socm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Kαλημερα ψάχνω για την 50 η 55 που να έχει δυνατότητα pip η pap ..έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι
graphist83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Υπαρχουν σε μοντελα Samsung απο Q70A και ανω. Εχουν ολα, διπλο δεκτη για PIP και PAP.
socm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ok ευχαριστώ θα το ψάξω καλύτερα γιατί είχα ακούσει ότι βγάζουν είναι μόνο για τηλέφωνο και Υουτυβε
Koukousakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Οι πρόσφατες Panasonic έχουν αυτό που ζητάς. Ενδεικτικά αναφέρω την 50JX800, η οποία, εάν έχεις κάρτα Πειραιώς, μέχρι και αύριο βγαίνει περίπου στα 370 ευρώ.
TROXOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 εχω τηλεόραση lg nova δορυφορική και ote tv. Μέχρι τα μέσα του 2021 μοίραζα την οθόνη και έβλεπα ταυτόχρονα nova και ote tv. Από Οκτώβριο του 2021 που το δοκίμασα ξανά αναφέρει ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία. Δεν άλλαξα τίποτα στην συνδεσμολογία. από θύρα εισόδου HDMI έρχεται το σήμα και στις δυο περιπτώσεις. Να έχει να κάνει με τις συνδρομητικές? Να μην επιτρέπουν πλέον να τις δεις pip?
socm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δεν το γνωρίζω πιθανόν να έχει κάνει κάποια αναθμιση αν συνδέεται στο ίντερνετ.εγω θα Έπαιρνα τηλέφωνο το σερβις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα