Προς το περιεχόμενο

Google pay - Xiaomi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Έχω το Xiaomi mi9 lite και το google pay μου αφαιρεί την κάρτα της τράπεζας (eurobank) μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν φταίει γενικότερα το  τηλέφωνο ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Έχεις κανείς κάποια ιδέα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jim_p είπε

Ας ελπίσουμε ότι φταίει αυτή η μετάβαση που γίνεται αυτό το διάστημα. Πάντως από την αρχή που έγινε η υποστήριξη του google pay από τη eurobank είχα το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.
Στις 3/2/2022 στις 12:41 ΠΜ, skrtsgr είπε

Έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Xiaomi Mi 9 SE και κάρτα της Eurobank

Μπορεί τελικά να φταίει το τηλέφωνο. Ίσως να προκύπτει κάποια ασυμβατότητα σε θέμα ασφάλειας και αφαιρείται η κάρτα. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει σε κατι που παιζει να ειναι για αρχαριους οπως εγω! Εχω το xiaomi redmi note 9 και θελω να κανω ενημερωσεις στις εφαρμογες του κινητου μου απο το playstore! Παλια ανοιγα το playstore πηγαινα στις εφαρμογες μου και εκανα ενημερωση. Τωρα δεν το εχει αυτο το χαρακτηρηστικο και δεν ξερω πως να κανω ελεγχο για ενημερωσεις! Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποιον ξερει να με βοηθησει!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fctantos είπε

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει σε κατι που παιζει να ειναι για αρχαριους οπως εγω! Εχω το xiaomi redmi note 9 και θελω να κανω ενημερωσεις στις εφαρμογες του κινητου μου απο το playstore! Παλια ανοιγα το playstore πηγαινα στις εφαρμογες μου και εκανα ενημερωση. Τωρα δεν το εχει αυτο το χαρακτηρηστικο και δεν ξερω πως να κανω ελεγχο για ενημερωσεις! Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποιον ξερει να με βοηθησει!

αν και ειναι εκτος νηματος, πας στις ρυθμισεις,και δευτερη επιλογη εχει system apps updater κατω απο το about phone που ειναι πρωτο πρωτο (το εχω στα αγγλικα για ευκολο troubleshooting)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fctantos είπε

Ευχαριστω πολυ! Και συγνωμη που σε λαθος post το εγραψα! 

Επάνω δεξιά έχει την φωτογραφία σου του λογαριασμό.

Μπες εκεί.

Διαχείριση εφαρμογών και συσκευές.

Εκεί θα δεις και τις ενημερώσεις.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το xiaomi 9se. Κάρτα της eurobank. Συνεχίζει και μου αφαιρεί την κάρτα μετά από 1-2 ημέρες (google pay)

Στις 4/2/2022 στις 8:44 ΜΜ, Theo1414 είπε

Μπορεί τελικά να φταίει το τηλέφωνο. Ίσως να προκύπτει κάποια ασυμβατότητα σε θέμα ασφάλειας και αφαιρείται η κάρτα. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.

Συνεχίζει και μου αφαιρεί την κάρτα μετά από 1-2 ημέρες (google pay). Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2022 στις 12:05 ΠΜ, Theo1414 είπε

Καλησπέρα!!

Έχω το Xiaomi mi9 lite και το google pay μου αφαιρεί την κάρτα της τράπεζας (eurobank) μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν φταίει γενικότερα το  τηλέφωνο ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Έχεις κανείς κάποια ιδέα?

Ναι, το ειχα και εγω παλια το θεμα αυτο με το mi8. Πρεπει να απενεργοποιησεις τα dual apps. Τελειως ομως να απενεργοποιησεις την υπηρεσια οχι μονο τις εφαρμογες. Μετα δεν θα εχεις θεμα.

Το καταλαβα με τον δυσκολο τροπο. Εκανα φορματ το κινητο. Μετα αρχισα να προσθετω μια μια τις εφαρμογες και το αφηνα καποιο διαστημα. Μετα μολις ενεργοποιησα το dual apps, αρχισε να κανει αυτο το προβλημα. Με το που το απενεργοποιησα ολα καλα. Προβλημα μεγαλο μεχρι τοτε, πηγαινα να πληρωσω και μου εβγαζε no card.

Μολις τα απενεργοποιησεις, κανε restart. Μετα βγαλε την καρτα και ξαναπερασε την. Δεν νομιζω να ξανα βγει θεμα. Εχε και μια καρτα μαζι σου καλου κακου γιατι ορισμενα POS κανουν κολπα με το gpay (συνηθως της αχρηστης Εθνικης Τραπεζας ειναι αυτα)

Επεξ/σία από nick_corobos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...