Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σκεφτόμουν να κάνω ένα side-project στον ελεύθερο χρόνο μου, κυρίως για να βοηθήσω τα παιδιά εδώ στο φόρουμ να βρουν κονσόλα, το οποίο θα κάνει αυτόματο έλενχο διαθεσιμότητας σε γνωστές αλυσίδες (πλαίσο, public, κωτσόβολος κτλ.) ανα τακτά χρονικά διαστήματα και μόλις βρει στοκ θα στέλνει ειδοποίηση είτε σε κάποιο κανάλι telegram ή σε κανα discord. Κάτι σαν stock alert δηλαδή. Θα ενδιέφερε κόσμο κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Από εμένα είναι ναι που λεει κ η Μπράτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλή φάση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ενδιαφέρον και χρήσιμο μου ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, DiAvOl είπε Καλησπέρα, Σκεφτόμουν να κάνω ένα side-project στον ελεύθερο χρόνο μου, κυρίως για να βοηθήσω τα παιδιά εδώ στο φόρουμ να βρουν κονσόλα, το οποίο θα κάνει αυτόματο έλενχο διαθεσιμότητας σε γνωστές αλυσίδες (πλαίσο, public, κωτσόβολος κτλ.) ανα τακτά χρονικά διαστήματα και μόλις βρει στοκ θα στέλνει ειδοποίηση είτε σε κάποιο κανάλι telegram ή σε κανα discord. Κάτι σαν stock alert δηλαδή. Θα ενδιέφερε κόσμο κάτι τέτοιο; άμα έχεις όρεξη καλοδεχούμενη αλλά μην περιμένεις να ακούσεις ευχαριστώ 😂, από προσωπική εμπειρία μιλάω εχωντας στείλει personal SMS σε ανθρώπους που έψαχναν και ούτε ευχαριστώ δεν πήρα (δεν μιλάω για εσένα μην παρεξηγηθω) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, ICE-T είπε άμα έχεις όρεξη καλοδεχούμενη αλλά μην περιμένεις να ακούσεις ευχαριστώ 😂, από προσωπική εμπειρία μιλάω εχωντας στείλει personal SMS σε ανθρώπους που έψαχναν και ούτε ευχαριστώ δεν πήρα (δεν μιλάω για εσένα μην παρεξηγηθω) Καλοδεχούμενο από εμένα το personal message πάντως αν βρεις κανά PS5 (όχι digital) σκέτο ή bundle σε κανονικολογική τιμή. Και ευχαριστώ σίγουρα θα ακούσεις. Ή μάλλον θα... διαβάσεις. 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, FCastor είπε Καλοδεχούμενο από εμένα το personal message πάντως αν βρεις κανά PS5 (όχι digital) σκέτο ή bundle σε κανονικολογική τιμή. Και ευχαριστώ σίγουρα θα ακούσεις. Ή μάλλον θα... διαβάσεις. 🙂 φίλε μου έστειλα σε 2 άτομα πρίν καιρό για PS5 στην κανονική τιμή επειδή έτυχε και υπήρχαν σε κατάστημα που πήγα και δεν νομίζω να το ξανακάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, ICE-T είπε φίλε μου έστειλα σε 2 άτομα πρίν καιρό για PS5 στην κανονική τιμή επειδή έτυχε και υπήρχαν σε κατάστημα που πήγα και δεν νομίζω να το ξανακάνω . No worries. 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Α δεν το κάνω για να ακούσω ευχαριστώ, αν το έκανα γι'αυτό θα ζητούσα 1-2 ευρώ για τα notifications 🙂 Απλά να βοηθήσω θέλω όπως με βοήθησες εσύ @ICE-T Ποιο πολύ ήθελα να μάθω εάν η πλειοψηφία εδώ μέσα έχει ήδη κονσόλα και δεν ψάχνει, για να μην μπω στον διαδικασία (αν και δεν ειναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, το έχω κάνει για το AMD direct buy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμη που ψάχνουν να αγοράσουν κονσόλα. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για κάτι που θα αφορά και το PS5 και το XBox Series X. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Α δεν το κάνω για να ακούσω ευχαριστώ, αν το έκανα γι'αυτό θα ζητούσα 1-2 ευρώ για τα notifications 🙂 Απλά να βοηθήσω θέλω όπως με βοήθησες εσύ @ICE-T Ποιο πολύ ήθελα να μάθω εάν η πλειοψηφία εδώ μέσα έχει ήδη κονσόλα και δεν ψάχνει, για να μην μπω στον διαδικασία (αν και δεν ειναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, το έχω κάνει για το AMD direct buy) καταλάβαινω οι τι θες να το κάνεις από καρδιάς απλά για ευνόητους λόγους θα σου έλεγα να μην το κάνεις ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω(η απάντηση βρίσκεται στην ερώτηση που έκανες) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, ICE-T είπε καταλάβαινω οι τι θες να το κάνεις από καρδιάς απλά για ευνόητους λόγους θα σου έλεγα να μην το κάνεις ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω(η απάντηση βρίσκεται στην ερώτηση που έκανες) Καταλαβαίνω τι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Πάντως με ή χωρίς ένα τέτοιο project κάποιοι εδώ (συμπεριλαμβανομένου εμού του ιδίου) μόλις δουν ή μάθουν για διαθεσιμότητα σε κάποιο μεγάλο κατάστημα προσπαθούν και ενημερώνουν με post στο αντίστοιχο thread περί διαθεσιμότητας και παραγγελιών (υπάρχει από ένα για κάθε μία από τις δύο κονσόλες). Είναι απλά ένα nice thing to do. Και παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να γραφτεί ένα post και να μπει και ένα link. Γιατί να μη βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο αν θέλουμε και μπορούμε; Αυτό που σκέφτεται ο @DiAvOl θα κάνει πιθανώς κάποια πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Προσωπικά θα προτιμούσα να το κάνει μπας και βρω και εγώ κονσόλα ή πακέτο που να με ενδιαφέρει. Αλλά δικός του χρόνος και κόπος είναι, αυτός αποφασίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestakos21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικά όχι μόνο ευχαριστώ θα σου έδινα αλλά και χρήματα σαν tip για τον κόπο σου. Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να βρω Xbox Series X σε κανονική τιμή αλλά τζίφος. Δεν μπαίνω συχνά εδώ γιατί δεν μου βρίσκεται ο χρόνος και για αυτό το λόγο χάνω πολλές φορές από ποστ που γίνονται εδώ για online restock. Αν μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο πραγματικά θα σου ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μπορεί κάποιος να μου στείλει screenshot αν έχει για το πως φαίνεται στο site πχ. του πλαισίου όταν έχει διαθεσιμότητα (όνομα που έχει κάτω από την εικόνα της κονσόλας); Επίσης αν αρχίσουμε με Plaisio, germanos, kotsovolos and public νομίζω είναι καλα, αυτοί δεν φέρνουν κυρίως τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα