Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τι να πω ρε φίλε ; Για να το λες μάλλον κάτι θα βλέπει ισχυρό στο πρόσωπο σου (δεν το λέω ειρωνικά ) και θα ξεκλειδώνει .

Η άλλη εξήγηση που μπορώ να δόσω είναι κάθε φορά που σκαναρε εσυ να έβαζες κωδικό (στην αρχή ) αντί να κατεβάζεις μάσκα και έτσι το Face ID να σε έμαθε και φορώντας μάσκα . (Έχει αυτή την δυνατότητα)

Κοιτά κ εγώ αυτό πιστεύω η το έπαθε απ το machine learning που έχει το Face ID η νομίζει ότι είναι γένια, στην αρχή επειδή δεν το πίστευα ότι έγινε έβαζα άλλους με μάσκα να το κοιτάξουν για να δω θα ξεκλειδώσει. Ευτυχώς δεν ξεκλειδώνει με άλλους όποτε έχω βολευτεί μια χαρά 😂

edit: 

βρήκα αυτό όποτε δεν είμαι μόνο εγώ τελικά 

Επεξ/σία από Dx2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, keysmith είπε

το "ξεκλείδωμα" του λειτουργικού της πότε θα επιτρέψει να ασχοληθούμε μαζί της είναι το θέμα :)

Ελπίζουμε ποτέ, για όσους εκτιμούμε το iOS γι' αυτό που είναι. :)

Αν θέλουμε ανοιχτό λειτουργικό, υπάρχει.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Πολύ καλό feature τώρα που τελειώνει η πανδημία, εκτός αν δεν τελειώνει…

σιγουρα θα φοραμε μασκες για πολυ καιρο ακομα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dieksodo είπε

Εμενα παντως το ρολοι με εχει σωσει. 180 ευρω ναναι καλα εδω ενα παιδι απο ινσομνια και οταν παω σουπερμαρκετ δε χρειαζεται τιποτα ολα αυτοματα σου λυνει τα χερια. Το κινητο ξεκλειδωνει ρολοι και το ρολοι ξεκλειδωνει κινητο. 
σκεψου με το χιονι πηγαινα περιπτερο και πληρωνα με γαντια και το κινητο στη τσεπη

να ναι καλα ο Αη Τζομπς

Καλά μην το τραβάς κιόλας θα ξεχηλωσει…. Και εμείς έχουμε το Apple Watch αλλά πρέπει να βγάλεις τα γάντια για να πατήσεις δυο φορές το κουμπάκι για να βγει η κάρτα !!!

1 ώρα πριν, keysmith είπε

το "ξεκλείδωμα" του λειτουργικού της πότε θα επιτρέψει να ασχοληθούμε μαζί της είναι το θέμα :)

Και ποιος είπε ότι θέλει να ασχοληθείς μαζί τις….. υπάρχουν τα android!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, ελάχιστα με απασχολεί το θέμα των πληρωμών, στη τελική βγάζεις τη κάρτα από την κωλότσεπη και ούτε Face ID ούτε τίποτα 

Δεν ψωνίζεις και 20 φορές τη μέρα…

απο την άλλη, επειδή φοράω μάσκα στη δουλειά όλη μέρα, ή και στον δρόμο εκεί είναι που έχει πραγματικά νόημα το feature

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Προσωπικά, ελάχιστα με απασχολεί το θέμα των πληρωμών, στη τελική βγάζεις τη κάρτα από την κωλότσεπη και ούτε Face ID ούτε τίποτα 

Δεν ψωνίζεις και 20 φορές τη μέρα…

απο την άλλη, επειδή φοράω μάσκα στη δουλειά όλη μέρα, ή και στον δρόμο εκεί είναι που έχει πραγματικά νόημα το feature

να ήξερες πόσες φορές με έχει σώσει από την διαδικασία, να ανοίγω την τσάντα, να βγάζω το πορτοφόλι, να κλείνω τσάντα, να ανοίγω το πορτοφόλι, να βγάζω την κάρτα, να κλείνω το πορτοφόλι, να κάνω την πληρωμή, μετά να ανοίγω το πορτοφόλι, να βάζω την κάρτα, να κλείνω το πορτοφόλι, να ανοίγω την τσάντα, να βάζω το πορτοφόλι, να κλείνω την τσάντα…?

Τώρα έχω το κινητό στην τσέπη, το βγάζω, πατάω ένα κουμπί και πληρώνω… 

Είχε βγει η φήμη ότι στην 15.3 θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται μια συσκευή apple απευθείας πληρωμές μέσω wallet, μάλλον θα γίνει στην επόμενη έκδοση… εκεί να δεις γέλιο…

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άντε επιτέλους.εδώ και ένα χρόνο λενε ότι η επόμενη αναβάθμιση και η επόμενη θα υποστηρίζει τη χρηση μάσκας.ήρθε η ωρα.ας ελπίσουμε να τελειώνει Αυτή η ψευτοπανδημια.γιατί αρκετά τα οικονόμησανε  όλοι εις βάρος μας 2 χρόνια και βάλε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekandrew1953 είπε

Άντε επιτέλους.εδώ και ένα χρόνο λενε ότι η επόμενη αναβάθμιση και η επόμενη θα υποστηρίζει τη χρηση μάσκας.ήρθε η ωρα.ας ελπίσουμε να τελειώνει Αυτή η ψευτοπανδημια.γιατί αρκετά τα οικονόμησανε  όλοι εις βάρος μας 2 χρόνια και βάλε.

Μάσκες θα φοράμε για πολύ καιρό ακόμα δυστυχώς.όμως συμφωνώ ότι πανδημία δεν είναι γιατί όσοι από εμάς το περάσαμε και ειμαστε αρκετοί εδώ πέρα με πολύ ελαφρια συμπτώματα πιο ηπια και από προπέρσινη γρίπη που είχα περάσει.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bigtrouble2021 είπε

Μάσκες θα φοράμε για πολύ καιρό ακόμα δυστυχώς.όμως συμφωνώ ότι πανδημία δεν είναι γιατί όσοι από εμάς το περάσαμε και ειμαστε αρκετοί εδώ πέρα με πολύ ελαφρια συμπτώματα πιο ηπια και από προπέρσινη γρίπη που είχα περάσει.

Συμφωνώ απόλυτα απλά ας μείνουμε στο θέμα τις αναβάθμισης 15.4 γιατί με το θέμα «πανδημίας» θα έχουμε πολλές ενστάσεις.πάντως καλή φάση γιατί βαρέθηκα να γράφω το Κωδικό μου με τη κωλο μασκα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekandrew1953 είπε

Συμφωνώ απόλυτα απλά ας μείνουμε στο θέμα τις αναβάθμισης 15.4 γιατί με το θέμα «πανδημίας» θα έχουμε πολλές ενστάσεις.πάντως καλή φάση γιατί βαρέθηκα να γράφω το Κωδικό μου με τη κωλο μασκα.

Καλά λες.άντε και εις υγείαν

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...