Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι μάρκα είναι η 6αδα αυγών που κάνει τόσο? 😛

Γιατί στη λαϊκή σίγουρα δεν είναι τόσο ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

Τελευταία φορά πήρα από Lidl πάντως κάτω από 4€ τα 30.

Αντίστοιχα και για τα υπόλοιπα.

Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως πρόβλημα και με τους μισθούς και με τιμές σε διάφορα που έχουν ξεφύγει. Αχρείαστη η υπερβολή και μάλλον το αντίθετο πετυχαίνεις έτσι. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, telis είπε

FLpsAn1X0AAsvn7?format=jpg&name=900x900

Είναι λίγο παπάτζα οι τιμές δεξιά περα των καυσίμων.

Αυγα 20-30 λεπτά το ένα (χωριάτικα η μη )

Φασόλια 3 ευρω/κιλό , 

Μακαρόνια στα ίδια με τότε , 

Ρύζι το ίδιο κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Είναι λίγο παπάτζα οι τιμές δεξιά περα των καυσίμων.

Αυγα 20-30 λεπτά το ένα (χωριάτικα η μη )

Φασόλια 3 ευρω/κιλό , 

Μακαρόνια στα ίδια με τότε , 

Ρύζι το ίδιο κτλ κτλ κτλ

https://eshop.mymarket.gr/galaktokomika-eidi-psygeiou/avga/chrysa-avga-imeras-6ada-63-73g-l

Το ότι βρίσκεις και φθηνότερα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ακριβύνει τα πάντα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

0,80€ το ζεύγος είδα σήμερα στην λαϊκή, και καλά χωριάτικα.

Μια και αναφέρθηκε το 2008 πάντως,  προς το τέλος του έτους η αμόλυβδη είχε πέσει κάτω από 1€.

2 λεπτά πριν, telis είπε

https://eshop.mymarket.gr/galaktokomika-eidi-psygeiou/avga/chrysa-avga-imeras-6ada-63-73g-l

Το ότι βρίσκεις και φθηνότερα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ακριβύνει τα πάντα. 

Αν μας έλεγες κιόλας πόσο είχαν το 2008 τα συγκεκριμένα θα είχε κάποιο νόημα, το ότι τώρα έχουν τόσο δεν λέει κάτι.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 29/1/2022 στις 1:19 ΜΜ, dtk-386 είπε

Σε μία βόλτα μου σήμερα διαπίστωσα ότι είμαστε 1 κλικ πριν το 1,80 το λίτρο για την 95αρα. Δεν ξέρω πότε θα σκάσει η "βόμβα" αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Οι αντοχές της τσέπης μας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί.

Σημερα φτασαμε το 1.84-1.87€ σε 2-3 που βρηκα στον δρομο μου για την φτηνοτερη, οχι καμια σπεσιαλ!

Στις 29/1/2022 στις 4:17 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Και που να δεις ότι από όλο αυτό μόνο τα 30 λεπτά είναι η βενζίνη. Τα υπόλοιπα 1.5 είναι φόρος. 

Στις 29/1/2022 στις 4:51 ΜΜ, Bitbit είπε

νομίζω η τιμή είναι ρεκόρ όλων των εποχών για την ελλάδα.

Δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ τόσο υψηλές τιμές. Δε ξέρω αν κάνω λάθος

Ετσι πρεπει να ειναι. Θυμαμαι το βαρελι στα 120 δολαρια, η τιμη της βενζινης στην Ελλαδα δεν ειχε φτασει  ποτέ εκει που ειναι σημερα. Τωρα το βαρελι εχει 92 δολαρια και ειναι ακριβοτερη απο οσο τοτε με τα 120! Επομενως μηπως απλα εχουν ανεβει οι φοροι κι αλλο; 

Δημοσ.

Εμεις εδω Κερκυρα εχουμε ξεπερασει το 1,87€ !!!
Πηγα και του ειπα βαλε 40€ και ισα που ξεπερασαμε τα 21 λιτρα..
Που περσι πχ τετοια περιοδο γεμιζα την μηχανη, 20 λιτρα χωραει, και δεν πηγαινε πανω απο 30€ και τωρα φοβαμαι να την παρω γιατι εχω και βαρυ χερι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σημερα φτασαμε το 1.84-1.87€ σε 2-3 που βρηκα στον δρομο μου για την φτηνοτερη, οχι καμια σπεσιαλ!

Ετσι πρεπει να ειναι. Θυμαμαι το βαρελι στα 120 δολαρια, η τιμη της βενζινης στην Ελλαδα δεν ειχε φτασει  ποτέ εκει που ειναι σημερα. Τωρα το βαρελι εχει 92 δολαρια και ειναι ακριβοτερη απο οσο τοτε με τα 120! Επομενως μηπως απλα εχουν ανεβει οι φοροι κι αλλο; 

Ηπειρωτική Ελλάδα δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως Κρήτη θυμάμαι 2-3 περιπτώσεις που είχε ανέβει αντίστοιχα η Βενζίνη. Αν θυμάμαι καλα το 2012-2013 είχε φτάσει η ΑΠΛΗ αμόλυβδη πάνω απο 2€ , στο Ηράκλειο κιόλας, Σε χωριά έχει ανέβει πάνω από 1.85 πάρα πολλές φορές.

Γενικά ειναι πανάκριβα τα καύσιμα αυτή την εποχή, αλλα δεν μπορώ να πώ οτι είναι μοναδικό φαινόμενο, έχει κάνει αρκετές φορές τον κύκλο. Το θέμα ειναι πόσο μεγάλος θα ειναι ο κύκλος αυτή τη φορά :P

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για το πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιώ θυμάμαι ότι έγινε σημαντική αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης την 01/01/2017,στην βενζίνη δεν ξέρω αν έχει αυξηθεί.

• Moderators
Δημοσ.

Βρηκα μια εισηγηση νομου νομιζω,  του 2010 της βουλης απο το site της. Αν καποιος βρει κατι πιο φρεσκο ας το ριξει εδω να δουμε τι γινεται. Η μεγαλη αυξηση την τριετια 2007-2010 βλεπω οτι εγινε 2010, 2 φορες σε 1 μηνα! Ενα πινακακι των τελευταιων 30 χρονων θα ηταν χρησιμο!

Βλεπω επισης σε φρεσκες αναρτησεις, οτι τωρα στην Ευρωπη ειμαστε απο τους 3-4 ακριβοτερους σε φορους στα καυσιμα, ενω οι μισθοι φυσικα ειναι χαλια! Εχουμε και τελη κυκλοφοριας που στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες βλεπω δεν υπαρχουν.

image.png.a742ddc656bf8596742a9a87efec8b7c.png

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βλεπω επισης σε φρεσκες αναρτησεις, οτι τωρα στην Ευρωπη ειμαστε απο τους 3-4 ακριβοτερους σε φορους στα καυσιμα, ενω οι μισθοι φυσικα ειναι χαλια! Εχουμε και τελη κυκλοφοριας που στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες βλεπω δεν υπαρχουν.

Κάποτε το έλεγα για αστείο αλλά τώρα το να πάω βουλγαρία, να το γεμίσω και να γυρίσω μου βγαίνει πιο φθηνά από το να βάλω εδώ... τραγικό.  

Δημοσ.
1 hour ago, Joshua21 said:

0,80€ το ζεύγος είδα σήμερα στην λαϊκή, και καλά χωριάτικα.

Μια και αναφέρθηκε το 2008 πάντως,  προς το τέλος του έτους η αμόλυβδη είχε πέσει κάτω από 1€.

Αν μας έλεγες κιόλας πόσο είχαν το 2008 τα συγκεκριμένα θα είχε κάποιο νόημα, το ότι τώρα έχουν τόσο δεν λέει κάτι.

Τι να σας έλεγα,  τι θέλεις τώρα να πεις ότι ο πίνακας έχει λάθη?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βρηκα μια εισηγηση νομου νομιζω,  του 2010 της βουλης απο το site της. Αν καποιος βρει κατι πιο φρεσκο ας το ριξει εδω να δουμε τι γινεται. Η μεγαλη αυξηση την τριετια 2007-2010 βλεπω οτι εγινε 2010, 2 φορες σε 1 μηνα! Ενα πινακακι των τελευταιων 30 χρονων θα ηταν χρησιμο!

image.png.a742ddc656bf8596742a9a87efec8b7c.png

.gasolinea.JPG.a7364b68c0426705b94dcb210cb7e9ff.JPG

Το διυλιστήριο πουλάει 0,71778 € το λίτρο με το κέρδος του μέσα.

Από την αποθήκη του φεύγει με 1,43368 € το λίτρο χωρίς μεταφορικά, ΦΠΑ, κέρδος πρατηρίου. (ο ειδικός φόρος κατανάλωσης που λέει η εικόνα σου, είναι πια 0,7 € το λίτρο)

Με 24 % ΦΠΑ πάει 1,7777 € το λίτρο κ.τ.λ.

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...