ICE-T Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Μπορεί κάποιος να μου στείλει screenshot αν έχει για το πως φαίνεται στο site πχ. του πλαισίου όταν έχει διαθεσιμότητα (όνομα που έχει κάτω από την εικόνα της κονσόλας); Επίσης αν αρχίσουμε με Plaisio, germanos, kotsovolos and public νομίζω είναι καλα, αυτοί δεν φέρνουν κυρίως τελευταία; μόνο οι αλυσίδες προς το παρόν φέρνουν στα 510 τα καταστήματα έχουν συχνότερα μάλλον η δεν ψωνίζει κάνεις με το καπέλο +100 που βάζουν και τους μένουν μόνιμα διαθέσιμα, επίσης για κάποιο λόγο Σαββατοκύριακο τα βάζουν τώρα τελευταία και σε κατάστημα μόνο φωτογραφία 😂η κατόπιν προπληρωμής . Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Μπορεί κάποιος να μου στείλει screenshot αν έχει για το πως φαίνεται στο site πχ. του πλαισίου όταν έχει διαθεσιμότητα (όνομα που έχει κάτω από την εικόνα της κονσόλας); Επίσης αν αρχίσουμε με Plaisio, germanos, kotsovolos and public νομίζω είναι καλα, αυτοί δεν φέρνουν κυρίως τελευταία; Κρίνοντας από τις γιορτές και λίγο μετά τα καταστήματα που έχει νόημα να κοιτάει κανείς είναι (in no particular order): - Γερμανός - Κωτσόβολος - Πλαίσιο - Mediamarkt - Public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Να προσθέσω και το you.gr όπου έχω δει να φέρνει Xbox αρκετές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εάν δείτε διαθεσιμότητα σε κάποιο από αυτά τα site, κρατήστε ένα screenshot και στείλτε τό μου σε κάποια φάση γιατί κάποια από αυτά δεν εμφανίζουν το προιόν ως μη διαθέσιμο και δεν ξέρω ακριβώς πως να το "ψάξω" στο search με την εφαμοργή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @DiAvOl Είμαι στο κινητό και δεν τα πάω καλά με τα screenshots. Ο Κωτσόβολος έχει τώρα διαθεσιμότητα PS5 και φαίνεται ως εξής: https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/konsola-ps5 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από FCastor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ το κράτησα screenshot, thanks. Στο notification σκέφτομαι να το βάλω να βγάζει τον τίτλο, την τιμή καθώς και λινκ για απευθείας μετάβαση στην αγορά του. Εντομεταξύ έχουν ξεφύγει λίγο τελευταία με τα bundles. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Series x bundle με παιχνίδι στα 569 από plaisio για όποιο παιδί ψάχνετε.. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690 https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-halo-infinte_3881865 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SavvasMavros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 12:30 ΜΜ, DiAvOl είπε Εάν δείτε διαθεσιμότητα σε κάποιο από αυτά τα site, κρατήστε ένα screenshot και στείλτε τό μου σε κάποια φάση γιατί κάποια από αυτά δεν εμφανίζουν το προιόν ως μη διαθέσιμο και δεν ξέρω ακριβώς πως να το "ψάξω" στο search με την εφαμοργή. Έτσι βάζουν τα PS5 στο Πλαίσιο. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις, να ξέρεις πως για κάποιους μετράει και μόνο η σκέψη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραία το κράτησα και αυτο, thanks. Το Σ/Κ έλεγα να ξεκινήσω να δουλεύω στην εφαρμογή. Βλέπω ότι τελευταία υπάρχει αρκετή κινητικότητα και στις 2 κονσόλες Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Ωραία το κράτησα και αυτο, thanks. Το Σ/Κ έλεγα να ξεκινήσω να δουλεύω στην εφαρμογή. Βλέπω ότι τελευταία υπάρχει αρκετή κινητικότητα και στις 2 κονσόλες με πολλά απρόοπτα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 1:44 ΜΜ, DiAvOl είπε Ωραία το κράτησα και αυτο, thanks. Το Σ/Κ έλεγα να ξεκινήσω να δουλεύω στην εφαρμογή. Βλέπω ότι τελευταία υπάρχει αρκετή κινητικότητα και στις 2 κονσόλες Καλησπερα, την ξεκινησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Καλησπερα, την ξεκινησες? Καλησπέρα, Όχι, το σκέφτομαι να πω την αλήθεια γιατί βλέπω τελευταία αρχίζουν να έρχονται πολλά κομμάτια, ίσως λυθεί το πρόβλημα της διαθεσιμότητας σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά αποφάσισα να το προχωρήσω! Θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο απ' ότι υπολόγιζα αρχικά γιατί θέλω να παίξω με Go και headless browser σε docker container. Ένας λόγος είναι και ότι θέλω να προπονήσω λίγο το skill σε Go 🙂 Θα κάνω invite με PM κάποια άτομα από το forum αλλά δεν θα το ανοίξω public διότι υπάρχει μια ομάδα χρηστών εδώ μέσα που δεν θα ήθελα να έχει πρόσβαση. Η βασική ιδέα είναι ότι ανα 5 λεπτά θα τρέχει και θα checkarei 5-6 καταστήματα για Xbox Series X και Playstation 5. Αν βρει διαθεσιμότητα θα στέλνει μήνυμα σε ένα κανάλι που θα φτιάξω στο telegram με τον τίτλο, την τιμή, καθώς και ένα λινκ για απευθείας αγορά. Όσο υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο κατάστημα, δεν θα στέλνει άλλη ειδοποίηση παρά μόνο όταν τελειώσει, όπου θα στείλει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει πλέον το στοκ. Για κάποια καταστήματα θα είναι λίγο ποιο ζόρικη η υλοποίηση, όπως πχ. Public γιατί μερικές φορές γράφει διαθέσιμο και αν πατήσεις το λινκ λέει προσωρινά εξαντλημένο, άρα θα πρέπει για το συγκεκριμένο κατάστημα να checkάρει ένα ένα τα λινκ. Cheers Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Είτε με κάποιο τρόπο μπω στην ομάδα είτε όχι, μπράβο για το project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Ένα μικρό update, η "μηχανή" είναι έτοιμη και ξεκινάω να γράφω την υλοποίηση για κάθε κατάστημα. Μόλις περάσω το πρώτο (plaisio μάλλον) θα στείλω invitations για το beta testing, stay tuned! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα