JaniDaniel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vaggos231 είπε Εγω δεν θα σου κανω προταση για pc build, τα παιδια εδωσαν αξιολογες προτασεις και δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα. ωστοσο στα του ηχου ο @PC_Science_Lefkadaτα ειπε πολυ ωραια, θα δωσω ομως εμφαση σε 2 απαντησεις που περνανε λιγο απαρατηρητες αλλα εχουν να δωσουν πολυ πραμα απο αποψη vfm. Παιρνεις την σκαρλετ που προταθηκε για καρτα ηχου μαζι με τα μονιτορ τα presonus eris και ξεκινας αξιοπρεπως με μεγαλη πιθανοτητα οταν πια φτασεις να μην σε καλυπτει να πας σε κατι καλυτερο. απο οτι καταλαβαινω δεν θες να σκασεις 3 χιλιαρικα σε σοβαρο εξοπλισμο αλλα θα κανεις τη δουλεια σου μετα ~180 του scarlett-presonus. Ε ναι τώρα δεν είμαστε και επαγγελματίες του χώρου έχουμε κάποια καλλιτεχνικά στοιχεία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό είπαμε να κάνουμε το κομμάτι μας τώρα αν είναι για 3 και 4 χιλιάρικα δεν έμπαινα σε κόπο να βρω προτάσεις για 750-800€ πύργους αυτά είναι αυτονόητα όταν ο άλλος σφίγγετε προφανώς και δίνει να καταλάβεις ότι αδερφέ δεν τα έχω και δεν τα έδωσα αν τα είχα θα τα είχα δώσει ήδη ας πούμε τεσπά καλό είναι να έχω πάσα μια ιδέα μπορεί κάποτε να τα έχω τα € και γιατί όχι να μην χτίσω κ ένα στούντιο της προκοπής αλλά προς το παρόν μια χαρά με έχει πιάσει ο @Nicko-lus έχει κόψει την φάση μου και τι ζητάω με έχει καλύψει απόλυτα ο άνθρωπος! Έναν πύργο αξιόλογο lvl 1 μια αξιόλογη κάρτα ήχου εξωτερική lvl 1 και κάνα ηχειακη jbl οικονομικό και γίναμε that's it ... Ευχαριστώ και πάλι και όλους σας φυσικά για τον χρόνο σας τίς πληροφορίες 👍🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 καταλαβα ..αρχες μαρτιου θα ανοιξει θεμα για το ιδιο ακριβως πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, JaniDaniel είπε Ε ναι τώρα δεν είμαστε και επαγγελματίες του χώρου έχουμε κάποια καλλιτεχνικά στοιχεία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό είπαμε να κάνουμε το κομμάτι μας τώρα αν είναι για 3 και 4 χιλιάρικα δεν έμπαινα σε κόπο να βρω προτάσεις για 750-800€ πύργους αυτά είναι αυτονόητα όταν ο άλλος σφίγγετε προφανώς και δίνει να καταλάβεις ότι αδερφέ δεν τα έχω και δεν τα έδωσα αν τα είχα θα τα είχα δώσει ήδη ας πούμε τεσπά καλό είναι να έχω πάσα μια ιδέα μπορεί κάποτε να τα έχω τα € και γιατί όχι να μην χτίσω κ ένα στούντιο της προκοπής αλλά προς το παρόν μια χαρά με έχει πιάσει ο @Nicko-lus έχει κόψει την φάση μου και τι ζητάω με έχει καλύψει απόλυτα ο άνθρωπος! Έναν πύργο αξιόλογο lvl 1 μια αξιόλογη κάρτα ήχου εξωτερική lvl 1 και κάνα ηχειακη jbl οικονομικό και γίναμε that's it ... Ευχαριστώ και πάλι και όλους σας φυσικά για τον χρόνο σας τίς πληροφορίες 👍🙏 με φοβιζεις με το jbl ηχεία καρτα ηχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JaniDaniel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, vaggos231 είπε με φοβιζεις με το jbl ηχεία καρτα ηχου Καλημέρα!! Γτ? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ποια θες να πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JaniDaniel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vaggos231 είπε Ποια θες να πάρεις; https://www.amazon.com/JBL-Professional-Control-Performance-Loudspeaker/dp/B000U2G6VA την κάρτα ήχου που έστειλες έχω βάλει στην λίστα μου ! Επίσης σκεφτόμουν για αυτά εδώ τα ηχεία .. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από JaniDaniel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, JaniDaniel είπε https://www.amazon.com/JBL-Professional-Control-Performance-Loudspeaker/dp/B000U2G6VA την κάρτα ήχου που έστειλες έχω βάλει στην λίστα μου ! Επίσης σκεφτόμουν για αυτά εδώ τα ηχεία .. αν και δεν τα ξερω τα συγκεκριμενα, η χρηση τους φαινεται να ειναι Multlimedia και μικρα σε ογκο για να μπουν σε τοιχο, δεν θα τα προτεινα για μονιτορ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JaniDaniel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Έχεις κάτι να προτείνεις ? Έχω μια συμπάθεια στην συγκεκριμένη εταιρεία μου αρέσει η ποιότητα τους ! Έχεις κάτι να προτείνεις ? Δεν έχω κλειδώσει είμαι ακόμα σε έρευνα μέχρι να αποφασίσω ψάχνομαι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα