Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, PedroG είπε παμε για 3 ευρω το λιτρο την Αμολυβδη μεσα στον Μαρτιο.... Κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και στις ΗΠΑ για οσους θυμουνται προσφατα με την εκει τεχνητη οικονομικη κριση! Τελεια, θα μειωθει και η κινηση στους δρομους. 2
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Τελεια, θα μειωθει και η κινηση στους δρομους. Η κίνηση στο δρόμο έχει δημιουργηθεί λόγω του Covid-19 και του συνωστισμού στα ΜΜΜ. Δεν είναι μαζόχας ο έλληνας να πληρώνει την βενζίνη 1,90.
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Η κίνηση στο δρόμο έχει δημιουργηθεί λόγω του Covid-19 και του συνωστισμού στα ΜΜΜ. Δεν είναι μαζόχας ο έλληνας να πληρώνει την βενζίνη 1,90. Βεβαια και πριν τον covid ειχε κινηση.
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Για να καταλάβουμε ένα αστείο στο γραπτό λόγο βάζουμε και κάτι που λέγεται -> 😂 Και όχι δεν είχε την ίδια κίνηση με προ covid. 1
Bitbit Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Τελεια, θα μειωθει και η κινηση στους δρομους. Πέρα από την πλάκα αυτό είναι κάτι θετικό. Το κακό όμως είναι ότι η αύξηση στα καύσιμα θα συμπαρασύρει τα πάντα. 2
AristidisZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, PedroG είπε παμε για 3 ευρω το λιτρο την Αμολυβδη μεσα στον Μαρτιο.... Κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και στις ΗΠΑ για οσους θυμουνται προσφατα με την εκει τεχνητη οικονομικη κριση! Δεν το νομίζω Γενικά όποτε υπάρχει πετρελαϊκή κρίση, ξαφνικά κάπου εμφανίζονται αποθέματα και σπάει κάπως το ράλι Τα τελευταία 15 χρόνια, το πετρέλαιο έχει καβαλήσει τα 100 δολλάρια / βαρέλι 4-5 φορές και πάντα κάτι γίνεται και φρενάρει κάπως
liakinen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Έλα μωρέ όλα πάνε καλά τι μιζέρια είναι αυτή 😋😟😠
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Οταν καποιος θελει 5000 λιτρα πετρελαιο το χρονο και αλλα 1000 βενζινη με αυτες τις τιμες ειναι πολυ δυσκολα. Μιλαμε για δουλεια οχι βενζινη για βολτες και εκδρομες. Αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα εκτος αν ανεβει και το προιον που πουλαμε[ελιες] οποτε καπως υπαρξει ισορροπια. Δεν γινεται να δινω 2-3 χιλιαρικα πανω σε καυσιμα αλλα 5-6 σε λιπασματα γιατι αυτα και αν ανεβηκαν και η τιμη που αγοραζουν οι εμποροι να ειναι ιδια. Δεν ξερω που θα παει αυτη η δουλεια ο πολεμος μεταξυ ουκρανιας-ρωσιας μας πηγε πολυ πισω απο οικονομικης αποψης και αν συνεχισει δεν αργει το κρα παγκοσμιως ειναι ανεφικτο να κινηθει η αγορα με αυτες τις τιμες στα παντα.
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μην τρελαίνεστε, αυτή η αναμπουμπούλα θα κρατήσει λίγες μέρες....μετά η ΕΚΤ θα κόψει ζεστό χρηματάκι όπως με covid θα το μοιράσει στους άτολμους πουθενάδες Ευρωπαίους και θα πάρει παράταση το τέλος μερικά χρόνια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, panosno1com είπε Α νομιζα για αγγουρακια στη λαϊκη θα παρουσιαζε... Το fuelgr που υπαρχει εδω και χρονια λεει? Σαν τον mr bean θα κανουμε, θα δενουμε τον ματρακά μας πίσω απο κανα ασθενοφορο Funfact το fuelgr το ειχα κανει εγω στην πτυχιακη μου(δουλευε κανονικα) αλλα δεν το συνεχισαμε ποτε σαν project οποτε μετα το ξαναεδωσε σαν πτυχιακη σε αλλον φοιτητη και το εφτασαν εκει που το εφτσαν πλεον. Ο συγκεκριμενος, καθηγητης, μεγαλος καραγκιόζης 6
tutuyo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 το πετρελαιο ανοιγει με 100 δολαρια στις αγορες της Ασιας🙂 για να επανελθουμε στο θεμα της βενζινης, το μεγιστο οφελος το καρπωνεσαι οταν φουλαρεις. Με βαση τις τιμες του fuel.gr η διαφορα φτηνοτερου με ακριβοτερο πρατηριο στα 40λτ πχ μεταφραζεται σε ποσα της ταξης των 5-6 ευρω (χωρις να βαλεις μεσα την οποια μετακινηση) αξιζει να πας στο φτηνοτερο πρατηριο, αλλα αμφιβολου ποιοτητας, για ενα κερδος 5-6 ευρω?
atrigane Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, Spect~ είπε Funfact το fuelgr το ειχα κανει εγω στην πτυχιακη μου(δουλευε κανονικα) αλλα δεν το συνεχισαμε ποτε σαν project οποτε μετα το ξαναεδωσε σαν πτυχιακη σε αλλον φοιτητη και το εφτασαν εκει που το εφτσαν πλεον. For real?? 8 λεπτά πριν, tutuyo είπε αξιζει να πας στο φτηνοτερο πρατηριο, αλλα αμφιβολου ποιοτητας, για ενα κερδος 5-6 ευρω? Νομίζω ποτέ δεν άξιζε, μόνο αν είναι στο δρόμο σου ή σε σύντομη παράκαμψη. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, atrigane είπε For real?? Ναι. Για αλλες ερωτησεις αν θες σε ΠΜ να μην χαλασουμε το τοπικ 1
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tutuyo είπε αξιζει να πας στο φτηνοτερο πρατηριο, αλλα αμφιβολου ποιοτητας, για ενα κερδος 5-6 ευρω? για 5-6€ όχι , πάντως να φουλάρει κάποιος σήμερα , ναι
costacurta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tutuyo είπε αξιζει να πας στο φτηνοτερο πρατηριο, αλλα αμφιβολου ποιοτητας, για ενα κερδος 5-6 ευρω? Ούτε καν. Δεν είναι μόνο η απόσταση. Στην Ελλάδα εισαι. Είμαι σίγουρος 100%οτι το φθηνότερο καύσιμο από κάποια πρατήρια συνοδεύεται και με θέματα νοθείας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις