dtk-386 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Morosana είπε Μάλλον έβαζες με 1.798 😛 To λέω για τους αποπάνω που μου λένε γενικά για επαρχία και νησιά. Ειδικά τα νησιά το 2ευρο το είχαν εδώ και πολύ καιρό. Επαιζε και στις ειδήσεις.
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης πληρώνουμε τώρα 1.87 ευρώ το λίτρο την απλή αμόλυβδη και 1.15-1.2 ευρώ το λίτρο το υγραέριο. Έχει πέσει όμως πολυ η κίνηση...το βλέπω και από μένα...μου έχω βάλει πλαφόν το πολύ 100χλμ τη βδομάδα...όσο αστείο και αν ακούγεται. 2 1
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Θυμαμαι το 2012 με 1.82 ειχα βαλει και φιλος μου απο Πειραια εφτασε κοζανη και εβαλε με 1.91 , επισης θυμαμαι όπως πηγαινα στην πατρων, εκει στο Κιάτο (δεν ειχε τελειωσει η Ολυμπια ακομα) ειχα δει βενζιναδικο με 1.95 η "απλη"
Liapisftw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Να δω που θα φτασει αυτο το πράγμα με τις τιμες των καυσίμων.. Εμένα που καίει αποκλειστικά 100αρα με έχει γονατίσει και έχω ελαττώσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο γιατι απλα το θεωρώ κοροϊδία..
G.TH. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 4:17 ΜΜ, ikaruga24 είπε Και που να δεις ότι από όλο αυτό μόνο τα 30 λεπτά είναι η βενζίνη. Τα υπόλοιπα 1.5 είναι φόρος. Βασικά ο φόρος είναι γύρω στο 1,10. 70 λεπτά ο ειδικός φόρος, 24% ο ΦΠΑ και κάποιες άλλες μικρότερες κρατήσεις
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Να δω που θα φτασει αυτο το πράγμα με τις τιμες των καυσίμων.. Εμένα που καίει αποκλειστικά 100αρα με έχει γονατίσει και έχω ελαττώσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο γιατι απλα το θεωρώ κοροϊδία.. Τι εχεις? GTR?
atrigane Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Liapisftw είπε Να δω που θα φτασει αυτο το πράγμα με τις τιμες των καυσίμων.. Εμένα που καίει αποκλειστικά 100αρα με έχει γονατίσει και έχω ελαττώσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο γιατι απλα το θεωρώ κοροϊδία.. Σε τι αμάξι;
Liapisftw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Τι εχεις? GTR? Όχι ακομα Ντιναρα. Θα ειναι το επόμενο μην σε αγχωνει. 57 λεπτά πριν, atrigane είπε Σε τι αμάξι; Audi TT 2.0 dsg με πρόγραμμα να δουλεύει μονο 100αρα. Το ιδιο και στο cooper s το οποιο δουλεύει μονο 100αρα. Μαλλον θα φύγει το cooper να έρθει ενα ντιζελακι για τις αγγαρείες. 2
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Όχι ακομα Ντιναρα. Θα ειναι το επόμενο μην σε αγχωνει. Audi TT 2.0 dsg με πρόγραμμα να δουλεύει μονο 100αρα. Το ιδιο και στο cooper s το οποιο δουλεύει μονο 100αρα. Μαλλον θα φύγει το cooper να έρθει ενα ντιζελακι για τις αγγαρείες. Το προγραμμα δεν ρυθμιζεται να δουλευει και με 95αρα αμα θες με χαμηλοτερη αποδοση?
Liapisftw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το προγραμμα δεν ρυθμιζεται να δουλευει και με 95αρα αμα θες με χαμηλοτερη αποδοση? Ναι, αλλα μενω επαρχία.. Και με την δουλειά δύσκολα να μπορέσω να ανέβω Αθήνα. Συν ότι πρέπει να πληρωθεί εκ νεου για να φτιαχτεί καινούριο πρόγραμμα. Χαζομάρα μου απλά συνήθως το προτείνουν να ρυθμιζεις 100αρα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Edit: Αν εννοείς να μπορει το υπάρχον πρόγραμμα να δουλέψει 95αρα απλα με μειωμένη απόδοση οχι δεν γίνεται. Εχω μόνο χαρτη 100αρας. Σε εκτακτη ανάγκη μπορώ να βάλω 95αρα απλα δεν πρεπει να τουρμπισει κλπ αλλιως αρχιζουν τα πυρακια. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Liapisftw 1
vampira Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Ξέμεινα τον τελευταίο μήνα στα πάτρια εδάφη (Αγρίνιο). Όταν ήρθα είχε 1,8 κ κάτι, τώρα σε κάποια της ΕΚΟ έχει φτάσει 1,9. Σε όλα τα υπόλοιπα παίζει από 1,87 ως 1,89. Κλαίω με μαύρο δάκρυ καθώς θα πρέπει να το γεμίσω αύριο για να επιστρέψω Αθήνα... 1
atrigane Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, vampira είπε Ξέμεινα τον τελευταίο μήνα στα πάτρια εδάφη (Αγρίνιο). Όταν ήρθα είχε 1,8 κ κάτι, τώρα σε κάποια της ΕΚΟ έχει φτάσει 1,9. Σε όλα τα υπόλοιπα παίζει από 1,87 ως 1,89. Κλαίω με μαύρο δάκρυ καθώς θα πρέπει να το γεμίσω αύριο για να επιστρέψω Αθήνα... Μη νομίζεις πιο πολύ θα καις στην κίνηση της Αθήνας(αν το κινείς) παρά στον ανοιχτό δρόμο για ναρθεις. 1 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 1:19 ΜΜ, dtk-386 είπε Σε μία βόλτα μου σήμερα διαπίστωσα ότι είμαστε 1 κλικ πριν το 1,80 το λίτρο για την 95αρα. Δεν ξέρω πότε θα σκάσει η "βόμβα" αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Οι αντοχές της τσέπης μας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Υπαρχουν πολλοι που κρατιουνται καλα ακομα και σε συνδιασμο που ο κοσμος δεν ειναι ενωμενος εχουμε ταξιδι ακομα μεχρι να σκασει η βομβα! Για αρχη αυξηση της εγκληματικοτητας,ψυχολογικα,καταθλιψη και αυτοκτονιες! 1
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 1:19 ΜΜ, dtk-386 είπε Σε μία βόλτα μου σήμερα διαπίστωσα ότι είμαστε 1 κλικ πριν το 1,80 το λίτρο για την 95αρα. Δεν ξέρω πότε θα σκάσει η "βόμβα" αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Οι αντοχές της τσέπης μας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. ποια βόμβα ρε φίλε να σκάσει. Ξέρεις πόσα χρόνια το ακούω αυτό; Καμιά βόμβα δε πρόκειται να σκάσει. Εξάλλου λίπος υπάρχει ακόμα. Και 5€ /λίτρο να πάει δε θα αλλάξει τίποτα. Κι αν αλλάξει κάτι θα είναι οι αναρτήσεις στο fb. Τουλάχιστον να μειωθεί η κίνηση και να μπορούμε να κινούμαστε σαν άνθρωποι εμείς που αναγκαστικά πρέπει να κινούμαστε με το αυτοκίνητο. Τραγικό ξέρω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Βασικά μακάρι να φτιάξει ο καιρός να κινούμαστε με τις μοτοσυκλέτες 7
Bubs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Νομίζω πως είμαστε στα πρόθυρα, βασικά συμβαίνει ήδη, ενός ευρωπαϊκού gas crisis. Η ιστορία απο το προηγούμενο έφερε καινοτομίες σε κινητήρες εσωτερικής καύσης και γενικότερη επικράτηση μικρών κυβισμών. Δεν ξέρω αν οι ΜΕΚ έχουν άλλο περιθώριο βελτίωσης και καινοτομίας, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τα ηλεκτρικα/ υδρογόνου και να αλλάξουμε σελίδα. We’ll see…
Προτεινόμενες αναρτήσεις