Προς το περιεχόμενο

Windows 11 extremely slow στα apps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ανοίγω αυτό το thread καθώς δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση online και δεν κατέχω πολλά από windows. 

Πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισα να κάνω update τα 10 σε 11. Όλα ήταν άψογα και δουλεύανε ρολόι μέχρι 1-2 ημέρες πριν που ξαφνικά ότι εφαρμογή επέλεγα, καθυστερούσε πάρα πολύ να ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα τα apps κάνουν 10'' να ανοίξουν. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, όλα είναι responsive, αλλά τα apps ανοίγουν μετά από 10-12'' όπως ανέφερα. 

Έχω τσεκάρει disks, startup apps, cmd, troubleshooter και αύριο σκοπεύω να τρέξω clean boot/safe mode για να δω αν θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα να επιστρέψω σε προηγούμενο version λόγω των τελευταίων updates αλλά δεν υπήρχε βελτίωση. 

Έχει να προτείνει κάποιος κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

* Αν δεν βρεθεί λύση, έχετε 10 μέρες από την ημέρα της αναβάθμισης να επιστρέψετε στα 10.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

* Αν δεν βρεθεί λύση, έχετε 10 μέρες από την ημέρα της αναβάθμισης να επιστρέψετε στα 10.

Ναι το γνωρίζω, αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή. 

Δημοσ.

Το ανέφερα απλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή, οπότε να μην ξεπεραστεί αυτό το χρονικό περιθώριο. Άλλο μέλος δεν το γνώριζε και  κατέληξε σε format.

Δημοσ.

Σε forum της MS είδα ότι έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα μετά το τελευταίο update. Το ερώτημα είναι γιατί δεν διορθώθηκε με την αφαίρεση του.

και το 2ο ερώτημα είναι αν περιμένω το επόμενο ή επιστρέφω στα 10 πριν το 10ημερο 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...