vamvakoolas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 ξερει κανεις ποτε αναπροσαρμοζονται οι τιμες στα πρατηρια; Στην αττικη νομιζω καθε παρασκευη αλλα δεν ειμαι σιγουρος Αναφορά σε κείμενο
terry308 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ξερει κανεις ποτε αναπροσαρμοζονται οι τιμες στα πρατηρια; Στην αττικη νομιζω καθε παρασκευη αλλα δεν ειμαι σιγουρος Κανονικά με κάθε ανεφοδιασμό τους
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ξερει κανεις ποτε αναπροσαρμοζονται οι τιμες στα πρατηρια; Στην αττικη νομιζω καθε παρασκευη αλλα δεν ειμαι σιγουρος Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα που αλλάζουν οι τιμές στα πρατήρια. 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Κανονικά με κάθε ανεφοδιασμό τους Στην περίπτωση που η τιμή πέφτει ναι, στην περίπτωση όμως που πρόκειται να αυξηθεί τότε τις ανεβάζουν πολύ πιο πριν. 2
_Biohazard_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα που αλλάζουν οι τιμές στα πρατήρια. Στην περίπτωση που η τιμή πέφτει ναι, στην περίπτωση όμως που πρόκειται να αυξηθεί τότε τις ανεβάζουν πολύ πιο πριν. Αντίστοιχα με αυτό που έγραψες για την πρόωρη άνοδο τιμής, έτσι υπάρχει και καθυστέρηση στην πτώση της τιμής πάντως. Γενικά...στην άνοδο τα ανταλλακτικά τους είναι σε επίπεδο μέντιουμ/μελλοντολογου και στην πτώση είναι σε επίπεδο ταχύτητας σαλιγκαριού. Τα καλά και συμφέροντα με λίγα λόγια. 3
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Γενικά...στην άνοδο τα ανταλλακτικά τους είναι σε επίπεδο μέντιουμ/μελλοντολογου και στην πτώση είναι σε επίπεδο ταχύτητας σαλιγκαριού. Τα καλά και συμφέροντα με λίγα λόγια. Το θέμα είναι ότι αυτή η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει μόνο με τα βενζινάδικα. είναι κάτι που συμβαίνει παντού. Κι αυτός που το κράζει, στη δική του επιχείρηση (όποιος έχει) εφαρμόζει ακριβώς το ίδιο . Κι έχω αρκετά παραδείγματα. Βέβαια οι άλλοι είναι κλέφτες και απατεώνες όταν το κάνουν αλλά εμείς το κάνουμε επειδή δε βγαίνουμε. Κλασικά πάντα τα ίδια 3
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Αντίστοιχα με αυτό που έγραψες για την πρόωρη άνοδο τιμής, έτσι υπάρχει και καθυστέρηση στην πτώση της τιμής πάντως. Γενικά...στην άνοδο τα ανταλλακτικά τους είναι σε επίπεδο μέντιουμ/μελλοντολογου και στην πτώση είναι σε επίπεδο ταχύτητας σαλιγκαριού. Τα καλά και συμφέροντα με λίγα λόγια. Έτσι ακριβώς, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στις βραδινές ειδήσεις των 9 έλεγαν πως αυξήθηκε το μπρεντ (δλδ οι τιμές αργού για παράδοση τον επόμενο μεθεπόμενο μήνα), και την επόμενη ημέρα το πρωί τα βενζινάδικα ήδη είχαν βάλει αύξηση. Νταξ, όχι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου γιατί πολύ παλιά τα καύσιμα ήταν διατιμημένα είδη, τις τιμές πώλησης τις έδινε το υπουργείο. Πάντως η δικαιολογία τους, και όχι μόνο όσων πουλάνε καύσιμα, ήταν (και είναι) πως αν πουλήσουν το εμπόρευμα που έχουν με την τρέχουσα τιμή τότε δεν θα έχουν αρκετά χρήματα να ξαναγοράσουν την ίδια ποσότητα εμπορευμάτων.
george kesoglu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις πρωινες εκπομπες στην TV λεγανε οτι το υπουργείο ουτε καν το συζητάει για μείωση του φόρου ,,,,, θα περάσουμε ωραία !!!!!
gbras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Το να κλεισουν καμια αχρηστη υπηρεσια για να μειωσουν εξοδα ειναι αδυνατο, το να κρατανε τους τεραστιους φορους στα καυσιμα και να καταστρεφουν ουσιαστικα την οικονομια ... τι να κανουμε δεν μπορουμε να τους πειραξουμε. Οι φοροι αυτοι εχουν γραφτει σε πετρα προφανως. 3
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Παρτε ηλεκτροκινητα σου λενε. Και μετα θα πεταξουν και αλλο φορο στο ρευμα 3
_Biohazard_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι ακριβώς, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στις βραδινές ειδήσεις των 9 έλεγαν πως αυξήθηκε το μπρεντ (δλδ οι τιμές αργού για παράδοση τον επόμενο μεθεπόμενο μήνα), και την επόμενη ημέρα το πρωί τα βενζινάδικα ήδη είχαν βάλει αύξηση. Νταξ, όχι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου γιατί πολύ παλιά τα καύσιμα ήταν διατιμημένα είδη, τις τιμές πώλησης τις έδινε το υπουργείο. Πάντως η δικαιολογία τους, και όχι μόνο όσων πουλάνε καύσιμα, ήταν (και είναι) πως αν πουλήσουν το εμπόρευμα που έχουν με την τρέχουσα τιμή τότε δεν θα έχουν αρκετά χρήματα να ξαναγοράσουν την ίδια ποσότητα εμπορευμάτων. Ετσι ακριβώς. Ενώ όταν γίνεται πιο φθηνό, ποια η δικαιολογία που δεν ρίχνουν άμεσα την τιμή; Να μπορέσουν να πάρουν ακόμα περισσότερο εμπόρευμα για υπερκερδος; Btw...αν θέλουν να πάρουν ίδια ποσότητα εμπορεύματος όταν αυξάνεται, ας επενδύσουν στην επιχείρηση τους κάποιο ποσοστό του κέρδους που ήδη έχουν βγάλει, όχι; 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Το θέμα είναι ότι αυτή η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει μόνο με τα βενζινάδικα. είναι κάτι που συμβαίνει παντού. Κι αυτός που το κράζει, στη δική του επιχείρηση (όποιος έχει) εφαρμόζει ακριβώς το ίδιο . Κι έχω αρκετά παραδείγματα. Βέβαια οι άλλοι είναι κλέφτες και απατεώνες όταν το κάνουν αλλά εμείς το κάνουμε επειδή δε βγαίνουμε. Κλασικά πάντα τα ίδια Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Πας σε οποιοδήποτε μαγαζί και σου λέει...δεν ξέρω σε τι τιμή θα είναι αύριο (πάντα εννοώντας προς τα πάνω φυσικά). Ώπα ρε παιδιά, να πάω να παίξω στο χρηματιστήριο αν είναι. Ή να αρχίσω να ψωνίζω κανά παντελόνι ξέρω γω για επένδυση, πιο σίγουρο και από τον χρυσό φαίνεται να είναι. 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Η τιμη βενζίνης πηγε 1.85€ πραγμα που θεωρω πολυ ακριβω πλεον. Το πετρέλαιο θερμανσης πηγε 1.22€/λιτρο. Σε εναν που καλεσα για να βάλω πετρέλαιο θέρμανσης, με τιμη αναγραφομενη 1.19€/λιτρο, με ρωτησε ποσα λιτρα θα βαλω, τον ειπα καπου στα 150€, είναι κοντα στα 120λιτρα και η απάντηση του ηταν, κατω απο 200λιτρα η τιμη ανεβαινει 4λεπτα το λιτρο. Λεω ωραια και γιατι δεν γραφεις 1.23€ και γραφεις 1.19 που ισχυει για αγορες ανω των 200λιτρων; Και με ειπε έτσι λειτουργεί το καταστημα. Εβαλα απο αλλον που η τιμη που αναγραφοταν ηταν ανεξαρτητα με ποσα λιτρα θα βαλεις.
Pwpwpw Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρυσι τέτοιο καιρό αγόρασα σκουτερακι για τη πόλη. Το ήθελα για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά με αυτές τις τιμές βλέπω να δουλευει και χειμώνα, η μετακίνηση με αμάξι έχει καταντήσει είδος πολυτελείας. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Pwpwpw 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Η τιμη βενζίνης πηγε 1.85€ πραγμα που θεωρω πολυ ακριβω πλεον. Το πετρέλαιο θερμανσης πηγε 1.22€/λιτρο. Σε εναν που καλεσα για να βάλω πετρέλαιο θέρμανσης, με τιμη αναγραφομενη 1.19€/λιτρο, με ρωτησε ποσα λιτρα θα βαλω, τον ειπα καπου στα 150€, είναι κοντα στα 120λιτρα και η απάντηση του ηταν, κατω απο 200λιτρα η τιμη ανεβαινει 4λεπτα το λιτρο. Λεω ωραια και γιατι δεν γραφεις 1.23€ και γραφεις 1.19 που ισχυει για αγορες ανω των 200λιτρων; Και με ειπε έτσι λειτουργεί το καταστημα. Εβαλα απο αλλον που η τιμη που αναγραφοταν ηταν ανεξαρτητα με ποσα λιτρα θα βαλεις. Και στο τελος δεν ξερεις ο καθενας ποσα λιτρα θα σου κλεψει..! Θεωρω απιθανο να μην εχεις παραπανο πανω σε αυτο το κομματι εκτος αν δεν ασχολεισαι..
lexotamilf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 5:25 ΜΜ, Liverpool89 είπε Σε εναν που καλεσα για να βάλω πετρέλαιο θέρμανσης, με τιμη αναγραφομενη 1.19€/λιτρο, με ρωτησε ποσα λιτρα θα βαλω, τον ειπα καπου στα 150€, είναι κοντα στα 120λιτρα και η απάντηση του ηταν, κατω απο 200λιτρα η τιμη ανεβαινει 4λεπτα το λιτρο. Λεω ωραια και γιατι δεν γραφεις 1.23€ και γραφεις 1.19 που ισχυει για αγορες ανω των 200λιτρων; Και με ειπε έτσι λειτουργεί το καταστημα. Εβαλα απο αλλον που η τιμη που αναγραφοταν ηταν ανεξαρτητα με ποσα λιτρα θα βαλεις. Είναι νόμιμο αυτό που σου είπε; χμμ
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Το κλεψιμο δεν μπορω να το καταλαβω επιτόπου. Ειδικα οταν το βαζουν φουσκωνει και δειχνει πολυ παραπάνω. Οσες φορες και να εβαλα έχω περίπου 50λιτρα σε 300αρα δεξαμενη, βαζω 200 λιτρα και κοντεύει να γεμίσει. Την αλλη μερα ειναι λιγο πιο κατω, ομως εχω καψει κιολας. Ολο το κολπο παιζεται στην μανικα. Ο μετρητής επρεπε να μετραει αυτα που βγαινουν απο κει και οχι πριν απο αυτη. Γιατι αν δεν δωσει πιεση τα κραταει μεσα και σε κλέβει λιτρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις