dream21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στην αγγλία δεν τους χρειάζεται... Τις πέταξαν τις Μασκες.
AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SeaLion είπε Λογικά το neural engine των προηγούμενων δεν είναι αρκετά δυνατό ώστε να αναγνωρίζει ένα άτομο με μάσκα. SoC Introduced Process Neural cores Peak ops/sec. Apple A12 September 2018 7 nm 8 5 trillion Apple A13 September 2019 7 nm 8 6 trillion . Apple A14 October 2020 5 nm 16 11 trillion Apple M1 November 2020 5 nm 16 11 trillion Apple A15 September 2021 5 nm 16 15.8 trillion Το πιο πιθανό είναι να το αναγνωρίσει αλλά το αποτέλεσμα να θέλει πολλαπλάσιο χρόνο για να βγει… Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από AtiX
Tasos19s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, ilpapacha είπε Πολύ καλό feature τώρα που τελειώνει η πανδημία, εκτός αν δεν τελειώνει… Κάτι θα ξέρει παραπάνω η Apple και δεν το κάνει τυχαία 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 καλα ειναι φοβερο πως ανακαλυψαν κατι που υπαρχει στα android των 150ε εδω και 3 χρονια 2
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, adi32 είπε καλα ειναι φοβερο πως ανακαλυψαν κατι που υπαρχει στα android των 150ε εδω και 3 χρονια Τι ακριβώς υπάρχει στο android ?
hellghan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Κάτι θα ξέρει παραπάνω η Apple και δεν το κάνει τυχαία Δεν είναι κάτι το τρελό. Σίγουρα έχουμε 1 χρόνο ακόμα με μάσκες
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, koutsis είπε Τι ακριβώς υπάρχει στο android ? Το ξεκλειδωμα ενω φορας μασκα
AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, adi32 είπε Το ξεκλειδωμα ενω φορας μασκα Όπως και με μια απλή φωτογραφία… 6 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Εντωμεταξύ το δικό μου iPhone 11 Pro Max ξεκλειδώνει με την μάσκα από τότε που αρχίσαμε να φοράμε μάσκες 😂 μην μου πείτε ότι μόνο το δικό μου το κάνει
Chris_BMW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, adi32 είπε καλα ειναι φοβερο πως ανακαλυψαν κατι που υπαρχει στα android των 150ε εδω και 3 χρονια Έσκασε !!! Είπα και εγώ δεν θα πεταχτεί κάποιος να μας πει για τα 150 € σούπερ ντούπερ κινητό🤣 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Chris_BMW 3
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, AtiX είπε Όπως και με μια απλή φωτογραφία… Δε θα δινεις τις φωτο σου πουθενα 😃
Chris_BMW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dx2 είπε Εντωμεταξύ το δικό μου iPhone 11 Pro Max ξεκλειδώνει με την μάσκα από τότε που αρχίσαμε να φοράμε μάσκες 😂 μην μου πείτε ότι μόνο το δικό μου το κάνει Αν έχεις τη μάσκα μέχρι την μύτη σίγουρα . Αν την φοράς κανονικά αποκλείεται . Εκτός και έχεις κάνει κάνα τρικ από αυτά που υπάρχουν στο YouTube (όταν και σκανάρουν μισό μισό το πρόσωπο τους με τη μάσκα μια από την μια μεριά μια από την άλλη 😉) 41 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι ακριβώς υπάρχει στο android ? Έχει ρε Face ID . Τι δεν το ξέρεις στα 150 ευρο και το έχουν αυτό το κόλπο εδώ και τρία χρόνια όταν ξεκίνησε η πανδημία τους ήρθε άμεσα ενημέρωση λογισμικού (όπως γίνεται πάντα στο android) και μπορούσαν να ξεκλειδώνουν ΚΑΙ φορώντας την μάσκα . Και όλα αυτά με 150€ κορόιδοοοοο !!!! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Chris_BMW
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Αν έχεις τη μάσκα μέχρι την μύτη σίγουρα . Αν την φοράς κανονικά αποκλείεται . Εκτός και έχεις κάνει κάνα τρικ από αυτά που υπάρχουν στο YouTube (όταν και σκανάρουν μισό μισό το πρόσωπο τους με τη μάσκα μια από την μια μεριά μια από την άλλη 😉) Έχει ρε Face ID . Τι δεν το ξέρεις στα 150 ευρο και το έχουν αυτό το κόλπο εδώ και τρία χρόνια όταν ξεκίνησε η πανδημία τους ήρθε άμεσα ενημέρωση λογισμικού (όπως γίνεται πάντα στο android) και μπορούσαν να ξεκλειδώνουν ΚΑΙ φορώντας την μάσκα . Και όλα αυτά με 150€ κορόιδοοοοο !!!! Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις είναι στο default και έχω σκανάρει μια φορά το πρόσωπο μου στην αρχή που πήρα το κινητό και φοράω κανονικά την μάσκα να καλύπτει την μύτη. Και για να σε προλάβω δεν έχω Apple Watch
Chris_BMW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dx2 είπε Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις είναι στο default και έχω σκανάρει μια φορά το πρόσωπο μου στην αρχή που πήρα το κινητό και φοράω κανονικά την μάσκα να καλύπτει την μύτη. Και για να σε προλάβω δεν έχω Apple Watch Τι να πω ρε φίλε ; Για να το λες μάλλον κάτι θα βλέπει ισχυρό στο πρόσωπο σου (δεν το λέω ειρωνικά ) και θα ξεκλειδώνει . Η άλλη εξήγηση που μπορώ να δόσω είναι κάθε φορά που σκαναρε εσυ να έβαζες κωδικό (στην αρχή ) αντί να κατεβάζεις μάσκα και έτσι το Face ID να σε έμαθε και φορώντας μάσκα . (Έχει αυτή την δυνατότητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα