Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SeaLion είπε

Λογικά το neural engine των προηγούμενων δεν είναι αρκετά δυνατό ώστε να αναγνωρίζει ένα άτομο με μάσκα.

SoC Introduced Process Neural cores Peak ops/sec.  
Apple A12 September 2018 7 nm 8 5 trillion  
Apple A13 September 2019 7 nm 8 6 trillion .
Apple A14 October 2020 5 nm 16 11 trillion  
Apple M1 November 2020 5 nm 16 11 trillion  
Apple A15 September 2021 5 nm 16 15.8 trillion  

Το πιο πιθανό είναι να το αναγνωρίσει αλλά το αποτέλεσμα να θέλει πολλαπλάσιο χρόνο για να βγει… 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Πολύ καλό feature τώρα που τελειώνει η πανδημία, εκτός αν δεν τελειώνει…

Κάτι θα ξέρει παραπάνω η Apple και δεν το κάνει τυχαία 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

καλα ειναι φοβερο πως ανακαλυψαν κατι που υπαρχει στα android των 150ε εδω και 3 χρονια

Τι ακριβώς υπάρχει στο android ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Κάτι θα ξέρει παραπάνω η Apple και δεν το κάνει τυχαία 

Δεν είναι κάτι το τρελό. Σίγουρα έχουμε 1 χρόνο ακόμα με μάσκες

Δημοσ.

Εντωμεταξύ το δικό μου iPhone 11 Pro Max ξεκλειδώνει με την μάσκα από τότε που αρχίσαμε να φοράμε μάσκες 😂 μην μου πείτε ότι μόνο το δικό μου το κάνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, adi32 είπε

καλα ειναι φοβερο πως ανακαλυψαν κατι που υπαρχει στα android των 150ε εδω και 3 χρονια

Έσκασε !!! Είπα και εγώ δεν θα πεταχτεί κάποιος να μας πει για τα 150 € σούπερ ντούπερ κινητό🤣

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dx2 είπε

Εντωμεταξύ το δικό μου iPhone 11 Pro Max ξεκλειδώνει με την μάσκα από τότε που αρχίσαμε να φοράμε μάσκες 😂 μην μου πείτε ότι μόνο το δικό μου το κάνει 

Αν έχεις τη μάσκα μέχρι την μύτη σίγουρα .

Αν την φοράς κανονικά αποκλείεται . 
Εκτός και έχεις κάνει κάνα τρικ από αυτά που υπάρχουν στο YouTube (όταν και σκανάρουν μισό μισό το πρόσωπο τους με τη μάσκα μια από την μια μεριά μια από την άλλη 😉)

41 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τι ακριβώς υπάρχει στο android ?

Έχει ρε Face ID . Τι δεν το ξέρεις στα 150 ευρο και το έχουν αυτό το κόλπο εδώ και τρία χρόνια όταν ξεκίνησε η πανδημία τους ήρθε άμεσα ενημέρωση λογισμικού (όπως γίνεται πάντα στο android) και μπορούσαν να ξεκλειδώνουν ΚΑΙ φορώντας την μάσκα .

Και όλα αυτά με 150€ κορόιδοοοοο !!!!

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Αν έχεις τη μάσκα μέχρι την μύτη σίγουρα .

Αν την φοράς κανονικά αποκλείεται . 
Εκτός και έχεις κάνει κάνα τρικ από αυτά που υπάρχουν στο YouTube (όταν και σκανάρουν μισό μισό το πρόσωπο τους με τη μάσκα μια από την μια μεριά μια από την άλλη 😉)

Έχει ρε Face ID . Τι δεν το ξέρεις στα 150 ευρο και το έχουν αυτό το κόλπο εδώ και τρία χρόνια όταν ξεκίνησε η πανδημία τους ήρθε άμεσα ενημέρωση λογισμικού (όπως γίνεται πάντα στο android) και μπορούσαν να ξεκλειδώνουν ΚΑΙ φορώντας την μάσκα .

Και όλα αυτά με 150€ κορόιδοοοοο !!!!

Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις είναι στο default και έχω σκανάρει μια φορά το πρόσωπο μου στην αρχή που πήρα το κινητό και φοράω κανονικά την μάσκα να καλύπτει την μύτη. Και για να σε προλάβω δεν έχω Apple Watch 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dx2 είπε

Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις είναι στο default και έχω σκανάρει μια φορά το πρόσωπο μου στην αρχή που πήρα το κινητό και φοράω κανονικά την μάσκα να καλύπτει την μύτη. Και για να σε προλάβω δεν έχω Apple Watch 

Τι να πω ρε φίλε ; Για να το λες μάλλον κάτι θα βλέπει ισχυρό στο πρόσωπο σου (δεν το λέω ειρωνικά ) και θα ξεκλειδώνει .

Η άλλη εξήγηση που μπορώ να δόσω είναι κάθε φορά που σκαναρε εσυ να έβαζες κωδικό (στην αρχή ) αντί να κατεβάζεις μάσκα και έτσι το Face ID να σε έμαθε και φορώντας μάσκα . (Έχει αυτή την δυνατότητα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...