Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Ολο το κολπο παιζεται στην μανικα. Ο μετρητής επρεπε να μετραει αυτα που βγαινουν απο κει και οχι πριν απο αυτη. Γιατι αν δεν δωσει πιεση τα κραταει μεσα και σε κλέβει λιτρα.

αυτό ισχύει αν είναι άδεια η μάνικα.

Αν δεν δώσει πίεση δεν σπρώχνει άρα και δεν περνάει καυσιμο απο τον μετρητή.

Δημοσ.
Στις 2/2/2022 στις 2:00 ΜΜ, Dantε είπε

Παρτε ηλεκτροκινητα σου λενε.

Και μετα θα πεταξουν και αλλο φορο στο ρευμα ;)

Ρευμα μπορεις να παραγεις και μονος σου, και να απεξαρτηθεις.

Βενζινη δε μπορεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο ποια χρονια ειναι αυτο;

Αυτή τη στιγμή υποτίθεται. Είναι το κρατικό σάητ στο gov.gr που ανεβαίνουν οι τιμές σε προιόντα. Ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν ισχύουν όντως

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτή τη στιγμή υποτίθεται. Είναι το κρατικό σάητ στο gov.gr που ανεβαίνουν οι τιμές σε προιόντα. Ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν ισχύουν όντως

Συμφωνα με το παρατηρητηριο τιμων 1,72 η απλή 95αρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,σε νησί δε έλεγξα γιατι κάπου είδα για 2.20

• Thanks 1
Δημοσ.

οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο , άρα δε χρειάζονται μειώσεις φόρων στα καύσιμα αυτήν τη περίοδο και το ρεύμα μόνο 7-10% ακρίβυνε, άρα όλα καλά

Spoiler

δεν τα είπα εγώ αλλά διαβάστε ειδήσεις σήμερα

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο , άρα δε χρειάζονται μειώσεις φόρων στα καύσιμα αυτήν τη περίοδο και το ρεύμα μόνο 7-10% ακρίβυνε, άρα όλα καλά

Απόκρυψη περιεχομένων

Μου έπεσε το σαγόνι όταν το διάβασα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ρευμα μπορεις να παραγεις και μονος σου, και να απεξαρτηθεις.

Βενζινη δε μπορεις.

Καταλαβαινεις νομιζω οτι αυτο που αναφερεις ειναι ρεαλιστικα αδυνατο για τη συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.

Μη ξεκινησουμε απο το 5ψηφιο κοστος επενδυσης για να κανεις κατι τετοιο.

Επισης αν εισαι σε πολυκατοικια,καλη τυχη στο να παραγεις ρευμα και να απεξαρτηθεις.

Μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις υπαρχει η δυνατοτητα για κατι τετοιο.Ποσο μαλλον να βαλεις και ταχυφορτιστη και τις αναλογες υποδομες για να εισαι ανεξαρτητος και να παρεχεις τετοιο ρευμα για φορτιση.

Πιο ρεαλιστικο ειναι να εχεις αυτοκινητο με αεριο και να βαλεις σταθμο που να το γεμιζεις απο το δικτυο του αεριου.

• Like 2
Δημοσ.

ξεπέρασε τα 2€.

Το καλό είναι ότι σε τέτοια μικρά νησιά δε κάνεις και πολλά χιλιόμετρα. Και με ένα παπί κινείσαι άνετα (έτσι πιστεύω δηλαδή) οπότε δε καταναλώνεις πολύ καύσιμο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Την ακούσαμε αυτή την γελοιοτητα. Ήθελα να ήξερα σε πόσο ηλίθιους νομίζουν ότι απευθύνονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...