Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Johnsmama
Land-decked Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Καλησπερα! Εδω και μερες εχω εναν εντονο προβληματισμο.Νιωθω οτι γινονται διακρισεις εις βαρος μου απο τους γονεις μου.Ειμαι παντρεμενη με παιδι και εχω φυγει απο το πατρικο μου.Γενικα θεωρουσα την μητερα μου φιλη και με τον πατερα μου παντα μιλουσα και εβρισκα θεματα να ερθουμε κοντα.Ο αδερφος μου ποτε δεν ειχε αυτη τη σχεση με τους γονεις μας,το επαιζε καταπιεσμενος και ηθελε να βγαινει και να ασχολειτε μονο με pc,playstationκαι τετοια γνκ.Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου και να αρραβωνιαστω,μου ελεγαν εδω μεσα θα φερεις μονο αυτον που θα παντρευτεις.Και ετσι και εκανα.Τωρα που ο αδερφος μου αν και μεγαλυτερος εχει ξεμεινει εκει,επειδη συνεχεια κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να παει να μεινει μονος του φερνει και την γκομενα να μενει μεσα και οι γονεις μου το δεχονται αν και υποτιθεται δεν την γουσταρουν,γιατι ειναι απο αυτες που θελουν σπονσορα και γενικα ειναι ξαπλα στο κρεβατι 22 ωρες το 24ωρο.Εμενα αυτη η κατασταση μου δειχνει φοβερη υποκρισια και διαχωρισμο απο τους γονεις προς εμενα,σε σημειο να μην ξαναπατησω ουτε εγω,ουτε το παιδι μου,ουτε ο συζηγος μου.Μηπως εχω λαθος;Θα ηθελα και μια γνωμη καποιου που ειναι εξω απο τον χορο. ναι εχεις λαθος. Η γυναικα ειναι του ανδρα της. Τον βρισκει, τον αρραβωνιάζεται/παντρευεται και μετα αυτος την αναλαμβανει, εχει φυγει η ευθηνη απο μαμα και μπαμπα. και μην με πει κανεις παλιομοδιτη, τα πραγματα τα εχει φροντισει η φυση να ειναι ετσι. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Land-decked 2 1 2
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Καλησπερα! Εδω και μερες εχω εναν εντονο προβληματισμο.Νιωθω οτι γινονται διακρισεις εις βαρος μου απο τους γονεις μου.Ειμαι παντρεμενη με παιδι και εχω φυγει απο το πατρικο μου.Γενικα θεωρουσα την μητερα μου φιλη και με τον πατερα μου παντα μιλουσα και εβρισκα θεματα να ερθουμε κοντα.Ο αδερφος μου ποτε δεν ειχε αυτη τη σχεση με τους γονεις μας,το επαιζε καταπιεσμενος και ηθελε να βγαινει και να ασχολειτε μονο με pc,playstationκαι τετοια γνκ.Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου και να αρραβωνιαστω,μου ελεγαν εδω μεσα θα φερεις μονο αυτον που θα παντρευτεις.Και ετσι και εκανα.Τωρα που ο αδερφος μου αν και μεγαλυτερος εχει ξεμεινει εκει,επειδη συνεχεια κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να παει να μεινει μονος του φερνει και την γκομενα να μενει μεσα και οι γονεις μου το δεχονται αν και υποτιθεται δεν την γουσταρουν,γιατι ειναι απο αυτες που θελουν σπονσορα και γενικα ειναι ξαπλα στο κρεβατι 22 ωρες το 24ωρο.Εμενα αυτη η κατασταση μου δειχνει φοβερη υποκρισια και διαχωρισμο απο τους γονεις προς εμενα,σε σημειο να μην ξαναπατησω ουτε εγω,ουτε το παιδι μου,ουτε ο συζηγος μου.Μηπως εχω λαθος;Θα ηθελα και μια γνωμη καποιου που ειναι εξω απο τον χορο. Δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι. Τον αντρα σου παντρευτηκες, οχι τους γονεις σου, εχεις τη δικη σου οικογενεια πλεον και το παιδι σου να ασχοληθεις και οχι το πατρικο σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Land-decked είπε ναι εχεις λαθος. Η γυναικα ειναι του ανδρα της. Τον βρισκει, τον αρραβωνιάζεται/παντρευεται και μετα αυτος την αναλαμβανει, εχει φυγει η ευθηνη απο μαμα και μπαμπα. και μην με πει κανεις παλιομοδιτη, τα πραγματα τα εχει φροντισει η φυση να ειναι ετσι. . Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Johnsmama
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, lector είπε Δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι. Τον αντρα σου παντρευτηκες, οχι τους γονεις σου, εχεις τη δικη σου οικογενεια πλεον και το παιδι σου να ασχοληθεις και οχι το πατρικο σου. 12 ώρες πριν, Land-decked είπε Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Johnsmama
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Σε αυτο δεν εχεις κανενα αδικο.Εχω δικα μου προβληματα να λυσω.Τι γινετε ομως οταν σε παιρνει η μανα να σε ζαλησει που ο γιος την ξαναεφερε στο σπιτι για 5ημερο και εκεινη της κανει το δουλικο και κλαιγεται;!Και καθομαι και τα αναλυω στο μυαλο μου οτι αν τα εκανα εγω αυτα θα με ειχαν πεταξει εξω απο το σπιτι;Δεν τουμιλαει και τα αφηνει να παιρνανε μην φυγει και τον χασει,εμενα γιατι ποτε δεν το σκεφτηκαν αυτο;Γιατι ποτε πχ δεν με αφησαν να παω να σπουδασω που περασα εξω;Εγω δεν θα μπορουσα να τους φτυσω και να φυγω; Αντι να καθεσαι να τα αναλυεις λοιπον θα πεις χυμα και σταρατα στη μητερα σου, αν θες πραγματικα να γινει αντρας ο πασας σου και να τον καμαρωνεις, πετα τον εξω μαζι με την κοκκωνα που φορτωθηκε, να βρει δικο του σπιτι να κανει ο,τι θελει και να μην ειναι και μαμακιας και τον χωρισει η αλλη. Χωρις συγκρισεις και διακρισεις. Ισως χτυπησει καποιο καμπανακι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, lector είπε Αντι να καθεσαι να τα αναλυεις λοιπον θα πεις χυμα και σταρατα στη μητερα σου, αν θες πραγματικα να γινει αντρας ο πασας σου και να τον καμαρωνεις, πετα τον εξω μαζι με την κοκκωνα που φορτωθηκε, να βρει δικο του σπιτι να κανει ο,τι θελει και να μην ειναι και μαμακιας και τον χωρισει η αλλη. Χωρις συγκρισεις και διακρισεις. Ισως χτυπησει καποιο καμπανακι. Την επομενη φορα αυτο θα κανω πραγματικα.Δεν εχω κατι με τον αδερφο μου,ισα ισα παντα τον στηριζα και τον προστατευα και ας ειμαι η μικροτερη.Αλλα θεωρω πως και δεν τον βοηθαει αυτη η ανοχη των δικων μου και μετα απο χρονια (εφοσον εχει δηλωσει κιολας οτι δεν θελει οικογενεια και παιδια) θα τον εχω εγω μετα,δλδ σε μια συζητηση το ειπε κιολας οταν τον ρωτησα τι θα κανει στην ζωη του αν ετσι ξαφνικα φυγουν οι γονεις μας,οτι θα μενω σε εσενα ρε αδερφη.Δεν ξερω,δεν μου φαινονται νορμαλ αυτα τα πραγματα.
flienky Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να σε αφορά ούτε να έχεις λόγο το πως θα αντιμετωπίζουν οι γονείς σου τα αδέρφια σου. Αυτό είναι καθαρά των γονιών σου. Αν θεωρείς οτι αδικήθηκες, μπορείς να κόψεις σχέσεις ή να απομακρυνθείς λίγο, όμως το να πεις στους γονείς σου να πετάξουν απο το σπίτι τον αδερφό σου μόνο κακή θα φανείς. Ζήσε την ζωή σου, πες τους οτι δεν θελεις να ακους τα προβλήματα με τον αδερφό σου και προχώρα.
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Την επομενη φορα αυτο θα κανω πραγματικα.Δεν εχω κατι με τον αδερφο μου,ισα ισα παντα τον στηριζα και τον προστατευα και ας ειμαι η μικροτερη.Αλλα θεωρω πως και δεν τον βοηθαει αυτη η ανοχη των δικων μου και μετα απο χρονια (εφοσον εχει δηλωσει κιολας οτι δεν θελει οικογενεια και παιδια) θα τον εχω εγω μετα,δλδ σε μια συζητηση το ειπε κιολας οταν τον ρωτησα τι θα κανει στην ζωη του αν ετσι ξαφνικα φυγουν οι γονεις μας,οτι θα μενω σε εσενα ρε αδερφη.Δεν ξερω,δεν μου φαινονται νορμαλ αυτα τα πραγματα. Αυτο πρεπει να κοπει μαχαιρι απο νωρις, να μην εχει καν αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο του. Αλλο να τον στηριξεις οταν εχει αναγκη και αλλο να ειναι βολεψακιας. Δε θα του βγει πουθενα σε καλο να ειναι βολεψακιας, και μου κανει εντυπωση να εχει αυτη τη νοοτροπια 30 χρονων ανθρωπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, lector είπε Αυτο πρεπει να κοπει μαχαιρι απο νωρις, να μην εχει καν αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο του. Αλλο να τον στηριξεις οταν εχει αναγκη και αλλο να ειναι βολεψακιας. Δε θα του βγει πουθενα σε καλο να ειναι βολεψακιας, και μου κανει εντυπωση να εχει αυτη τη νοοτροπια 30 χρονων ανθρωπος. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Johnsmama
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Johnsmama είπε Καλησπερα! Εδω και μερες εχω εναν εντονο προβληματισμο.Νιωθω οτι γινονται διακρισεις εις βαρος μου απο τους γονεις μου.Ειμαι παντρεμενη με παιδι και εχω φυγει απο το πατρικο μου.Γενικα θεωρουσα την μητερα μου φιλη και με τον πατερα μου παντα μιλουσα και εβρισκα θεματα να ερθουμε κοντα.Ο αδερφος μου ποτε δεν ειχε αυτη τη σχεση με τους γονεις μας,το επαιζε καταπιεσμενος και ηθελε να βγαινει και να ασχολειτε μονο με pc,playstationκαι τετοια γνκ.Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου και να αρραβωνιαστω,μου ελεγαν εδω μεσα θα φερεις μονο αυτον που θα παντρευτεις.Και ετσι και εκανα.Τωρα που ο αδερφος μου αν και μεγαλυτερος εχει ξεμεινει εκει,επειδη συνεχεια κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να παει να μεινει μονος του φερνει και την γκομενα να μενει μεσα και οι γονεις μου το δεχονται αν και υποτιθεται δεν την γουσταρουν,γιατι ειναι απο αυτες που θελουν σπονσορα και γενικα ειναι ξαπλα στο κρεβατι 22 ωρες το 24ωρο.Εμενα αυτη η κατασταση μου δειχνει φοβερη υποκρισια και διαχωρισμο απο τους γονεις προς εμενα,σε σημειο να μην ξαναπατησω ουτε εγω,ουτε το παιδι μου,ουτε ο συζηγος μου.Μηπως εχω λαθος;Θα ηθελα και μια γνωμη καποιου που ειναι εξω απο τον χορο. Δεν κατάλαβα, είσαι αρραβωνιασμενη με έναν άνδρα και έχεις και ένα παιδί. Όλες αυτές οι φάσεις στο πατρικό σας γίνονται; Μένετε με τους γονείς και τον αδερφό σου στο ίδιο σπίτι; Γιατί αν ναι, τότε απορώ που αντεχετε και μένετε κιόλας. Έπρεπε να είχατε φύγει χτες κιόλας, βρείτε να νοικιάσετε ένα δικό σας σπίτι. Τον αδερφό σου χεστον, συμπεριφερονται σαν να είναι έφηβοι, θα έρθει η ώρα που θα φάει τις φάπες του και θα ωριμάσει. Με τους γονείς κράτησε μια σχετικά ουδέτερη στάση, μια επικοινωνία μην χαθείτε και τελείως. 45 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Αρχικα κανεις δεν ειναι ειναι κανενος,αλλιως θα ειμασταν κτηματα.Αποψη μου,βεβαια.Αυτο που λεω ειναι οτι οσο καιρο ζουσα εκει υπηρχαν κανονες που επρεπε να τηρω.Τωρα που εφυγα εγω απο εκει τι σημαινει οτι οι κανονες ηταν μονο για το κοριτσι και για το αγορι οχι;;Οτι το κοριτσι πρεπει να τιμαει το σπιτι και το αγορι να το εχει για μπ%@$@;Και αυτο που βλεπω ειναι οτι τον παραχαιδευουν ειτε με το να του βρουν δουλεια,να τον βοηθησουν με σπουδες αν και τους τα εφαγε τσαμπα και και και...ενω εγω εφαγα το σκατο να παρω δανειο για σχολη,να βαζω λεφτα στο σπιτι να βοηθαω χωρις βεβαια να μου το ζητησουν,να βοηθαω και στις δουλειες σπιτιου, ε καπου η τωρινη συμπεριφορα με καβει να βγαζω δοντια. Εχεις φύγει η δεν έχεις φύγει από το πατρικό; Δεν κατάλαβα. Πιάσε τους γονείς και χωστά τους για τον αδερφό σου, πες τους πως είχαν εσένα και πως αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ζήσε την ζωη σου με τον συζηγο σου και το παιδί σας, τον αδερφό σου αστον και κάποια στιγμή θα στρώσει. Έχει δεν έχει λεφτά, όταν οι γονείς δουν ότι δεν γίνεται να τον ταΐζουν άλλο θα του τα κόψουν σιγά σιγά μεχρι να ξεβολευτει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν κατάλαβα, είσαι αρραβωνιασμενη με έναν άνδρα και έχεις και ένα παιδί. Όλες αυτές οι φάσεις στο πατρικό σας γίνονται; Μένετε με τους γονείς και τον αδερφό σου στο ίδιο σπίτι; Γιατί αν ναι, τότε απορώ που αντεχετε και μένετε κιόλας. Έπρεπε να είχατε φύγει χτες κιόλας, βρείτε να νοικιάσετε ένα δικό σας σπίτι. Τον αδερφό σου χεστον, συμπεριφερονται σαν να είναι έφηβοι, θα έρθει η ώρα που θα φάει τις φάπες του και θα ωριμάσει. Με τους γονείς κράτησε μια σχετικά ουδέτερη στάση, μια επικοινωνία μην χαθείτε και τελείως. Εχεις φύγει η δεν έχεις φύγει από το πατρικό; Δεν κατάλαβα. Πιάσε τους γονείς και χωστά τους για τον αδερφό σου, πες τους πως είχαν εσένα και πως αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ζήσε την ζωη σου με τον συζηγο σου και το παιδί σας, τον αδερφό σου αστον και κάποια στιγμή θα στρώσει. Έχει δεν έχει λεφτά, όταν οι γονείς δουν ότι δεν γίνεται να τον ταΐζουν άλλο θα του τα κόψουν σιγά σιγά μεχρι να ξεβολευτει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Johnsmama
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μου φαίνεται τελείως υπερβολικό να είσαι παντρεμένη με παιδί, και να κάθεσαι και να ασχολείσαι με το ότι φέρονται στον αδερφό σου πιο ευνοϊκά απότι φερόντουσαν σε εσένα παλιά. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Στο πως βλέπουν οι γονείς τα παιδιά με τις ευπάθειές τους, τις συνθήκες ζωής του, τον χαρακτήρα κλπ που να τους στην επιείκεια. Και είναι και δεδομένο πως όσο περνάνε τα χρόνια λίγο πολύ οι περισσότεροι σε αυτή την κοινωνία γίνονται πιο άνετοι και μαλθακοί. Το ότι κάθεσαι και ασχολείσαι τόσο με αυτό το ζήτημα (αν δηλαδή είναι μόνο αυτό που λες και όχι και άλλα) μου βγάζει ότι έχεις πολλά απωθημένα και μαζεμένα που δεν είναι και τόσο φυσιολογικά και ίσως πρέπει να τα κοιτάξεις 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Johnsmama είπε Παντρεμενη και νοικιαζω,τι ειμαστε κοινοβιο;!Θα ειχα φρικαρει τελειως.Εχετε δικιο μαλλον,πρεπει να τα πω να τα βγαλω και απο μεσα μου να μην τα σκεφτομαι και τα αναλυω και με πληγωνουν.Και πολυ απλα ας κανουν οτι καταλαβαινουν μετα.Εγω εχω να κοιταξω συζυγο και παιδι. Α, εντάξει. Έτσι όπως έγραψες το αρχικό κείμενο νόμιζα ότι μένατε όλοι στο ίδιο σπίτι. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Οποτε, κοίτα εσύ την δική σου ζωή και να είστε καλά με το συζηγο και το παιδί και τα υπόλοιπα άστα. Στην θέση εγώ θα τους τα έχωνα συνέχεια μέχρι να καταλάβουν το λάθος τους και θα σταματουσα εκεί. Το να δίνουν μεγαλύτερη η λιγότερη σημασία οι γονείς σε ένα παιδί ή γενικά να έχουν διαφορετική μεταχείριση, είναι λάθος των γονέων και όχι των παιδιών. Πιστεύω πως η συντριπτικη πλειοψηφία των γονέων αγαπάει τα παιδιά, όμως αυτή η αγάπη δεν μπορεί να εκφραστει πάντα με ένα κοινότυπο πλαίσιο συμπεριφορών, χαρακτήρων και ανατροφής, έτσι έχουμε πολλές και τεράστιες διάφορες σε αυτό το θεμα, ένα αποτέλεσμα από όλα αυτα είναι η πικρία, η απογοήτευση και η εμφάνιση διαφόρων προβλημάτων στην μετέπειτα ζωή των παιδιών.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Οι γονείς είναι για πέταμα, δυστυχώς όπως είναι δομημένη η κοινωνία είσαι αναγκασμένος να τους φας στη μάπα έως κάποια ηλικία που μπορείς πλέον να επιβιώσεις μόνος αλλά και αυτό ακόμη σε μία τέλεια κοινωνία δε πιστεύω ότι θα υπήρχε, σε μία τέλεια κοινωνία ο ρόλος τους θα ήταν απλά να σε φέρουν στη ζωή, τίποτα περισσότερο, η ανάθρεψη σου δεν θα αφηνόταν στη τύχη της. Δε πρέπει να χεις εξάρτηση ούτε από γονείς ούτε από σύζυγο ούτε από κανέναν, ούτε εσύ ανήκεις σε αυτούς ούτε αυτοί σε εσένα, είναι σκληρό αυτό αλλά έτσι είναι η ζωή, αν βρίσκεσαι στο σημείο όπου εξαρτάσαι από το τι θα πουν και τι θα κάνουν τότε έχεις ήδη χάσει και απλά περιμένεις η ορολογιακή βόμβα που έχεις θρέψει να σκάσει. Προσωπικά θεωρώ και το γάμο ένα λάθος της κοινωνίας, κατά την άποψη μου η εργένικη ζωή είναι το μέλλον, να ζεις μόνος και να μπορείς εύκολα να αλλάξεις τις σχέσεις σου όταν αυτές χαλάνε ή δε σου κάνουν. Μπορεί για κάποιον αυτό να είναι εφιάλτης αλλά στη πραγματικότητα είναι η ισορροπία., δε παίρνεις το μέγιστο που μπορείς από κάτι αλλά δε χάνεις κιόλας όταν τα πράγματα δε πηγαίνουν καλά, είσαι σε καλύτερη θέση να σταθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις