Theo1414 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα!! Έχω το Xiaomi mi9 lite και το google pay μου αφαιρεί την κάρτα της τράπεζας (eurobank) μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν φταίει γενικότερα το τηλέφωνο ή συμβαίνει κάτι άλλο. Έχεις κανείς κάποια ιδέα?
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/forums/topic/786018-eurobank-κατάργηση-του-eurobank-wallet-στα-android-smartphones-και-πλήρη-υποστήριξη-του-google-pay/ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από jim_p
Theo1414 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, jim_p είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/786018-eurobank-κατάργηση-του-eurobank-wallet-στα-android-smartphones-και-πλήρη-υποστήριξη-του-google-pay/ Ας ελπίσουμε ότι φταίει αυτή η μετάβαση που γίνεται αυτό το διάστημα. Πάντως από την αρχή που έγινε η υποστήριξη του google pay από τη eurobank είχα το συγκεκριμένο θέμα.
skrtsgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Xiaomi Mi 9 SE και κάρτα της Eurobank Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από skrtsgr
Theo1414 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Στις 3/2/2022 στις 12:41 ΠΜ, skrtsgr είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Xiaomi Mi 9 SE και κάρτα της Eurobank Μπορεί τελικά να φταίει το τηλέφωνο. Ίσως να προκύπτει κάποια ασυμβατότητα σε θέμα ασφάλειας και αφαιρείται η κάρτα. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.
dtk-386 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Χiaomi Mi 9T Pro με Google Pay αλλά με Alpha bank δουλεύει άψογα!
fctantos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει σε κατι που παιζει να ειναι για αρχαριους οπως εγω! Εχω το xiaomi redmi note 9 και θελω να κανω ενημερωσεις στις εφαρμογες του κινητου μου απο το playstore! Παλια ανοιγα το playstore πηγαινα στις εφαρμογες μου και εκανα ενημερωση. Τωρα δεν το εχει αυτο το χαρακτηρηστικο και δεν ξερω πως να κανω ελεγχο για ενημερωσεις! Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποιον ξερει να με βοηθησει!
vaggos231 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, fctantos είπε Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει σε κατι που παιζει να ειναι για αρχαριους οπως εγω! Εχω το xiaomi redmi note 9 και θελω να κανω ενημερωσεις στις εφαρμογες του κινητου μου απο το playstore! Παλια ανοιγα το playstore πηγαινα στις εφαρμογες μου και εκανα ενημερωση. Τωρα δεν το εχει αυτο το χαρακτηρηστικο και δεν ξερω πως να κανω ελεγχο για ενημερωσεις! Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποιον ξερει να με βοηθησει! αν και ειναι εκτος νηματος, πας στις ρυθμισεις,και δευτερη επιλογη εχει system apps updater κατω απο το about phone που ειναι πρωτο πρωτο (το εχω στα αγγλικα για ευκολο troubleshooting) 1
fctantos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστω πολυ! Και συγνωμη που σε λαθος post το εγραψα!
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fctantos είπε Ευχαριστω πολυ! Και συγνωμη που σε λαθος post το εγραψα! Επάνω δεξιά έχει την φωτογραφία σου του λογαριασμό. Μπες εκεί. Διαχείριση εφαρμογών και συσκευές. Εκεί θα δεις και τις ενημερώσεις. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 2
skrtsgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Έχω το xiaomi 9se. Κάρτα της eurobank. Συνεχίζει και μου αφαιρεί την κάρτα μετά από 1-2 ημέρες (google pay) Στις 4/2/2022 στις 8:44 ΜΜ, Theo1414 είπε Μπορεί τελικά να φταίει το τηλέφωνο. Ίσως να προκύπτει κάποια ασυμβατότητα σε θέμα ασφάλειας και αφαιρείται η κάρτα. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Συνεχίζει και μου αφαιρεί την κάρτα μετά από 1-2 ημέρες (google pay). Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη!
nick_corobos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2022 στις 12:05 ΠΜ, Theo1414 είπε Καλησπέρα!! Έχω το Xiaomi mi9 lite και το google pay μου αφαιρεί την κάρτα της τράπεζας (eurobank) μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν φταίει γενικότερα το τηλέφωνο ή συμβαίνει κάτι άλλο. Έχεις κανείς κάποια ιδέα? Ναι, το ειχα και εγω παλια το θεμα αυτο με το mi8. Πρεπει να απενεργοποιησεις τα dual apps. Τελειως ομως να απενεργοποιησεις την υπηρεσια οχι μονο τις εφαρμογες. Μετα δεν θα εχεις θεμα. Το καταλαβα με τον δυσκολο τροπο. Εκανα φορματ το κινητο. Μετα αρχισα να προσθετω μια μια τις εφαρμογες και το αφηνα καποιο διαστημα. Μετα μολις ενεργοποιησα το dual apps, αρχισε να κανει αυτο το προβλημα. Με το που το απενεργοποιησα ολα καλα. Προβλημα μεγαλο μεχρι τοτε, πηγαινα να πληρωσω και μου εβγαζε no card. Μολις τα απενεργοποιησεις, κανε restart. Μετα βγαλε την καρτα και ξαναπερασε την. Δεν νομιζω να ξανα βγει θεμα. Εχε και μια καρτα μαζι σου καλου κακου γιατι ορισμενα POS κανουν κολπα με το gpay (συνηθως της αχρηστης Εθνικης Τραπεζας ειναι αυτα) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από nick_corobos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα