Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Ε καλά, πού το περίεργο;

Κάποτε είχε κάτω από 1€.

Το κάποτε έπρεπε να είναι το τώρα και το τώρα το κάποτε. Νομίζω; 

• Like 1
  • Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Συγνώμη για Αττική μιλάω όπου κυκλοφορώ.

Κακά τα ψέματα είστε το κέντρο, στην ουσία ο μισός πληθυσμός οπότε θα πέσετε τελευταίοι. Επαρχία και νησιά είναι ζούγκλα τα καύσιμα και ορισμένοι άλλοι τομείς που δεν είναι για συζήτηση στο παρόν Thread. 

2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι ΟΚ, απλά λέω ότι (δυστυχώς) θα το συνηθίσουμε κι αυτό όπως τόσα άλλα.

Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες φίλε αλλά εδώ είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ένσταση μου. Όχι δεν πρέπει να το συνηθίσουμε δεν πρέπει να ζούμε έτσι. Δεν μιλάω πολιτικά μόνο για την χώρα μας αλλά γενικότερα. Επίσης δεν είναι συζήτηση για το φόρουμ αυτή αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουν πολλοί αυτό που περιγράφω απ' έξω απ' έξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Η βενζινη θα παει όπως βλεπω δυστυχως στα 3 ευρω και οσοι εχουν θα βαζουν και οι υπολοιποι θα βολευτουν με τα ποδια,μμμ και παπακια....πολυ λυπηρό δυστυχως...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stefan123 είπε

Η βενζινη θα παει όπως βλεπω δυστυχως στα 3 ευρω και οσοι εχουν θα βαζουν και οι υπολοιποι θα βολευτουν με τα ποδια,μμμ και παπακια....πολυ λυπηρό δυστυχως...

υπάρχει και χειρότερο σενάριο. Να γίνει κανένα ντου και να μη βρίσκεις καθόλου βενζίνη, όχι 3 αλλά και 13€ να διαθέτεις

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/1/2022 στις 1:19 ΜΜ, dtk-386 είπε

Σε μία βόλτα μου σήμερα διαπίστωσα ότι είμαστε 1 κλικ πριν το 1,80 το λίτρο για την 95αρα. Δεν ξέρω πότε θα σκάσει η "βόμβα" αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Οι αντοχές της τσέπης μας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί.

Εσκασε

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakinen είπε

Κακά τα ψέματα είστε το κέντρο, στην ουσία ο μισός πληθυσμός οπότε θα πέσετε τελευταίοι. Επαρχία και νησιά είναι ζούγκλα τα καύσιμα και ορισμένοι άλλοι τομείς που δεν είναι για συζήτηση στο παρόν Thread. 

Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες φίλε αλλά εδώ είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ένσταση μου. Όχι δεν πρέπει να το συνηθίσουμε δεν πρέπει να ζούμε έτσι. Δεν μιλάω πολιτικά μόνο για την χώρα μας αλλά γενικότερα. Επίσης δεν είναι συζήτηση για το φόρουμ αυτή αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουν πολλοί αυτό που περιγράφω απ' έξω απ' έξω. 

Εννοείται θα το συνηθίσουμε και θα το αποδεχτούμε, δεν γίνεται και κάτι άλλο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

υπάρχει και χειρότερο σενάριο. Να γίνει κανένα ντου και να μη βρίσκεις καθόλου βενζίνη, όχι 3 αλλά και 13€ να διαθέτεις

Σε άλλες εποχές το σχόλιο σου θα το χαρακτήριζαν πολλοί υπερβολικό το λιγότερο. Στην εποχή που ζούμε όχι τίποτα δεν είναι υπερβολή. Λίγο θέλει για να γίνουν πο@τ@να όλα.

Δημοσ.

Πάντως βόρεια Ελλάδα οι επισκέψεις στην Βουλγαρία κ στην Τουρκία για ανεφοδιασμό έχουν γίνει πλέον καθημερινές....

Βουλγαρία διάφορα της τάξεως των 60 λεπτών περίπου.

Τουρκία μισή τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εννοείται θα το συνηθίσουμε και θα το αποδεχτούμε, δεν γίνεται και κάτι άλλο.

Διαφωνώ αλλά βγαίνουμε ξανά off topic αν συνεχίσω οπότε το αφήνω. Καύσιμα, ενέργεια, θέρμανση, τρόφιμα θα "ψοφήσουν" χώρες όπως η Ελλάδα και άλλες του Νότου κυρίως. Και όταν πάλι το φίδι θα βγεί από το αυγό του θα δούμε αν αλλάζουν τα πράγματα. Συγγνώμη που δεν κρατήθηκα. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakinen είπε

Διαφωνώ αλλά βγαίνουμε ξανά off topic αν συνεχίσω οπότε το αφήνω. Καύσιμα, ενέργεια, θέρμανση, τρόφιμα θα "ψοφήσουν" χώρες όπως η Ελλάδα και άλλες του Νότου κυρίως. Και όταν πάλι το φίδι θα βγεί από το αυγό του θα δούμε αν αλλάζουν τα πράγματα. Συγγνώμη που δεν κρατήθηκα. 

Πιστεύω δεν θα αλλάξει τίποτα, θα δείξει όμως.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bill999r είπε

Βουλγαρία διάφορα της τάξεως των 60 λεπτών περίπου.

Δηλαδή σε ένα 50άρι ντεπόζιτο κερδίζουν 30€.

Και πόση βενζίνη ξοδεύουν για το πήγαιν' έλα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Δηλαδή σε ένα 50άρι ντεπόζιτο κερδίζουν 30€.

Και πόση βενζίνη ξοδεύουν για το πήγαιν' έλα;

Δίπλα είναι. Φλώρινα - Μπίτολα (Σκόπια) 35 χλμ περίπου. 

Δημοσ.

Αν μιλάμε για το συγκεκριμένο παράδειγμα. Που και πάλι με τις σημερινές τιμές θα κάψει πάνω από 10€, μην πω 15€.

Φαντάσου να μη μένει στη Φλώρινα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν μιλάμε για το συγκεκριμένο παράδειγμα. Που και πάλι με τις σημερινές τιμές θα κάψει πάνω από 10€, μην πω 15€.

Φαντάσου να μη μένει στη Φλώρινα.

Ισχύει ότι πρέπει να είναι κάποιος κοντά. Παλαιότερα πήγαιναν και για άλλα πράγματα (τρόφιμα, τσιγάρα, κούρεμα κτλ) τώρα οι περισσότεροι μόνο για καύσιμο. Εγώ που έχω ντεπόζιτο 61 λίτρα στο ένα και 68 λίτρα στο άλλο με συμφέρει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...