Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 595
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με την τιμή που θα έχει συντομα η βενζινη, θα αξιζει να χτυπησεις μικρο αμαξάκι του χιλιάρικου, να του πετάξεις αέριο με 600ε να βγάλεις το 2022 και να το πουλήσεις αρχες 23 όπως ειναι πάλι στο χιλιάρικο. αν βέβαια δεν πάει το αέριο στο 1,40 γιατι ήδη είδα πρατήριο με 1,19!

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο παπί και σκούτερ μεχρι 150 κυβικά τίποτε άλλο!

Με 2 ευρώ το λίτρο θα σκεφτώ σοβαρά και τα ταξίδια με το crypton :P 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Fordakias7 said:

Μόνο παπί και σκούτερ μεχρι 150 κυβικά τίποτε άλλο!

Με 2 ευρώ το λίτρο θα σκεφτώ σοβαρά και τα ταξίδια με το crypton :P 

Εσύ το λες για πλάκα, η ελληνική οικονομία όμως δεν θα αντέξει τις παρούσες τιμές ενέργειας για πολύ. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας θα επιστρέψει στο 2010. Και ύστερα θα λέμε πως έγινε το ένα και το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @11h είπε

Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας θα επιστρέψει στο 2010.

Γιατί τί είχε το 2010?

Μια χαρά ήταν τότε - η κρίση δεν είχε δείξει ακόμη τα δόντια της.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, turbat0s said:

Γιατί τί είχε το 2010?

Μια χαρά ήταν τότε - η κρίση δεν είχε δείξει ακόμη τα δόντια της.

Ουσιαστικά είμασταν υπο χρεοκοπία αλλά δεν θέλαμε να το αποδεχτούμε γιατι είχαμε κλείσει τραπέζι στον Βέρτη.  Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι δηλαδή. Και τώρα το ίδιο είναι, δεν μάθαμε τίποτα. Οικονομικά, κοινωνικά, δημογραφικά, ενεργειακά και γεωπολιτικά είμαστε σε κίνδυνο αλλά ασχολούμαστε με covid-metoo-Λιγνάδη-Ουκρανία.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, @11h είπε

Ουσιαστικά είμασταν υπο χρεοκοπία

Συμφωνούμε.

Τώρα είμαστε πολύ χειρότερα (με δημόσιο και ιδιωτικό χρέος στην στρατόσφαιρα) και το μέσο νοικοκυριό να στενάζει από την υπερβολική φορολόγηση και την ενεργειακή ένδεια που το έχει καταδικάσει η αχόρταγη οικονομική ελίτ της χώρας.

Δημοσ.
2 minutes ago, turbat0s said:

Συμφωνούμε.

Τώρα είμαστε πολύ χειρότερα (με δημόσιο και ιδιωτικό χρέος στην στρατόσφαιρα) και το μέσο νοικοκυριό να στενάζει από την υπερβολική φορολόγηση και την ενεργειακή ένδεια που το έχει καταδικάσει η αχόρταγη οικονομική ελίτ της χώρας.

συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @11h είπε

Εσύ το λες για πλάκα, η ελληνική οικονομία όμως δεν θα αντέξει τις παρούσες τιμές ενέργειας για πολύ. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας θα επιστρέψει στο 2010. Και ύστερα θα λέμε πως έγινε το ένα και το άλλο.

Εγώ γιατί νομίζω ότι ήδη έχουμε επιστρέψει και μακάρι να ήταν το 2010,πολύ φοβάμαι ότι ξαναζούμε το 2012 φίλε μου....

Δημοσ.
1 hour ago, Fordakias7 said:

Εγώ γιατί νομίζω ότι ήδη έχουμε επιστρέψει και μακάρι να ήταν το 2010,πολύ φοβάμαι ότι ξαναζούμε το 2012 φίλε μου....

Greek-government-debt-crisis-timeline-Wikipedia.png

Δεν είμαστε ακόμα εκεί.

Αν δεν αλλάξουμε πορεία ομως εκεί θα καταλήξουμε.

Δημοσ.

https://www.capital.gr/diethni/3619089/mporel-oles-oi-epiloges-sto-trapezi-sxetika-me-kuroseis-sti-rosia

Μπορέλ-Όλες-οι-επιλογές-στο-τραπέζι-σχετικά-με-κυρώσεις-στη-Ρωσία.png

«Ξέφρενη»-τροχιά-για-το-φυσικό-αέριο-με-άνοδο-29-στα-208-ευρώ-MWh.png

https://www.bankingnews.gr/energeia/articles/613637/ksefreni-troxia-gia-to-fysiko-aerio-me-anodo-29-sta-208-evro-mwh

Πήγα να βάλω βενζίνη στην Κλεισθένους στον Γερακα. 41 λίτρα, €80.

Καληνύχτα και καλή τύχη.

• Sad 3
Δημοσ.

Στην Αθήνα,στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα εχουμε μέση τιμη 1.80 στο πετρέλαιο κίνησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...