Grnikz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Και εμένα θα με ενδιέφερε να πάρω αν γίνεται, γενικά ψάχνω εδώ και λίγο καιρό αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimaTronic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Φαίνεται διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatius94 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Έπεσα σε αυτό το thread τυχαία καθώς τελευταία ψάχνω φουλ για ps5, θα με ενδιέφερε πολύ ένα invite για την εφαρμογή. Μια ερώτηση γύρω από όσα ανέφερες για την εφαρμογή, θεωρείς ότι η golang είναι μια γλώσσα που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί της (όταν ασχολείται πιο πολύ με frontend) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Κανένα πρόβλημα φίλε μου, έχω μπλέξει με την δουλειά τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν το προχώρησα καθόλου, αλλα μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 sorry ξέχασα να απαντήσω, όχι για frontend δεν θα σου χρειαστεί η Go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Κατι νεότερο απ την εφαρμογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Όχι φίλε, δεν το έπιασα καθόλου εδώ και εβδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα