Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη καλωδιου για μοντεμ

Vigilante1319

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα το κλασικο καλωδιο το γκρι του ρουτερ το οποιο μετα απο διακοπη ρευματος δν εδινε σημα για ιντερνετ μαλλον καηκε?, και εβαλα ενα παρομοιο ενναλακτικο μονο που ειναι μικροτερο και δν μου φτανει για να βαλω το ρουτερ στο ταουερ διπλα  για ενσυρματη και θελω να αγορασω μεγαλυτερο. Τι ζηταω ακριβως καλωδιο τηλεφωνου η δικτυου ?  Του δικτυου δν ειναι το αλλο που συνδεεται στον υπολογιστη? Αμα παρω αυτο σε μεγαλυτρη αποσταση το ιδιο δν θα ειναι σαν αποτελεσμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν μιλαμε για καλωδιο απο το ρουτερ στο pc τοτε θες ενα καλωδιο δικτυου.ειτε πσρεις  cat5e ειτε cat6 θα εισαι μια χαρα μεχρι 100 μετρα.

23 hours ago, Vigilante1319 said:

Ειχα το κλασικο καλωδιο το γκρι του ρουτερ το οποιο μετα απο διακοπη ρευματος δν εδινε σημα για ιντερνετ μαλλον καηκε?, και εβαλα ενα παρομοιο ενναλακτικο μονο που ειναι μικροτερο και δν μου φτανει για να βαλω το ρουτερ στο ταουερ διπλα  για ενσυρματη και θελω να αγορασω μεγαλυτερο. Τι ζηταω ακριβως καλωδιο τηλεφωνου η δικτυου ?  Του δικτυου δν ειναι το αλλο που συνδεεται στον υπολογιστη? Αμα παρω αυτο σε μεγαλυτρη αποσταση το ιδιο δν θα ειναι σαν αποτελεσμα?

12 ώρες πριν, poulinos είπε

αν μιλαμε για καλωδιο απο το ρουτερ στο pc τοτε θες ενα καλωδιο δικτυου.ειτε πσρεις  cat5e ειτε cat6 θα εισαι μια χαρα μεχρι 100 μετρα.

τηλεφωνου θελω λογου αποσταση μπριζας τελικα. Υπαρχουν και εκει διαφορετικες κατηγοριες?

On 30/01/2022 at 12:00, Vigilante1319 said:

τηλεφωνου θελω λογου αποσταση μπριζας τελικα. Υπαρχουν και εκει διαφορετικες κατηγοριες?

στα τηλεφωνικα δεν θα βρεις καλυτερα ή χειροτερα συνηθως.αλλλααααα εγω οταν θελω να ριξω μεγαλο τηλεφωνικο τοτε κανω κατι πιο απλο.αντι να ριξω τηλεφωνικο καλωδιο που ειναι πολυκλωνο που ειναι λεπτο που χαλαει ευκολα ριχνω Utp και αντι να το χρησιμοποιησω ως utp το χρησιμοποιω ως τηλεφωνικο.δηλαδη αντι να βαλω rj45 connector βαζω σε ενα ζευγαρι απο τα 4 πχ ασπρο μπλε ,μπλε RJ11 clip. ετσι εχω ενα καλωδιο που ειναι μονοκλωνο που ειναι ποιοτικο που αντεχει πατηματα και γενικως πολυ καταπονηση και ολα μια χαρα.απλα πρεπει να παρεις και clips rj11 οπως και πρεσσα για να το φτιαξεις.εναλλακτικα να στο φτιαξουν εκει που θα το αγορασεις αμα εχουν ορεξη. ολα εχουν να κανουν και για τη αποσταση μιλαμε.αν μου πεις οτι εινα στα 3 μετρα τοτε παρε ενα τηλεφωνικο 3 μετρα.αν μου πεις ομως οτι ειναι στα 15 τοτε παιξε με utp.

• Thanks 1

Off topic, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Επειδή υπάρχει θέμα με το χώρο, μπορώ να βάλω στο ίδιο στήριγμα καλωδίων ένα utp και ένα rj11 ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

21 hours ago, Dimitris156 said:

Off topic, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Επειδή υπάρχει θέμα με το χώρο, μπορώ να βάλω στο ίδιο στήριγμα καλωδίων ένα utp και ένα rj11 ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

οχι δεν θα εχεις θεμα.no worries

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...