tilaverboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε ο κλέψας του κλέψαντος. Ωραία θα βάλει πλαφον στα 10cents κέρδους του πωλητή. Αντί για 2€ θα πωλείται η βενζίνη στα 1,9€. Κλαίω από τα γέλια. Σας τρολλάρουν άσχημα. εγώ πάντως δεν έχω δει μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων Μάλλον σε άλλους θα αναφέρεστε. Εμείς είμαστε 5 άτομα στην εργασία και παίρνουμε όλοι 1 αυτοκίνητο για να πάμε στην εργασία εδώ και 8 μήνες. Περιορίσαμε τις μετακινήσεις τελείως. Ξέρετε πόσα ταξίδια έκανα εδώ και 1 χρόνο; Παντρεύτηκα πέρυσι και το μόνο το ταξίδι που έκανα ήταν Λευκάδα το καλοκαίρι και Σεπτέμβρη Φλώρινας. Δεν κουνιέμαι. Έσφιξα το ζωνάρι όσο μπορώ. Επειδή εργάζομαι και στο ελεύθερο επάγγελμα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το ζωνάρι το έχουν σφίξει και πελάτες μου και καλά κάνουν. Εγώ δεν βλέπω την ασφυκτική κίνηση που περιγράφετε. Εκτός αν το μποτιλιάρισμα ελέω βροχής 8 ώρα το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης το βλέπετε ως ευκαιρία των συμπολιτών μου να πάνε για καφέ. Δεν πάνε για καφέ. Προσπαθούν να πάνε στην εργασία τους. Το πλαφόν η κυβέρνηση πρέπει να το βάλει εκεί που ξέρει ή σε αυτά που ζητά από το φόρο ειδικού καυσίμου. 3 4
Nabuko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, piiii είπε Πόσο είναι το κέρδος πιά για τον βενζινοπώλη; 15 λεπτά στο λίτρο
atrigane Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε 15 λεπτά στο λίτρο Από τα σχεδόν 2 ευρώ;;
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2022 στις 1:27 ΠΜ, Liapisftw είπε Όχι ακομα Ντιναρα. Θα ειναι το επόμενο μην σε αγχωνει. Audi TT 2.0 dsg με πρόγραμμα να δουλεύει μονο 100αρα. Το ιδιο και στο cooper s το οποιο δουλεύει μονο 100αρα. Μαλλον θα φύγει το cooper να έρθει ενα ντιζελακι για τις αγγαρείες. Και ο σοφέρ φτωχός, και ο μπάτλερ φτωχός και ο κηπουρός. Είναι πραγματικά λυπηρο Thoughts and prayers ,🙏🙏🙏 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από DrLo
Nabuko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, atrigane είπε Από τα σχεδόν 2 ευρώ;; Πολλά είπα. 10 λεπτά είναι. Στα 10 ευρώ που πληρώνεις τα 6 είναι φόροι και δασμοί τα 3 είναι η τιμή αγοράς από το διυλιστήριο και το 1 ευρώ το μοιράζονται οι έμποροι και πρατηριούχοι (χοντρικά, στο περίπου) 1
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πολλά είπα. 10 λεπτά είναι. Στα 10 ευρώ που πληρώνεις τα 6 είναι φόροι και δασμοί τα 3 είναι η τιμή αγοράς από το διυλιστήριο και το 1 ευρώ το μοιράζονται οι έμποροι και πρατηριούχοι (χοντρικά, στο περίπου) και σε άλλες περιπτώσεις λιγότερο από 10 cents. Βγάλτε τώρα συμπέρασμα για πόσο μ... μας έχουν 1
Stefanos683 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) παντως η ρωσια το εκαψε, το τερματισε κ οι τιμες θα ανεβουν κι αλλο. παγωσε το εμποριο, διαλυεται η αγορα, τα χρηματα χανουν αξια. η ρωσια ειναι μεγαλη δυναμη κ δεν πεφτει ευκολα. οι τουρκοι σκιστηκαν κ ψαχνουν πετρελαια. θα γινει κανα θερμο επεισοδιο κ με δαυτους κ αντε παλι νεες περιπετειες. στο μεταξυ νατο, κυρωσεις κλπ δεν μπορουν να σε προστατεψουν πολυ ουτε απο εισβολη ουτε απο ανατιμησεις. οσο αντεξουμε κ οπου βγει Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Stefanos683 1 1
tilaverboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Θα σας δώσω μια ευκαιρία γιατί πραγματικά φταίω εγώ επειδή δεν θέλω να κατανοήσω τι γράφετε γιατί δηλώνω βλάκας. Το πρόβλημα σας μπορεί να είναι η υπερβολική κίνηση. Αυτό μπορεί πραγματικά να σας ανεβάζει την πίεση και να σας εκνευρίζει. Αλλά αγαπητέ μου όλοι προσπαθούν να πάνε στην εργασία τους. Εάν το πρόβλημα σας είναι η κίνηση αυτό δεν σχετίζεται με την ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων. Έχετε συνειδητοποιήσει πως η οικονομία είναι κυκλική; Έχετε κατανοήσει πως όταν αρκετοί συνάνθρωποι μας αδυνατούν να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πως καταστρέφονται και αλλά επαγγέλματα ; Έχετε καταλάβει πως η οικονομία του κράτους δεν είναι σαν την κλωσσομηχανή να κόβει μόνη της χρήμα; Έχει αυτό σχέση με το αν εργάζεται κάποιος Θεσσαλονίκη, Δράμα Κατερίνη; Και μια ερώτηση. Δηλαδή ένας που ζει στη Θεσσαλονίκη θα βγάζει λιγότερα από έναν που ζει στη Αθήνα και μπορεί να κάνει το ίδιο επάγγελμα, αυτό το διαβάσατε κάπου; Είναι κάποιο αξίωμα; Αν είναι να το υιοθετήσω και εγώ. 14 hours ago, Stefanos683 said: παντως η ρωσια το εκαψε, το τερματισε κ οι τιμες θα ανεβουν κι αλλο. παγωσε το εμποριο, διαλυεται η αγορα, τα χρηματα χανουν αξια. η ρωσια ειναι μεγαλη δυναμη κ δεν πεφτει ευκολα. οι τουρκοι σκιστηκαν κ ψαχνουν πετρελαια. θα γινει κανα θερμο επεισοδιο κ με δαυτους κ αντε παλι νεες περιπετειες. στο μεταξυ νατο, κυρωσεις κλπ δεν μπορουν να σε προστατεψουν πολυ ουτε απο εισβολη ουτε απο ανατιμησεις. οσο αντεξουμε κ οπου βγει Για Γ παγκόσμιο πάμε θέλουμε δεν θέλουμε. Το έκαψε ο Πούτιν. Και 1% να είχε δίκαιο για τη συνθήκη του Μινσκ, το έχασε τελείως. Τα εγκλήματα του δεν σβήνονται. Κερδισμένοι από αυτό θα βγουν οι Αμερικλάνοι. Θα αναδειχθούν πλέον στον παγκόσμιο ενεργειακό παίκτη αφού θα πουλάει πιο ακριβά το υγροποιημένο αέριο του και ακριβά το πετρέλαιο. Χαμένη θα βγει η Ευρώπη. Κάτι ήξερε η Αγγλία και αποχώρησε. Το αγγούρι θα το φάει Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και η Ελλάδα μας. Βρήκανε την Ουκρανία και η Αμερική θα βγει κερδισμένη. Κατάφερε επιτέλους να αποκόψει ενεργειακά την Ευρώπη από τη Ρωσία. Το ευρώ θα υποβαθμιστεί επιτέλους έναντι του δολαρίου και όλα καλά. Κραχ σου ερχόμαστε! 1
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, tilaverboy είπε Σήμερα βάλαμε πετρέλαιο στο λέβητα. Πετρέλαιο θέρμανσης 1.40 . Πέρυσι είχε 0.75. Η διαφορά γίνεται μεγάλη, για να το εξηγήσουμε γιατί κάποιοι μάλλον δεν το καταλαβαίνουν, αν βάλεις πολλά λίτρα. Αν βάλεις 1 λίτρο δεν το καταλαβαίνεις αλλά αν πέρυσι έβαλες 400 λίτρα και έδωσες 300 σήμερα θες 600. Αν σήμερα θες 600 του χρόνου θα θες 1200 για να ζεσταθείς. Και όλα αυτά είναι μόνο φόροι. Να τα πάρει κάποιος τα λεφτά αυτά για να κινηθεί οικονομία όταν τα παίρνει το κράτος και δεν κινείται οικονομία τι να συζητήσουμε από κει και πέρα; Τι έργα έχουν γίνει δηλαδή με αυτά τα χρήματα; Για να ταΐζουμε 300 κοιλαράδες Να μετακινούνται αυτοί δωρεάν και να μας κουνάνε το δάχτυλο; Εγώ τι δωρεάν έχω; Έχω δωρεάν τον εφκα που κάθε μήνα πρέπει να το πληρώνω έχω δωρεάν το τηλέφωνο έχω δωρεάν τη Δ.Ε.Η. που μέσα σε ένα μήνα τριπλασιάστηκε η τιμή; Τα ειπες ολα. Μονο φορους πληρωνουμε καθε μηνα εφκα μετα ενφια ετσι φευγουν τα χιλιαρικα. Και ολα σε μαλακιες να τρωνε οι τεμπεληδες. Παντου ετσι γινεται οχι μονο Ελλαδα απλα εδω ειμαστε τελειως για τα πανυγηρια. 1
Fordakias7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Παιδιά βρήκα την λύση Αγοράζουμε παλιά πετρελαιοκίνητα αγροτικά και τα δουλεύουμε με πετρέλαιο θέρμανσης έτσι για το σπάσιμο. Ε τώρα ποιο περιβάλλον τα αμάξια μυρμήγκια ειναι μπροστά στα εργοστάσια.. Προφανώς και κάνω πλάκα μην πέσετε να με φάτε 🤣
parlapipas25 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Γειά σου ρε Ελλαδαρα, 2 ευρώ η βενζίνη κι ακόμα το 90% των αυτοκινήτων στην Αθήνα με ένα άτομο μέσα. Κατάντησαν να δουλεύουν και τα μισά να τα δίνουν για να πάνε δουλειά. Τι χώρα είμαστε ρε φίλε μου; 1 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Γειά σου ρε Ελλαδαρα, 2 ευρώ η βενζίνη κι ακόμα το 90% των αυτοκινήτων στην Αθήνα με ένα άτομο μέσα. Κατάντησαν να δουλεύουν και τα μισά να τα δίνουν για να πάνε δουλειά. Τι χώρα είμαστε ρε φίλε μου; Πάλι εμείς φταίμε πάρλαπιπα μου; Δεν ντρεπόμαστε. Εγώ δεν έχω κανένα στην περιοχή που μένω. Να πηγαίνω πχ από Γέρακα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάω στη δουλειά στο Μαρούσι ξερωγω; 3
tilaverboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Γειά σου ρε Ελλαδαρα, 2 ευρώ η βενζίνη κι ακόμα το 90% των αυτοκινήτων στην Αθήνα με ένα άτομο μέσα. Κατάντησαν να δουλεύουν και τα μισά να τα δίνουν για να πάνε δουλειά. Τι χώρα είμαστε ρε φίλε μου; Πολύ σωστό αυτό που γράφετε εάν έχουμε μια 5μελη οικογένεια με 4 αυτοκίνητα και πάνε διακοπές και με τα 4 αυτοκίνητα στο ίδιο μέρος . Μέχρι εκεί συμφωνούμε. Τι να κάνουμε όταν δηλαδή και τα 5 άτομα εργάζονται σε διαφορετικές περιοχές ο ένας Γέρακα και ο άλλος Πειραιάς; Ή ο ένας θα πρέπει να είναι χαζός του σπιτιού και να κάνει το ταξί για τους υπόλοιπους 4; Ναι φταίμε σε πολλά εμείς φάγαμε τα κουκούτσια και οι πολιτικοί έφαγαν τους αστακούς. Μόνο που οι 300 συνεχίζουν να τρώνε αστακούς και εμείς εδώ και αρκετά χρόνια καταπίνουμε αέρα κοπανιστό. Γιατί το δικό μου 800αρη έχει λιγότερο αξία από το 7000 ενός βουλευτή και τα έχει όλα πληρωμένα; Γιατί εγώ εργάζομαι 12ωρο για να πληρώσω τη ΔΕΗ μου ακόμα και την μετακίνηση μου προς την εργασία και ο άλλος το έχει προπληρωμένο; Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ξέρετε στην Αγγλία όταν κλέψανε 200 αγγλικές λίρες οι βουλευτές για τους κήπους τους, τους πήγανε στο δικαστήριο. Εδώ γιατί να τα έχουν πληρωμένα όλα; Τι είναι πιο έξυπνοι; 1
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εδώ γιατί να τα έχουν πληρωμένα όλα; Τι είναι πιο έξυπνοι; Έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το σχόλιο. Τα πράγματα είναι απλά. Εμείς έχουμε επιλέξει αυτή την κατάσταση και όταν θα έρθει η ώρα θα την επιλέξουμε ξανά. Γιατί λοιπόν γκρινιάζουμε; Όταν επιλέγουμε συνέχεια το ίδιο προϊόν σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Έτσι δεν είναι; Και επειδή όλα είναι ψυχολογία, σκεφτείτε το διαφορετικά. Μέχρι τώρα η αύξηση είναι +25%. Ωραία , σκεφτείτε ότι πήρατε νέο αυτοκίνητο και αντί για 5/100 καίει 6.25/100. Μη σκέφτεστε τα 2€. Άρα πάλι 1.60€ δίνετε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις