Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Johnsmama είπε Καλησπερα! Εδω και μερες εχω εναν εντονο προβληματισμο.Νιωθω οτι γινονται διακρισεις εις βαρος μου απο τους γονεις μου.Ειμαι παντρεμενη με παιδι και εχω φυγει απο το πατρικο μου.Γενικα θεωρουσα την μητερα μου φιλη και με τον πατερα μου παντα μιλουσα και εβρισκα θεματα να ερθουμε κοντα.Ο αδερφος μου ποτε δεν ειχε αυτη τη σχεση με τους γονεις μας,το επαιζε καταπιεσμενος και ηθελε να βγαινει και να ασχολειτε μονο με pc,playstationκαι τετοια γνκ.Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου και να αρραβωνιαστω,μου ελεγαν εδω μεσα θα φερεις μονο αυτον που θα παντρευτεις.Και ετσι και εκανα.Τωρα που ο αδερφος μου αν και μεγαλυτερος εχει ξεμεινει εκει,επειδη συνεχεια κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να παει να μεινει μονος του φερνει και την γκομενα να μενει μεσα και οι γονεις μου το δεχονται αν και υποτιθεται δεν την γουσταρουν,γιατι ειναι απο αυτες που θελουν σπονσορα και γενικα ειναι ξαπλα στο κρεβατι 22 ωρες το 24ωρο.Εμενα αυτη η κατασταση μου δειχνει φοβερη υποκρισια και διαχωρισμο απο τους γονεις προς εμενα,σε σημειο να μην ξαναπατησω ουτε εγω,ουτε το παιδι μου,ουτε ο συζηγος μου.Μηπως εχω λαθος;Θα ηθελα και μια γνωμη καποιου που ειναι εξω απο τον χορο. Προσωπικά, σε βρίσκω λίγο υπερβολική. Το κυριότερο είναι η μεταξύ σας σχέση. Νοιάστηκαν για σένα; Ήταν εκεί όταν είχες κάποιο πρόβλημα, όταν δεν ήσουν καλά; Είχαν τα λεφτά για να σε σπουδάσουν και δεν τα έδιναν; Μην κρίνεις από μεμονωμένα γεγονότα, γιατί θα τους αδικείς. Δεν υπάρχει συνειδητή διάκριση και υποκρισία από μεριάς τους, γιατί έχουν παλιά μυαλά, τύπου τι θα πει ο κόσμος κλπ. Εδώ βλέπεις νεότερους ανθρώπους και ζουν στο 1800... Όσο για τον αδερφό σου, απλά βρήκε το χαρτί να το παίζει θύμα και δεν ξέρω τι άλλο. Πατάει στις ενοχές τους και στο ότι θέλουν να είναι καλοί γονείς. Η προσοχή, να το πω έτσι, πάντα θα πηγαίνει λίγο παραπάνω στον πιο αδύναμο. Τα πιο δυναμικά παιδιά, που δείχνουν να έχουν πυγμή και να ρίχνονται μπροστά, σου λένε τα καταφέρνουν. Το πραγματικό πρόβλημα στην ιστορία, για σένα και τους γονείς σου, είναι ο αδερφός σου. Μη νομίζεις ότι δεν τους κατατρώει και είναι εντάξει με όλα αυτά. Ίσως και γι' αυτό σιωπούν και ανέχονται. Θα σκέφτονται οι άνθρωποι πως μια γυναίκα, ακόμη κι εάν δεν αρέσει σε κείνους, μπορεί να τον ταρακουνήσει και ν' αναλάβει πια τις ευθύνες τής ηλικίας του. Μην τα βλέπεις επιφανειακά. 9 ώρες πριν, Land-decked είπε ναι εχεις λαθος. Η γυναικα ειναι του ανδρα της. Τον βρισκει, τον αρραβωνιάζεται/παντρευεται και μετα αυτος την αναλαμβανει, εχει φυγει η ευθηνη απο μαμα και μπαμπα. και μην με πει κανεις παλιομοδιτη, τα πραγματα τα εχει φροντισει η φυση να ειναι ετσι. Αυτά ίσχυαν κάποτε. Απ' τη στιγμή που μια γυναίκα μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, αυτά είναι παραμυθάκια τής Χαλιμάς.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Κάποιοι πληρώνονται να απαντάνε σε τετοιες ερωτήσεις.Εδώ όλα τζάμπα anyway . Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνουν αυτοί; Οτι έγινε έγινε,έχεις δικια σου οικογένεια πλέον να ασχολείσαι, απλά πρόσεχε μην κάνεις τα ίδια λάθη ως γονέας πλέον. Αν θες μπορείς να τους μιλήσεις όμορφα να καταλάβουν ότι τους εκμεταλευεται ,αν το καταλάβουν οκ,αν όχι πάλι οκ.Αυτοί θα τα λουστούν. 9 ώρες πριν, Land-decked είπε ναι εχεις λαθος. Η γυναικα ειναι του ανδρα της. Τον βρισκει, τον αρραβωνιάζεται/παντρευεται και μετα αυτος την αναλαμβανει, εχει φυγει η ευθηνη απο μαμα και μπαμπα. και μην με πει κανεις παλιομοδιτη, τα πραγματα τα εχει φροντισει η φυση να ειναι ετσι. Παλιομοδίτη όχι , τρωγλοδύτη ναι.Πίσω στην σπηλιά σου ή στο 1200 μχ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Johnsmama είπε Καλησπερα! Εδω και μερες εχω εναν εντονο προβληματισμο.Νιωθω οτι γινονται διακρισεις εις βαρος μου απο τους γονεις μου.Ειμαι παντρεμενη με παιδι και εχω φυγει απο το πατρικο μου.Γενικα θεωρουσα την μητερα μου φιλη και με τον πατερα μου παντα μιλουσα και εβρισκα θεματα να ερθουμε κοντα.Ο αδερφος μου ποτε δεν ειχε αυτη τη σχεση με τους γονεις μας,το επαιζε καταπιεσμενος και ηθελε να βγαινει και να ασχολειτε μονο με pc,playstationκαι τετοια γνκ.Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου και να αρραβωνιαστω,μου ελεγαν εδω μεσα θα φερεις μονο αυτον που θα παντρευτεις.Και ετσι και εκανα.Τωρα που ο αδερφος μου αν και μεγαλυτερος εχει ξεμεινει εκει,επειδη συνεχεια κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να παει να μεινει μονος του φερνει και την γκομενα να μενει μεσα και οι γονεις μου το δεχονται αν και υποτιθεται δεν την γουσταρουν,γιατι ειναι απο αυτες που θελουν σπονσορα και γενικα ειναι ξαπλα στο κρεβατι 22 ωρες το 24ωρο.Εμενα αυτη η κατασταση μου δειχνει φοβερη υποκρισια και διαχωρισμο απο τους γονεις προς εμενα,σε σημειο να μην ξαναπατησω ουτε εγω,ουτε το παιδι μου,ουτε ο συζηγος μου.Μηπως εχω λαθος;Θα ηθελα και μια γνωμη καποιου που ειναι εξω απο τον χορο. Το προβλημα της υποθεσης για ολους (οικογενεια, αδελφο, αντρα , παιδι κλπ) μαλλον εισαι εσυ που καθεσαι και ασχολεισαι και ψιριζεις το πως ο καθενας διαχειριζεται θεματα που δε σου πεφτει λογος. Κι οχι απλα τα ψιριζεις, αλλα εισαι διατεθιμενη να ξεκοψεις το παιδι σου απο τους παπουδες του. Κριμα το παιδακι...
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 @Johnsmama (να υποθέσω ότι λένε Γιάννη τον αδερφό σου ) Όταν καταλάβεις ότι η ευνοημένη είσαι εσύ γιατί έχεις κάνει την οικογένειά σου και είσαι αυτόνομη , ενώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι γονείς σου και ο αδερφός σου γιατί κάποια στιγμή δεν θα τους έχει οπότε δεν θα ξέρει τι θα κάνει στη ζωή του , πιστεύω θα σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι. Γνώμη μου , πες απλά στους γονείς σου να μην σε ζαλίζουν με τα θέματα του αδερφού σου , και αν αυτό είναι το μόνο σου θέμα και σου έχουν φερθεί σωστά και με αγάπη , θα έλεγα να μην τους ξεκόψεις ως γονείς και παππούδες γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή που θα το μετανιώσεις. Μπες λίγο και στην ψυχολογία των γονιών , εσύ το βλέπεις ότι ευνοούν τον αδερφό σου , οι γονείς μπορεί να το βλέπουν οτι δεν έχεις ανάγκη εσύ απο βοήθεια επειδή έχεις πάρει τον δρόμο σου , αλλά ο αδερφός σου και δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε @Johnsmama (να υποθέσω ότι λένε Γιάννη τον αδερφό σου ) Τον γιο της λένε Γιάννη.Είναι η μαμά του Γιάννη.(υποθέτω και εγώ)
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τον γιο της λένε Γιάννη.Είναι η μαμά του Γιάννη.(υποθέτω και εγώ) Σωστό και αυτό , εγώ το πήγα ότι είναι μαμάκιας (όπως ανάφερε η ίδια) ο αδερφός της
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 @Johnsmama Δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους συνομιλητές σου, να σου αφιερώνουν χρόνο και να σου απαντάνε κι εσύ να επιστρέφεις και να διαγράφεις τα δικά σου. Κάπου έλεος, δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις