dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, vasilllis είπε Εξακολουθεις να βρισκεσαι εδω και να μην προσφερεις κάτι στην συζητηση. Εγώ δημιούργησα το θέμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το να κατηγορείς τους άλλους για μιζέρια δεν εκφράζεις άποψη αλλά κάτι άλλο που καλό είναι να μην στο γράψω γιατί δεν θα σου αρέσει.
vasilllis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγώ δημιούργησα το θέμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το να κατηγορείς τους άλλους για μιζέρια δεν εκφράζεις άποψη αλλά κάτι άλλο που καλό είναι να μην στο γράψω γιατί δεν θα σου αρέσει. Στο εγραψα και πριν.Καλο ειναι να ακους και την αλλη αποψη ειτε σου αρεσει ειτε οχι και οχι μονο οτι σε βολευει. Τα επιχειρηματα σου τελειωσαν εδω και αρκετη ωρα αλλωστε και το εχεις γυρισει στην προσωπικη επιθεση.Κατι να παραθεσεις σχετικα με αυτο που εκφραζω και δεν ειναι αποψη ,εχεις?
bill999r Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγώ δημιούργησα το θέμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το να κατηγορείς τους άλλους για μιζέρια δεν εκφράζεις άποψη αλλά κάτι άλλο που καλό είναι να μην στο γράψω γιατί δεν θα σου αρέσει. Φίλε μου γτ τους απαντάς;;; Δεν βλέπεις ότι το κάνουν επίτηδες;; Ο ένας λέει ότι είναι πανέξυπνος επειδή καίει πυρηνοξυλο.... Για να κάψεις πυρήνα πρέπει να μένεις σε ακατοίκητο χωριό με το επόμενο σπίτι στα 10χλμ λόγω της βρώμας που βγάζει.... Επίσης για όποιον ξέρει ο πυρήνας είναι ακριβός σαν καύσιμο ιδιαίτερα σε σχέση με το πέλλετ, άρα άκυρο κ το επιχείρημα. Επίσης λέει ότι πήρε σπίτι χωρίς δάνειο ( με φράγκα έτοιμα φαντάζομαι) εκτός κ αν πήρε τροχόσπιτο.... Ο άλλος λέει ότι οι καφετέριες είναι γεμάτες κ άρα δεν υπάρχει κρίση... Ο άλλος λέει για τη Θεσσαλονίκη... Υπάρχει κάποιος λόγος να συζητήσεις σοβαρά με τέτοια τρολ;;; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από bill999r 4 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, bill999r είπε Υπάρχει κάποιος λόγος να συζητήσεις σοβαρά με τέτοια τρολ;;; Οντως. Ignore από δω και στο εξής.
tilaverboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Οντως. Ignore από δω και στο εξής. Τέλος πάντων για να αλλάξουμε θέμα. Η τιμή θα φτάσει σε 95αρα τα 2.5 ευρώ από ότι φαίνεται. 20 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε μου γτ τους απαντάς;;; Δεν βλέπεις ότι το κάνουν επίτηδες;; Ο ένας λέει ότι είναι πανέξυπνος επειδή καίει πυρηνοξυλο.... Για να κάψεις πυρήνα πρέπει να μένεις σε ακατοίκητο χωριό με το επόμενο σπίτι στα 10χλμ λόγω της βρώμας που βγάζει.... Επίσης για όποιον ξέρει ο πυρήνας είναι ακριβός σαν καύσιμο ιδιαίτερα σε σχέση με το πέλλετ, άρα άκυρο κ το επιχείρημα. Επίσης λέει ότι πήρε σπίτι χωρίς δάνειο ( με φράγκα έτοιμα φαντάζομαι) εκτός κ αν πήρε τροχόσπιτο.... Ο άλλος λέει ότι οι καφετέριες είναι γεμάτες κ άρα δεν υπάρχει κρίση... Ο άλλος λέει για τη Θεσσαλονίκη... Υπάρχει κάποιος λόγος να συζητήσεις σοβαρά με τέτοια τρολ;;; Σου ζήτω συγγνώμη αλλά ανέβασα πίεση. Και όποιον προσέβαλα ζήτω συγγνώμη. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από tilaverboy 3
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Με τέτοια διαφορά μεταξύ 95 και 100 θα είμαστε ένα χρεοκοπημένο κράτος που θα βάζει κατοστάρα υπό τέτοιες συνθήκες :Ρ
atrigane Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Τέλος πάντων για να αλλάξουμε θέμα. Η τιμή θα φτάσει σε 95αρα τα 2.5 ευρώ από ότι φαίνεται. Κάπου εκεί υπολογίζω και γω. Το οποίο είναι παράλογο έτσι; Είτε έχεις είτε δεν έχεις οικονομική άνεση είναι κοροϊδία ολκής να δίνεις 2 και 2.50 ευρώ για 1 λίτρο βενζίνης. 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Προσωπικά 24 Φεβ φούλαρα με 1.845 και τώρα βλέπω παίζει στο 1.999!!! Κανείς δεν τολμάει ακόμα να βάλει το 2 μπροστά. Είναι και ψυχολογικό.
liakinen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Το έχω γράψει εδώ και μέρες ότι η 95 άρα έχει όλα τα φόντα να πάει 2.5€ και όταν κάποτε αρχίζει να πέφτει θα βλέπουμε 1.99€ και θα τρέχουμε για γέμισμα μέσα σε τρελή χαρά. Τότε θα αρχίσουμε τις βόλτες όχι γιατί θα έχουμε παραπάνω λεφτά αλλά γιατί θα μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι είναι φθηνή. Και όχι δεν είναι μόνο ο Πόλεμος που ανέβηκε η βενζίνη. 3 2
rearshooter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 τα 2Ε ξεπεράστηκαν στην 95άρα....τι λέμε τώρα....κοροϊδευόμαστε ...
liakinen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Προσωπικά 24 Φεβ φούλαρα με 1.845 και τώρα βλέπω παίζει στο 1.999!!! Κανείς δεν τολμάει ακόμα να βάλει το 2 μπροστά. Είναι και ψυχολογικό. Έχει μπει σε πολλά μέρη της Βόρειας χώρας. Όταν σε 10 μέρες θα έχουμε 2.15 - 2.20 εμείς τότε θα βλέπετε και εσείς το 2 μπροστά.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Το έχω γράψει εδώ και μέρες ότι η 95 άρα έχει όλα τα φόντα να πάει 2.5€ και όταν κάποτε αρχίζει να πέφτει θα βλέπουμε 1.99€ και θα τρέχουμε για γέμισμα μέσα σε τρελή χαρά. Τότε θα αρχίσουμε τις βόλτες όχι γιατί θα έχουμε παραπάνω λεφτά αλλά γιατί θα μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι είναι φθηνή. Και όχι δεν είναι μόνο ο Πόλεμος που ανέβηκε η βενζίνη. Ε καλά, πού το περίεργο; Κάποτε είχε κάτω από 1€.
nik0laus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, vasilllis είπε H φορολογια μπαινει γιατι χρειαζεται εσοδα το κρατος . Πές τα ντε ... Αν κοψει τη φορολογια στα καυσιμα που ειναι αμεσα παραδοτέα στα ταμεία του κρατους θα πεσει πεινα και των γονεων... 1
rearshooter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 ναι,.,. εγώ μιλώ για Κρήτη...έκπληκτος έμεινα προχτές...είχα να βάλω 1 βδομάδα (1,79) και τώρα 2.02
Προτεινόμενες αναρτήσεις