Tobajara Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ελπίζω να μην παραβαίνω κάποιο κανόνα του forum που δε γνωρίζω. Ανοίγω το θέμα γιατί το προηγούμενο είναι κλειδωμένο, για λόγο που δεν αναφέρεται. Αν είναι απόφαση των moderators ζητώ συγγνώμη, αν υπάρχει ενεργό αντίστοιχο θέμα παρακαλώ μεταφέρετε το post μου. Το παλιό μου λάπτοπ έχει μετατραπεί σε emulation machine με Linux και Retroarch και θέλω - επιτέλους - να εμπλουτίσω τη βιβλιοθήκη μου με παιχνίδια Atari και DOS από εκεί που την είχα παρατήσει. Πέρα από το Internet Archive που το έχω κοιτάξει, και μπορείς να παίξεις παιχνίδια μέσω του browser σου, και του myabandonware.com, υπάρχει κάποια άλλη πηγή με καλή βιβλιοθήκη που μπορώ να βρω αρκετά παιχνίδια μαζεμένα?
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Η αναζήτηση παιχνιδιών για emulators (όπως και bios και roms) υπάγεται στον κανόνα για αναζήτηση λογισμικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και συνεπώς απαγορεύεται στο forum. Abandonware sites (ακόμα και το archive.org) λειτουργούν υπό ένα καθεστώς "όσο δεν μας κάνει κάποιος μήνυση". Και σε κάθε περίπτωση ο όρος "abandonware" δεν είναι κάτι που αναγνωρίζεται επίσημα για λογισμικό, και απονέμεται αυθαίρετα. Το προηγούμενο νήμα κλειδώθηκε λόγω σειράς μηνυμάτων που αναζητούσαν links για παιχνίδια και μηνυμάτων που (υποννοούσαν ότι θα) έδιναν link μέσω pm. Έχεις δίκιο ότι το παλιό νήμα μπορεί να ξεκλειδωθεί, ωστόσο αν υπάρχει επανάληψη του ίδιου σκηνικού, χωρίς να στείλουν μέλη αναφορά για τα προβληματικά μηνύματα, θα κλειδωθεί πάλι επ' αόριστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις