mindreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Θα βαζεις βενζινη, και θα ειναι σαν να μην βαζεις, καπως ετσι...
NickTG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 3 hours ago, Dinos1973 said: Μια βόλτα από τα εστιατόρια Σαββατοκύριακο και προορισμούς 3ημερου αλλά λένε …… το έχουν πει και θα το ξαναπούμε, αυτοί που ήταν καμένοι παραμένουν καμένοι, όλοι οι άλλοι καλά περνάνε !!! Ακόμα ένας πολύ καλός δείκτης. Μετά τις διακοπαρες σε stories που είδαμε νωρίτερα είναι ο δεύτερος καλύτερος δείκτης που μπορεί να λάβει κάποιος υπόψιν.
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1.31 βάλαμε προχθές 900 λίτρα πετρέλαιο σήμερα βλέπω 1.42. Βενζίνη Χαλκιδική 2.025 και κίνησης 1.80. Καλά θα πάει αντε να δούμε. Με 5 6 χιλιάδες λίτρα πετρέλαιο που θέλω το χρόνο για τη δουλειά μου είναι τεράστια αύξηση. Εγώ θα πω υγεία και από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Pwpwpw Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Arkin είπε 1.31 βάλαμε προχθές 900 λίτρα πετρέλαιο σήμερα βλέπω 1.42. Βενζίνη Χαλκιδική 2.025 και κίνησης 1.80. Καλά θα πάει αντε να δούμε. Με 5 6 χιλιάδες λίτρα πετρέλαιο που θέλω το χρόνο για τη δουλειά μου είναι τεράστια αύξηση. Εγώ θα πω υγεία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Σήμερα έβαλα με 1.44. Στο ίδιο πρατήριο την Τρίτη (πριν 4 μέρες) είχε 1,27.
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Σήμερα έβαλα με 1.44. Στο ίδιο πρατήριο την Τρίτη (πριν 4 μέρες) είχε 1,27. Κατακόρυφη αύξηση σε 3 μερες. Νοέμβριο βάλαμε 1.10 πέρσι στο τέλος με 82 λεπτα. Τι θα γίνει δεν ξέρω και ο Μάρτιος θα είναι πολύ κρύος το ξύλο εδώ που είμαι πάει μπάλα ελάχιστοι είμαστε με πετρέλαιο.
vasilllis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, iwnas28 είπε Συγχαρητηρια, θα πρεπει να εισαι πολυ σπουδαιος ! Συνεχισε την ειρωνεια τωρα μπας κ αιασθανθεις λιγο καλυτερα για τον εαυτο σου. Αν εχεις να παραθεσεις κατι χρησιμο μπορεις να το κανεις.Απαντησα στο υφος που μου απαντησαν,εκτος και αν διαβαζεις μονο οτι σε βολευει. 5 ώρες πριν, dtk-386 είπε Με το κραχ δεν εννοώ να πάρουμε τα τουφέκια και να βγούμε στους δρόμους. Αμέσως αν δεν πεταχτεί ένας έξυπνος δεν μπορεί. Εννοώ ότι το εισόδημα των οικογενειών δεν θα επαρκεί ούτε για τα βασικά με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να πληρώσουν. Ποιο 2010 τώρα. Εχεις δει τι γίνεται στο κόσμο??? To εισοδημα του Ελληνα δεν επαρκει απο το 2004 που καταθετει καθε χρονο χιλιαδες πινακιδες και καθε χρονο οι δρομοι ειναι απροσπελαστοι. 2 ώρες πριν, bill999r είπε Πρώτα απ'όλα στις άλλες χώρες είναι άλλοι οι μισθοί.... Αλλά ακόμη και μικρότεροι να είναι οι μισθοί αν στις άλλες χώρες αύριο μεθαύριο αποφασίσουν να τους πάρουν τα σπίτια ή τα αυτοκίνητα πρέπει να το δεχτούμε κ εμείς επειδή απλά γίνεται κι άλλου..;;;;.. Δεν καταλαβαίνεις πως κάθε χρόνο οι κατά περίπτωση κυβερνήσεις οδηγούν στην σταδιακή εξαθλίωση σου;;;; Δεν πρέπει να κάνεις κάτι μήπως κ τα παιδιά σου όταν μεγαλώσουν να μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να βγούνε για ένα καφέ ή να πάρουν το αυτοκίνητο να έρθουν να σου δώσουν ενα ποτήρι νερό χωρίς να το σκεφτούν;;; Αναφερθηκα ξεκαθαρα στην μιζερια μερικων που κλαιγονται μονιμως.Τι μπορεις να κανεις σαν πολιτης οταν τα καυσιμα εχουν ακριβυνει σε ολες τις χωρες?Αγγλια εβαζαν με το σταγονομετρο πριν μερικους μήνες. Αντι να μιλαμε για τα αθλια ΜΜΜ μιλαμε να για φτωχεια και πολυτέλεια.
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αναφερθηκα ξεκαθαρα στην μιζερια μερικων που κλαιγονται μονιμως.Τι μπορεις να κανεις σαν πολιτης οταν τα καυσιμα εχουν ακριβυνει σε ολες τις χωρες?Αγγλια εβαζαν με το σταγονομετρο πριν μερικους μήνες. Αντι να μιλαμε για τα αθλια ΜΜΜ μιλαμε να για φτωχεια και πολυτέλεια. Mπορείς να μην συμμετέχεις στο topic. Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις. Aγγλία έβαζαν με το σταγονόμετρο γιατί δεν είχαν οδηγούς στα βυτιοφόρα ελέω brexit. Σήμερα βάζουμε με το σταγονόμετρο γιατί η βενζίνη έχει πάει στα 2 ευρώ το λίτρο στην φτωχή Ελλαδίτσα. Δεν με νοιάζει πόσο την βάζει ο ελβετός και ο γερμανός. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από dtk-386
tilaverboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Mπορείς να μην συμμετέχεις στο topic. Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις. Aγγλία έβαζαν με το σταγονόμετρο γιατί δεν είχαν οδηγούς στα βυτιοφόρα ελέω brexit. Σήμερα βάζουμε με το σταγονόμετρο γιατί η βενζίνη έχει πάει στα 2 ευρώ το λίτρο στην φτωχή Ελλαδίτσα. Δεν με νοιάζει πόσο την βάζει ο ελβετός και ο γερμανός. Γιατί ο Ελβετός ή Γερμανός έχει τον ίδιο βασικό μισθό με τον Έλληνα; Ναι να την πληρώνω και 5 ευρώ το λίτρο αλλά αν είναι να παίρνω 5.000 ευρώ το μήνα όλα καλά. Αν είναι να ανεβαίνει το πετρέλαιο και ο μισθός να μειώνεται τι να συζητάμε από εκει και πέρα; 33 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αν εχεις να παραθεσεις κατι χρησιμο μπορεις να το κανεις.Απαντησα στο υφος που μου απαντησαν,εκτος και αν διαβαζεις μονο οτι σε βολευει. To εισοδημα του Ελληνα δεν επαρκει απο το 2004 που καταθετει καθε χρονο χιλιαδες πινακιδες και καθε χρονο οι δρομοι ειναι απροσπελαστοι. Αναφερθηκα ξεκαθαρα στην μιζερια μερικων που κλαιγονται μονιμως.Τι μπορεις να κανεις σαν πολιτης οταν τα καυσιμα εχουν ακριβυνει σε ολες τις χωρες?Αγγλια εβαζαν με το σταγονομετρο πριν μερικους μήνες. Αντι να μιλαμε για τα αθλια ΜΜΜ μιλαμε να για φτωχεια και πολυτέλεια. Μπορείτε να μου πείτε τι δουλειά κάνετε αν επιτρέπεται; 1
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Γιατί ο Ελβετός ή Γερμανός έχει τον ίδιο βασικό μισθό με τον Έλληνα; Ναι να την πληρώνω και 5 ευρώ το λίτρο αλλά αν είναι να παίρνω 5.000 ευρώ το μήνα όλα καλά. Αν είναι να ανεβαίνει το πετρέλαιο και ο μισθός να μειώνεται τι να συζητάμε από εκει και πέρα; Για αυτό λέω δεν με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός. Εγώ ζορίζομαι όχι ο ελβετός. 1
tilaverboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Για αυτό λέω δεν με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός. Εγώ ζορίζομαι όχι ο ελβετός. Σήμερα βάλαμε πετρέλαιο στο λέβητα. Πετρέλαιο θέρμανσης 1.40 . Πέρυσι είχε 0.75. Η διαφορά γίνεται μεγάλη, για να το εξηγήσουμε γιατί κάποιοι μάλλον δεν το καταλαβαίνουν, αν βάλεις πολλά λίτρα. Αν βάλεις 1 λίτρο δεν το καταλαβαίνεις αλλά αν πέρυσι έβαλες 400 λίτρα και έδωσες 300 σήμερα θες 600. Αν σήμερα θες 600 του χρόνου θα θες 1200 για να ζεσταθείς. Και όλα αυτά είναι μόνο φόροι. Να τα πάρει κάποιος τα λεφτά αυτά για να κινηθεί οικονομία όταν τα παίρνει το κράτος και δεν κινείται οικονομία τι να συζητήσουμε από κει και πέρα; Τι έργα έχουν γίνει δηλαδή με αυτά τα χρήματα; Για να ταΐζουμε 300 κοιλαράδες Να μετακινούνται αυτοί δωρεάν και να μας κουνάνε το δάχτυλο; Εγώ τι δωρεάν έχω; Έχω δωρεάν τον εφκα που κάθε μήνα πρέπει να το πληρώνω έχω δωρεάν το τηλέφωνο έχω δωρεάν τη Δ.Ε.Η. που μέσα σε ένα μήνα τριπλασιάστηκε η τιμή; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από tilaverboy 7 1 1
cd2matheos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 παιδια μην τσακωνεστε στις κυκλαδες η αμολυβδη εφτασε 2,2 το κινησης 1,95 και το θερμανσης 1,6 με τετοια νουμερα δεν πας πουθενα. το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτες οι τιμες θα επηρεασουν τα βασικα ειδη διατροφης και αν με το καλο τελειωσει αυτη η υποθεση μπορει οι τιμες καυσιμων να επανελθουν στα <<φυσιολογικα>> επιπεδα ομως δυσκολα εως ακατορθωτα να επανελθουν οι τιμες στα μαρκετ. 1
telis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Σχετικό-άσχετο με τα καύσιμα, αλλά με μιας και αναφέρθηκαν τα σούπερ μάρκετ: https://www.capital.gr/oikonomia/3619236/barus-o-energeiakos-logariasmos-gia-ta-ellinika-souper-market Αναφορά σε κείμενο Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανώτατο στέλεχος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ελληνικών συμφερόντων με απόλυτα υγιή ισολογισμό, κύκλο εργασιών περί τα 500 εκατ. ευρώ και χωρίς δανειακή επιβάρυνση με δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί περί τα 180 σημεία πανελλαδικά, ενώ ο λογαριασμός του ρεύματος για το σύνολο του 2021 ανήλθε στα 6 εκατ. ευρώ, για φέτος υπολογίζεται ότι θα αγγίξει τα 26 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο της χρονιάς, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Εξωφρενικές καταστάσεις, τα επιπλέον 20 εκ, θα τα ψάξουν από τους καταναλωτές με αυξήσεις των τιμών. Αυτές οι αυξήσεις θα έρθουν επιπλέον σε αυτές λόγω μεταφοράς των αγαθών που το κόστος έχει εκτοξευθεί με τις τιμές των καυσίμων. Έχει χαθεί η μπάλα 1 1
bill999r Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, telis είπε Έχει χαθεί η μπάλα Αυτό ακριβώς... Πάντως όλοι στον κύκλο μου έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο. Πέρα από δουλειά-υποχρεωσεις το αυτοκίνητο δεν κουνιέται για κανέναν λόγο. Φίλοι που περίμεναν το σκ να πάνε καμία πεζοπορία στα βουνά ( εννοείται ότι έβαζαν αυτοκίνητο εναλλάξ) πλέον προτιμούν πολύ κοντινές διαδρομές για να κάνουν το χόμπι τους. Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση κάθε μέρα ανακοινώνει ότι θα πάρει μέτρα για την ακρίβεια ( πλαφόν κτλ) και ακόμα μένει στις ανακοινώσεις... Δυστυχώς έχουμε διαχρονικά ένα κράτος που προσπαθεί να κλέψει τους πολίτες και αντίστοιχα πολίτες που προσπαθούν να κλέψουν το κράτος.... 2
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Δυστυχώς έχουμε διαχρονικά ένα κράτος που προσπαθεί να κλέψει τους πολίτες και αντίστοιχα πολίτες που προσπαθούν να κλέψουν το κράτος.... ο κλέψας του κλέψαντος. Ωραία θα βάλει πλαφον στα 10cents κέρδους του πωλητή. Αντί για 2€ θα πωλείται η βενζίνη στα 1,9€. Κλαίω από τα γέλια. Σας τρολλάρουν άσχημα. εγώ πάντως δεν έχω δει μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων 4
piiii Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε ο κλέψας του κλέψαντος. Ωραία θα βάλει πλαφον στα 10cents κέρδους του πωλητή. Αντί για 2€ θα πωλείται η βενζίνη στα 1,9€. Κλαίω από τα γέλια. Σας τρολλάρουν άσχημα. εγώ πάντως δεν έχω δει μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων Αυτό έλεγα και εγώ όταν άκουσα για το πλαφόν. Πόσο είναι το κέρδος πιά για τον βενζινοπώλη; Πλάκα μας κάνουν; Αν πάρεις την απόδειξη στα χέρια σου καταλαβαίνεις αμέσως ποιός τσιμπάει τα χοντρά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις