Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Εξακολουθεις να βρισκεσαι εδω και να μην προσφερεις κάτι στην συζητηση.

Εγώ δημιούργησα το θέμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το να κατηγορείς τους άλλους για μιζέρια δεν εκφράζεις άποψη αλλά κάτι άλλο που καλό είναι να μην στο γράψω γιατί δεν θα σου αρέσει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εγώ δημιούργησα το θέμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το να κατηγορείς τους άλλους για μιζέρια δεν εκφράζεις άποψη αλλά κάτι άλλο που καλό είναι να μην στο γράψω γιατί δεν θα σου αρέσει.

Στο εγραψα και πριν.Καλο ειναι να ακους και την αλλη αποψη ειτε σου αρεσει ειτε οχι και οχι μονο οτι σε βολευει. Τα επιχειρηματα σου τελειωσαν εδω και αρκετη ωρα  αλλωστε και το εχεις γυρισει στην προσωπικη επιθεση.Κατι να παραθεσεις σχετικα με αυτο που εκφραζω και δεν ειναι αποψη ,εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Φίλε μου γτ τους απαντάς;;; Δεν βλέπεις ότι το κάνουν επίτηδες;;

Ο ένας λέει ότι είναι πανέξυπνος επειδή καίει πυρηνοξυλο.... Για να κάψεις πυρήνα πρέπει να μένεις σε ακατοίκητο χωριό με το επόμενο σπίτι στα 10χλμ λόγω της βρώμας που βγάζει....

Επίσης για όποιον ξέρει ο πυρήνας είναι ακριβός σαν καύσιμο ιδιαίτερα σε σχέση με το πέλλετ, άρα άκυρο κ το επιχείρημα.

Επίσης λέει ότι πήρε σπίτι χωρίς δάνειο ( με φράγκα έτοιμα φαντάζομαι) εκτός κ αν πήρε τροχόσπιτο....

Ο άλλος λέει ότι οι καφετέριες είναι γεμάτες κ άρα δεν υπάρχει κρίση...

Ο άλλος λέει για τη Θεσσαλονίκη...

Υπάρχει κάποιος λόγος να συζητήσεις σοβαρά με τέτοια τρολ;;;

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bill999r είπε

Οντως. Ignore από δω και στο εξής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Οντως. Ignore από δω και στο εξής.

Τέλος πάντων για να αλλάξουμε θέμα. Η τιμή θα φτάσει σε 95αρα τα 2.5 ευρώ από ότι φαίνεται. 

20 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου γτ τους απαντάς;;; Δεν βλέπεις ότι το κάνουν επίτηδες;;

Ο ένας λέει ότι είναι πανέξυπνος επειδή καίει πυρηνοξυλο.... Για να κάψεις πυρήνα πρέπει να μένεις σε ακατοίκητο χωριό με το επόμενο σπίτι στα 10χλμ λόγω της βρώμας που βγάζει....

Επίσης για όποιον ξέρει ο πυρήνας είναι ακριβός σαν καύσιμο ιδιαίτερα σε σχέση με το πέλλετ, άρα άκυρο κ το επιχείρημα.

Επίσης λέει ότι πήρε σπίτι χωρίς δάνειο ( με φράγκα έτοιμα φαντάζομαι) εκτός κ αν πήρε τροχόσπιτο....

Ο άλλος λέει ότι οι καφετέριες είναι γεμάτες κ άρα δεν υπάρχει κρίση...

Ο άλλος λέει για τη Θεσσαλονίκη...

Σου ζήτω συγγνώμη αλλά ανέβασα πίεση. Και όποιον προσέβαλα ζήτω συγγνώμη.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 3
Δημοσ.

Με τέτοια διαφορά μεταξύ 95 και 100 θα είμαστε ένα χρεοκοπημένο κράτος που θα βάζει κατοστάρα υπό τέτοιες συνθήκες :Ρ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Τέλος πάντων για να αλλάξουμε θέμα. Η τιμή θα φτάσει σε 95αρα τα 2.5 ευρώ από ότι φαίνεται. 

Κάπου εκεί υπολογίζω και γω. Το οποίο είναι παράλογο έτσι; Είτε έχεις είτε δεν έχεις οικονομική άνεση είναι κοροϊδία ολκής να δίνεις 2 και 2.50 ευρώ για 1 λίτρο βενζίνης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά 24 Φεβ φούλαρα με 1.845 και τώρα βλέπω παίζει στο 1.999!!! Κανείς δεν τολμάει ακόμα να βάλει το 2 μπροστά. Είναι και ψυχολογικό. 

Δημοσ.

Το έχω γράψει εδώ και μέρες ότι η 95 άρα έχει όλα τα φόντα να πάει 2.5€ και όταν κάποτε αρχίζει να πέφτει θα βλέπουμε 1.99€ και θα τρέχουμε για γέμισμα μέσα σε τρελή χαρά. Τότε θα αρχίσουμε τις βόλτες όχι γιατί θα έχουμε παραπάνω λεφτά αλλά γιατί θα μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι είναι φθηνή. 

Και όχι δεν είναι μόνο ο Πόλεμος που ανέβηκε η βενζίνη. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Προσωπικά 24 Φεβ φούλαρα με 1.845 και τώρα βλέπω παίζει στο 1.999!!! Κανείς δεν τολμάει ακόμα να βάλει το 2 μπροστά. Είναι και ψυχολογικό. 

Έχει μπει σε πολλά μέρη της Βόρειας χώρας. Όταν σε 10 μέρες θα έχουμε 2.15 - 2.20 εμείς τότε θα βλέπετε και εσείς το 2 μπροστά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakinen είπε

Το έχω γράψει εδώ και μέρες ότι η 95 άρα έχει όλα τα φόντα να πάει 2.5€ και όταν κάποτε αρχίζει να πέφτει θα βλέπουμε 1.99€ και θα τρέχουμε για γέμισμα μέσα σε τρελή χαρά. Τότε θα αρχίσουμε τις βόλτες όχι γιατί θα έχουμε παραπάνω λεφτά αλλά γιατί θα μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι είναι φθηνή. 

Και όχι δεν είναι μόνο ο Πόλεμος που ανέβηκε η βενζίνη. 

Ε καλά, πού το περίεργο;

Κάποτε είχε κάτω από 1€.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vasilllis είπε

H φορολογια μπαινει γιατι χρειαζεται εσοδα το κρατος .

Πές τα ντε ... Αν κοψει τη φορολογια στα καυσιμα που ειναι αμεσα παραδοτέα στα ταμεία του κρατους θα πεσει πεινα και των γονεων... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...