου καυσιμα, θες εξεδρα αντλησης πετρελαιου, τανκερ για μεταφορα, διυλιστηριο και βενζιναδικο.

Ξαφνικα τα 20-30κ δειχνουν φτηνα. Ναι δεν ειναι για ολους, αλλα καποιοι μπορουν.

Το νοημα ειναι να απεξαρτηθεις απο τριτους.

Γιατι ουτε αεριο μπορεις να παραγεις. Εκτος κι αν τρως φασολαδα και μαζευεις τις κλανιες σου...

Το συμπερασμα ειναι πως ειναι τεχνικα αδυνατο να απεξαρτηθεις.

Δεν εφερα καπου αντιλογο εγω το να παραγεις αεριο η βενζινη.Εσυ το ειπες.

Δημοσ.

Εγω αγορασα  αμαξι και μου το εδωσαν σχεδον αδειο η βενζινη ειχε αναψει δεικτη και στο υυγραεριο ηταν κοντα στα κοκκινα, ειναι εργοστασιακο και ο ιδιος δεικτης δειχνει και τα δυο αναλογως τι καις.

Εβαλα 20 ευρω υγραεριο με 0.998 και 50 ευρω βενζινη με 1.80 σχεδον και βλεπω να αργω πολυ να βαλω ξανα βενζινη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω αγορασα  αμαξι και μου το εδωσαν σχεδον αδειο η βενζινη ειχε αναψει δεικτη και στο υυγραεριο ηταν κοντα στα κοκκινα, ειναι εργοστασιακο και ο ιδιος δεικτης δειχνει και τα δυο αναλογως τι καις.

Εβαλα 20 ευρω υγραεριο με 0.998 και 50 ευρω βενζινη με 1.80 σχεδον και βλεπω να αργω πολυ να βαλω ξανα βενζινη.

Τουλάχιστον μια φορά το μήνα να συμπληρωνεις βενζίνη . Γιατι εάν καθήσει καιρό χαλάει και έχει τυχει σε γνωστού αλλάξαμε αντλία βενζίνης , φίλτρο καυσίμου επειδή δεν τη έκαιγε .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...