Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tutuyo είπε το πετρελαιο ανοιγει με 100 δολαρια στις αγορες της Ασιας🙂 για να επανελθουμε στο θεμα της βενζινης, το μεγιστο οφελος το καρπωνεσαι οταν φουλαρεις. Με βαση τις τιμες του fuel.gr η διαφορα φτηνοτερου με ακριβοτερο πρατηριο στα 40λτ πχ μεταφραζεται σε ποσα της ταξης των 5-6 ευρω (χωρις να βαλεις μεσα την οποια μετακινηση) αξιζει να πας στο φτηνοτερο πρατηριο, αλλα αμφιβολου ποιοτητας, για ενα κερδος 5-6 ευρω? Αν δεν υφισταται το θεμα νοθεια η κλεψιμο στη ποσοστητα, τοτε αξιζει μονο αν θα καψεις λιγοτερο για την παρακαμψη.
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, costacurta είπε Ούτε καν. Δεν είναι μόνο η απόσταση. Στην Ελλάδα εισαι. Είμαι σίγουρος 100%οτι το φθηνότερο καύσιμο από κάποια πρατήρια συνοδεύεται και με θέματα νοθείας Θα σε φάει ζωντανό ο παππούς1, κανόνισε. 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 εδω και μέρες σκέφτομαι να βγάλω κάρτα απεριόριστων διαδρομών με το λεωφορείο
dtk-386 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Και αυτό θα ανέβει. Είναι θέμα χρόνου. Χώρια τον COVID-19.
dtk-386 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Τα ηλεκτρικά εκτός της υψηλής τιμής που πωλούνται πλέον θα έχουν και άλλο ένα βασικό μειονέκτημα. Η φόρτιση δεν θα είναι τόσο φτηνή όσο ήταν με αυτά που γίνονται στον πλανήτη. Last year που λένε και στο χωριό μου. 1
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Η φόρτιση δεν θα είναι τόσο φτηνή μόνο στο σπίτι ή στη δουλειά φόρτιση . Και φυσικά 40% με 70% και όχι ταχυφόρτιση με τα τελευταία εκκλησιαστικά χιτς να παίζουνε γιατί αν πάθει ζημιά έχεις απλά ένα βαρύ πατίνι
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Lol, ποια επιχείρηση θα σε αφήνει να φορτίζεις εκεί το αυτοκίνητό σου δωρεάν, ειδικά όπως εξελίσσονται τα πράγματα; Πιο οικονομικά να είναι τα ηλεκτρικά προσωπικά δεν το πιστεύω. Θα σκαρφιστεί φόρους η κάθε κυβέρνηση να τα φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά με τα καύσιμα. 2
dtk-386 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στο σπίτι γιατί θα είναι φτηνή? Εδώ ο άλλος δεν ανάβει a/c να ζεσταθεί μην κάψει κιλοβατώρες. 6
Bitbit Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Lol, ποια επιχείρηση θα σε αφήνει να φορτίζεις εκεί το αυτοκίνητό σου δωρεάν, ειδικά όπως εξελίσσονται τα πράγματα; αυτή την απορία εχω κι εγώ. σου λέει ο άλλος, να το φορτίζεις στο σπίτι το βράδυ ή το πρωί στη δουλειά. Σίγουρα, εδώ άλλοι εργοδότες φοβούνται να ανάψουν κλιματιστικό, θα σε αφήσουν να φορτίσεις τζάμπα το αυτοκίνητο. Κι αν μαζευτούν 3-4?
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Απλά δεν παίζει αυτό σα σενάριο ειδικά τα επόμενα χρόνια που θα έχουν αυξηθεί κι άλλο οι κάτοχοι. Ίσως μόνο σε μεγάλες πολυεθνικές, που και πάλι δύσκολο το βλέπω. Αν το κάνει κάποιος στα κλεφτά τώρα, τυχερός είναι. Ποιο είναι το μέσο κόστος σήμερα για μια φόρτιση αυτοκινήτου;
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Ποιο είναι το μέσο κόστος σήμερα για μια φόρτιση αυτοκινήτου; προς το παρών σπίτι με νυχτερινό είναι 0,156€/kw το φθηνότερο πρόγραμμα με όλα πλην ΕΙΔ.ΤΕΛ 5‰ (<1600kw/τετράμηνο νυχτερινού) μετά εξαρτάται την κατανάλωση του οχήματος πχ για 15kw/100χλμ πάει 2,34€/100χλμ χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε τυχών κόστος μπαταρίας (>10000€)
NickTG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 38 minutes ago, phanispal said: Lol, ποια επιχείρηση θα σε αφήνει να φορτίζεις εκεί το αυτοκίνητό σου δωρεάν, ειδικά όπως εξελίσσονται τα πράγματα; Πιο οικονομικά να είναι τα ηλεκτρικά προσωπικά δεν το πιστεύω. Θα σκαρφιστεί φόρους η κάθε κυβέρνηση να τα φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά με τα καύσιμα. 18 minutes ago, Bitbit said: αυτή την απορία εχω κι εγώ. σου λέει ο άλλος, να το φορτίζεις στο σπίτι το βράδυ ή το πρωί στη δουλειά. Σίγουρα, εδώ άλλοι εργοδότες φοβούνται να ανάψουν κλιματιστικό, θα σε αφήσουν να φορτίσεις τζάμπα το αυτοκίνητο. Κι αν μαζευτούν 3-4? 14 minutes ago, phanispal said: Απλά δεν παίζει αυτό σα σενάριο ειδικά τα επόμενα χρόνια που θα έχουν αυξηθεί κι άλλο οι κάτοχοι. Ίσως μόνο σε μεγάλες πολυεθνικές, που και πάλι δύσκολο το βλέπω. Αν το κάνει κάποιος στα κλεφτά τώρα, τυχερός είναι. Ποιο είναι το μέσο κόστος σήμερα για μια φόρτιση αυτοκινήτου; Δεν νομίζω να εννοεί το μαγαζάκι της γειτονιάς. Υπάρχουν μια χαρά επιχειρήσεις για τις οποίες το κόστος φόρτισης είναι αστείο πόσο. Αν θα έχουν σημείο να το κάνεις ή αν θα μπορείς να τραβήξεις καμία προέκταση είναι άλλο θέμα.
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε προς το παρών σπίτι με νυχτερινό είναι 0,156€/kw το φθηνότερο πρόγραμμα με όλα πλην ΕΙΔ.ΤΕΛ 5‰ (<1600kw/τετράμηνο νυχτερινού) μετά εξαρτάται την κατανάλωση του οχήματος πχ για 15kw/100χλμ πάει 2,34€/100χλμ χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε τυχών κόστος μπαταρίας (>10000€) Φαντάζομαι για τις επιχειρήσεις το κόστος είναι μεγαλύτερο, και ποιος ξέρει πού θα φτάσει. 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν νομίζω να εννοεί το μαγαζάκι της γειτονιάς. Υπάρχουν μια χαρά επιχειρήσεις για τις οποίες το κόστος φόρτισης είναι αστείο πόσο. Αν θα έχουν σημείο να το κάνεις ή αν θα μπορείς να τραβήξεις καμία προέκταση είναι άλλο θέμα. Γι' αυτό είπα για πολυεθνικές πιο πάνω. Επίσης εσύ το λες με τα τωρινά δεδομένα, που το ποσοστό εργαζομένων που φορτίζουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητό τους στη δουλειά παίζει να είναι 0.001%. Αν φτάσει π.χ. το 20% να δω πόσο large θα είναι οι μια χαρά επιχειρήσεις.
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Φαντάζομαι για τις επιχειρήσεις το κόστος είναι μεγαλύτερο, και ποιος ξέρει πού θα φτάσει. ναι εννοείται , νόμιζα οικιακό έλεγες , εκεί τα κυμαινόμενα είναι >0,235 και τα σταθερά με μεγάλα πάγια ξεκινάνε απο 0,15 χωρίς ΦΠΑ χωρίς να υπολογίζεται καμία άλλη χρέωση
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Υπάρχουν μια χαρά επιχειρήσεις για τις οποίες το κόστος φόρτισης είναι αστείο πόσο. Αστείο είναι μόνο εάν τα αυτοκίνητα που φορτίζουν στις επιχειρήσεις αυτές είναι ελάχιστα. Ήδη οι περισσότεροι από τους δωρεάν σταθμούς φόρτισης εδώ στην Ελλάδα πλέον είναι επί πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις