stefanos_13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 27 minutes ago, telis said: Τι να σας έλεγα, τι θέλεις τώρα να πεις ότι ο πίνακας έχει λάθη? Ρε παίχτη μου τι λες . Σε μια ολόκληρη πόλη όπου και αν πάω πάνω απο 0.30 δεν θα πληρώσω . Το αν σας ξυρίζουν εκεί που μένεις ή δεν ξέρεις απο που να αγοράσεις τα όποια τρόφιμα/υλικά δεν είμαι εγώ ή οι υπόλοιποι που σου γραψαν ότι ΔΕΝ είναι φυσιολογικές οι τιμές που αναγράφονται στον πινακα, υπεύθυνοι. Τώρα πάλι αν -επειδή κόλλησες με τα αυγα- ψάχνεσαι για γκουρμεδιες με ελευθέρας και καλά βοσκης ή l-xl μεγέθη πάω πάσο. Το κλασικό το αυγουλάκι το καθημερινό, το αγαπημενο 0.25-0.30.
prototypegr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Οι τιμές της βενζίνης σε λίγο καιρό: 1
Macosj Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπαίνω Insomnia και βλέπω πολύ μιζέρια τώρα τελευταία, τόσο χάλια τα περνάτε εκεί? Νομίζω υπάρχουν υπερβολές. Όσους έχω τα ίδια στορυς ανεβάζουν από διακοπαρες που δεν τις σκέφτεται κάνεις εδώ 19 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε Ρε παίχτη μου τι λες . Σε μια ολόκληρη πόλη όπου και αν πάω πάνω απο 0.30 δεν θα πληρώσω . Το αν σας ξυρίζουν εκεί που μένεις ή δεν ξέρεις απο που να αγοράσεις τα όποια τρόφιμα/υλικά δεν είμαι εγώ ή οι υπόλοιποι που σου γραψαν ότι ΔΕΝ είναι φυσιολογικές οι τιμές που αναγράφονται στον πινακα, υπεύθυνοι. Τώρα πάλι αν -επειδή κόλλησες με τα αυγα- ψάχνεσαι για γκουρμεδιες με ελευθέρας και καλά βοσκης ή l-xl μεγέθη πάω πάσο. Το κλασικό το αυγουλάκι το καθημερινό, το αγαπημενο 0.25-0.30. Τωρα τι Άδωνις και μπαρμπουτσαλα μου γραφεις μονο εσυ ξερεις... Προφανώς ο πίνακας συγκρίνει τιμές ίδιων προϊόντων. Ναι τώρα θα βρεις αυγά με μικρότερη τιμή που αναφέρει όπως και έβρισκες και τότε, αλλά και πάλι οι μικρότερες τιμές θα έχουν ίση ή μεγαλύτερη διακύμανση από όσα παρουσιάζει ο πίνακας. Άρα ναι τότε ήταν πολύ φθηνότερα. Νομίζω ότι ο πίνακας υπερβάλει, τότε δεν νομίζω κάποιος να έπαιρνε βασικό 680, τώρα από όσα λέτε ο κανόνας είναι να παίρνει κάποιος τον βασικό ή αντε 300 πάνω. Εγώ θυμάμαι οι νορμάλ μισθοί που υπήρχαν τότε ήταν πάνω από 1200 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Macosj 1
Bitbit Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Μπαίνω Insomnia και βλέπω πολύ μιζέρια τώρα τελευταία, τόσο χάλια τα περνάτε εκεί? Νομίζω υπάρχουν υπερβολές. Όσους έχω τα ίδια στορυς ανεβάζουν από διακοπαρες που δεν τις σκέφτεται κάνεις εδώ ότι υπάρχει μιζέρια είναι το μόνο σίγουρο. Σίγουρα υπάρχουν υπερβολές και κλάψα. Μπορεί κάποιος ολόκληρο χρόνο να έχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα το οποίο του επιτρέπει να αποταμιεύει και για ένα διάστημα 1-2 μηνών να ανέβουν οι τιμές, όπως τώρα με τα καύσιμα καλή ώρα και από την πρώτη στιγμή να αρχίσει την κλάψα για το ότι δε τα βγάζει πέρα. Μπορεί να αρχίζει να γκρινιάζει πριν καν επισκευτεί το πρατήριο. μερικοί είναι τραγικοί. 1
vali Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Η πολιτική της ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να μας οδηγήσουν όλους στην ηλεκτροκίνηση. Οι φόροι στα καύσιμα σταδιακά θα αυξάνονται ώστε η επιλογή ηλεκτρικού αυτοκινήτου να είναι μονόδρομος. Μειώσεις τιμών σίγουρα θα υπάρχουν αλλά θα είναι συγκυριακές, η γενική κατεύθυνση θα είναι ανοδική ώστε σε μια δεκαετία που θα έχουν αναπτυχθεί αρκετά οι υποδομές της ηλεκτροκίνησης, οι τιμές των καυσίμων θα μας αναγκάσουν να αποσύρουμε τα θερμικά αυτοκίνητα.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Χτες πηγα να βαλω βενζίνη 1.899€ λεω βαλε μου 30€, να σε βαλω την 98αρα που ναι σε προσφορα. Απλα γελασα. Να την εχει να την καμαρωνει. Απο αναγκη βαζω για να πηγαινω στην δουλειά, αλλιώς χειροφρενο και ποδια. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Αν δεν ειχαμε τοσο προβλημα με τον κορονοιο και την διασπορα του στην αθηνα, θεωρω οτι πολλοι συμπολιτες μας θα σκεφτοντουσαν και τα ΜΜΜ, αλλα τωρα ειναι αδυνατον
NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 8 hours ago, Macosj said: Όσους έχω τα ίδια στορυς ανεβάζουν από διακοπαρες που δεν τις σκέφτεται κάνεις εδώ Είναι ένας από τους δείκτες που χρησιμοποιούνται. Πόσες διακοπαρες ανεβαίνουν στα instagram stories του macosj. Από τους πιο αξιόπιστους δείκτες. 3
Macosj Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, NickTG είπε Είναι ένας από τους δείκτες που χρησιμοποιούνται. Πόσες διακοπαρες ανεβαίνουν στα instagram stories του macosj. Από τους πιο αξιόπιστους δείκτες. Ενω η αποψαρα του NickTG ειναι παγκόσμια σταθερά
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Macosj είπε Μπαίνω Insomnia και βλέπω πολύ μιζέρια τώρα τελευταία, τόσο χάλια τα περνάτε εκεί? Νομίζω υπάρχουν υπερβολές. Όσους έχω τα ίδια στορυς ανεβάζουν από διακοπαρες που δεν τις σκέφτεται κάνεις εδώ Που είναι το εδώ και που είναι το εκεί. Αυτοί που ανεβάζουν από διακοπές φωτογραφίες κτλ τι ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού είναι; Παιδιά σκυλιά, γατιά έχουν ή μιλάς για 20-25 ετών άτομα; Ξέρεις αν έχουν στον ήλιο μοίρα ή επειδή βλέπεις ότι πήγαν διακοπές βγάζουν 1500€ το μήνα. Το πρόβλημα έγινε πραγματικά μεγάλο από Οκτώβριο και μετά σωστά; (πριν οι τιμές στα πάντα ήταν πολύ καλύτερες από τώρα). Γράφεις για μιζέρια ενώ δεν ξέρεις ο άλλος που μπαίνει εδώ στο φόρουμ τι και πόσα προβλήματα μπορεί να έχει και γράφει το παράπονο του, το ζόρι του, τον καημό του κτλ πριν μερικά post έγραψε ένας φίλος ότι πάει ένα πιάτο φάει σε άνθρωπο που ντρέπεται να το ζητήσει. Λες να είναι ο μόνος; Στην τελική όποιος κυκλοφορεί (Σούπερ μάρκετ, παζάρι, καύσιμα, ενέργεια, έρχεται και στο νερό σε δήμους, κρέατα μοσχάρι - αρνί - κατσίκι, υπηρεσίες πχ μεταφορές κτλ) έχουν αυξηθεί κατά πολύ. 5 1
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Πλατυασαμε και θα κλειδωθεί...να δούμε τώρα που έπεσε τις τελευταίες μέρες λίγο το μπρεντ πόσες εβδομάδες θα κάνει να φανεί 2-3 σεντ πτώση...αλλά ξέχασα θα την καταπιουν περιμένοντας τη νέα άνοδο και δε θα φανεί ποτέ... 1
Macosj Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, liakinen είπε Που είναι το εδώ και που είναι το εκεί. Αυτοί που ανεβάζουν από διακοπές φωτογραφίες κτλ τι ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού είναι; Παιδιά σκυλιά, γατιά έχουν ή μιλάς για 20-25 ετών άτομα; Ξέρεις αν έχουν στον ήλιο μοίρα ή επειδή βλέπεις ότι πήγαν διακοπές βγάζουν 1500€ το μήνα. Το πρόβλημα έγινε πραγματικά μεγάλο από Οκτώβριο και μετά σωστά; (πριν οι τιμές στα πάντα ήταν πολύ καλύτερες από τώρα). Γράφεις για μιζέρια ενώ δεν ξέρεις ο άλλος που μπαίνει εδώ στο φόρουμ τι και πόσα προβλήματα μπορεί να έχει και γράφει το παράπονο του, το ζόρι του, τον καημό του κτλ πριν μερικά post έγραψε ένας φίλος ότι πάει ένα πιάτο φάει σε άνθρωπο που ντρέπεται να το ζητήσει. Λες να είναι ο μόνος; Στην τελική όποιος κυκλοφορεί (Σούπερ μάρκετ, παζάρι, καύσιμα, ενέργεια, έρχεται και στο νερό σε δήμους, κρέατα μοσχάρι - αρνί - κατσίκι, υπηρεσίες πχ μεταφορές κτλ) έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ειναι απλό, καπιταλισμός λέγεται. Είναι πολύ φολκλορ αλλά ετσι είναι. Όταν ο πλούτος δεν αυξάνεται τότε δεν μπορεί να υπάρξει αντιρρόπιση της δεδομένης κατανομής του πλούτο προς τα πάνω, άρα σιγά σιγα αυξάνεται το ποσοστό όσων ζουν πραγματικά στην φτώχεια. Το περίεργο είναι ότι αυτό το νεοφιλελερο μοντέλο η κοινωνία όχι το αποδέχεται μόνο αλλά το θεωρεί και δεδομένο. Στο ελλαντα όταν εγώ έλεγα για αλληλοβοήθεια κτλ μου έλεγαν κάτι ψεκ "ναι αλλά οι φόροι μας θα πάνε στους γύφτους" γιατί ως γνωστόν στην ελλαντα οποίος είναι φτωχός πρέπει να είναι και γύφτος. Έφυγα από αυτή τη χώρα όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω νοοτροπίας που ελπίζω να αλλάξει αλλά δεν το βλέπω να γίνεται έως ότου φτωχοποιηθεί πάνω από το 50% αφού υπάρχει πολύ λίπος ακόμα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Macosj 2
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Ειναι απλό, καπιταλισμός λέγεται. Είναι πολύ φολκλορ αλλά ετσι είναι. Όταν ο πλούτος δεν αυξάνεται τότε δεν μπορεί να υπάρξει αντιρρόπιση της δεδομένης κατανομής του πλούτο προς τα πάνω, άρα σιγά σιγα αυξάνεται το ποσοστό όσων ζουν πραγματικά στην φτώχεια. Το περίεργο είναι ότι αυτό το νεοφιλελερο μοντέλο η κοινωνία όχι το αποδέχεται μόνο αλλά το θεωρεί και δεδομένο. Στο ελλαντα όταν εγώ έλεγα για αλληλοβοήθεια κτλ μου έλεγαν κάτι ψεκ "ναι αλλά οι φόροι μας θα πάνε στους γύφτους" γιατί ως γνωστόν στην ελλαντα οποίος είναι φτωχός πρέπει να είναι και γύφτος. Έφυγα από αυτή τη χώρα όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω νοοτροπίας που ελπίζω να αλλάξει αλλά δεν το βλέπω να γίνεται έως ότου φτωχοποιηθεί πάνω από το 50% αφού υπάρχει πολύ λίπος ακόμα Θα κλειδωθεί σίγουρα το θέμα αλλά εγώ θα το γράψω. Εγώ φίλε μου γεννήθηκα Σουηδία και ήρθα Ελλάδα 8 ετών. Ο πατέρας μου έζησε Σουηδία 30 χρόνια. Όταν γράφω για χώρα Μάο Μάο κτλ είναι για πλάκα. Έχει πολλά στραβά η Ελλάδα (κράτος, νοοτροπία κτλ) όπως πολλά ΕΧΟΥΜΕ και οι Έλληνες πολίτες. Βγάζεις με τον τρόπο που γράφεις "κακία" και για την χώρα αλλά και για αυτούς που είναι πίσω. Αλήθεια πόσο νομίζεις είναι το ποσοστό στην Ελλάδα που έιναι στα όρια της φτώχειας; Οι συνταξιούχοι με συντάξεις 500€ - 700€ πόσοι είναι; Βάλε και 1.000.000 ανέργους και δες μήπως το έχουμε φτάσει το ποσοστό που λες. 1
Anastazio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 12 hours ago, Macosj said: Μπαίνω Insomnia και βλέπω πολύ μιζέρια τώρα τελευταία, τόσο χάλια τα περνάτε εκεί? Νομίζω υπάρχουν υπερβολές. Όσους έχω τα ίδια στορυς ανεβάζουν από διακοπαρες που δεν τις σκέφτεται κάνεις εδώ Προφανώς ο πίνακας συγκρίνει τιμές ίδιων προϊόντων. Ναι τώρα θα βρεις αυγά με μικρότερη τιμή που αναφέρει όπως και έβρισκες και τότε, αλλά και πάλι οι μικρότερες τιμές θα έχουν ίση ή μεγαλύτερη διακύμανση από όσα παρουσιάζει ο πίνακας. Άρα ναι τότε ήταν πολύ φθηνότερα. Νομίζω ότι ο πίνακας υπερβάλει, τότε δεν νομίζω κάποιος να έπαιρνε βασικό 680, τώρα από όσα λέτε ο κανόνας είναι να παίρνει κάποιος τον βασικό ή αντε 300 πάνω. Εγώ θυμάμαι οι νορμάλ μισθοί που υπήρχαν τότε ήταν πάνω από 1200 Πες τα ρε κολλητε!Αντι να σταματησουν να ναι φτωχοι καθονται και μιζεριαζουν και μας χαλανε τα φορουμζ!😅
@11h Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 9 minutes ago, Macosj said: Ειναι απλό, καπιταλισμός λέγεται. Είναι πολύ φολκλορ αλλά ετσι είναι. Όταν ο πλούτος δεν αυξάνεται τότε δεν μπορεί να υπάρξει αντιρρόπιση της δεδομένης κατανομής του πλούτο προς τα πάνω, άρα σιγά σιγα αυξάνεται το ποσοστό όσων ζουν πραγματικά στην φτώχεια. Το περίεργο είναι ότι αυτό το νεοφιλελερο μοντέλο η κοινωνία όχι το αποδέχεται μόνο αλλά το θεωρεί και δεδομένο. Στο ελλαντα όταν εγώ έλεγα για αλληλοβοήθεια κτλ μου έλεγαν κάτι ψεκ "ναι αλλά οι φόροι μας θα πάνε στους γύφτους" γιατί ως γνωστόν στην ελλαντα οποίος είναι φτωχός πρέπει να είναι και γύφτος. Έφυγα από αυτή τη χώρα όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω νοοτροπίας που ελπίζω να αλλάξει αλλά δεν το βλέπω να γίνεται έως ότου φτωχοποιηθεί πάνω από το 50% αφού υπάρχει πολύ λίπος ακόμα Στον καπιταλισμό δεν αυξάνεται ο πλούτος; Ιστορία της οικονομίας έχεις κάνει ή διαβαζες αυστηρά τον σύντροφο; 13 minutes ago, Macosj said: Το περίεργο είναι ότι αυτό το νεοφιλελερο μοντέλο η κοινωνία όχι το αποδέχεται μόνο αλλά το θεωρεί και δεδομένο. Σχεδόν όλες οι σημαντικές οικονομικές αποφασεις λαμβανονται απο το κρατος, προστασία επενδυτών στα επιπεδα τρίτοκοσμικής μπανανίας, 50%+ του ΑΕΠ κρατικές δαπάνες, κρατικό χρέος με τα ρεπος είναι 280%, και εσύ βρέπεις νεοφιλελεύθερο μοντέλο 23 minutes ago, Macosj said: Έφυγα από αυτή τη χώρα όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω νοοτροπίας Πού πήγες, Κούβα ή Β.Κορέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις