theo_bart Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά ενός smartphone στο budget των 450 ευρω. Από όσα έχω δει, αυτό που έχω ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, είναι το OnePlus 8T, ωστόσο προβληματίζομαι για την ενδεχόμενη μελλοντική απουσία υποστήριξης στις αναβαθμίσεις λογισμικού μιας και το κινητό βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και 1.5 χρόνο. Πιστεύετε αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου, σε αυτά τα χρήματα; Επίσης, θα ήθελα αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα να την αναφέρετε. Ιδανικά το κινητό θα ήθελα να διακατέχεται , κατά σειρά προτεραιότητας, τουλάχιστον από τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Smooth Experience 2)Καλή Οθόνη 4)Καλή Μπαταρία 3)Καλή Κάμερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GATE123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, theo_bart είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά ενός smartphone στο budget των 450 ευρω. Από όσα έχω δει, αυτό που έχω ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, είναι το OnePlus 8T, ωστόσο προβληματίζομαι για την ενδεχόμενη μελλοντική απουσία υποστήριξης στις αναβαθμίσεις λογισμικού μιας και το κινητό βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και 1.5 χρόνο. Πιστεύετε αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου, σε αυτά τα χρήματα; Επίσης, θα ήθελα αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα να την αναφέρετε. Ιδανικά το κινητό θα ήθελα να διακατέχεται , κατά σειρά προτεραιότητας, τουλάχιστον από τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Smooth Experience 2)Καλή Οθόνη 4)Καλή Μπαταρία 3)Καλή Κάμερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://www.skroutz.gr/s/29270802/Realme-GT-5G-8GB-128GB-Dashing-Blue.html Σαν να παίρνεις ενα OnePlus. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει OIS. Σε φωτογραφίες είναι στα ίδια επίπεδα με το OnePlus 8T. Όσο για εγγύηση έχει διετή και έχει και service στο Ελληνικό.
theo_bart Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Γιατί όμως να πάω σε κάτι που είναι σαν OnePlus και να μην πάρω κάτι που είναι OnePlus; Τι παραπάνω ή διαφορετικό προσφέρει το realme; Οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω.
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Αν μπορείς να βρεις OnePlus με τα χαρακτηριστικά του Realme και να είναι και καινούριο ναι γιατί όχι. Επίσης το Realme έχει και 3.5 jack που τα περισσότερα πλέον OnePlus δεν έχουν. Snapdragon 888 , χρονολογία του 2021 οπότε μελλοντικές αναβαθμίσεις για 3 χρόνια,, εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, service στην Ελλάδα κλπ. Εάν πάλι θες κάτι άλλο για να ξεφύγεις με τα λεφτά αυτά που διαθέτεις πας σε μεταχειρισμένο iPhone,με το μόνο αρνητικό ότι αυτά έχουν μικρές μπαταρίες.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν μπορείς να βρεις OnePlus με τα χαρακτηριστικά του Realme και να είναι και καινούριο ναι γιατί όχι. Επίσης το Realme έχει και 3.5 jack που τα περισσότερα πλέον OnePlus δεν έχουν. Snapdragon 888 , χρονολογία του 2021 οπότε μελλοντικές αναβαθμίσεις για 3 χρόνια,, εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, service στην Ελλάδα κλπ. Εάν πάλι θες κάτι άλλο για να ξεφύγεις με τα λεφτά αυτά που διαθέτεις πας σε μεταχειρισμένο iPhone,με το μόνο αρνητικό ότι αυτά έχουν μικρές μπαταρίες. Realme και ξερό ψωμί;Δεν βλέπω να προτείνεις και τίποτα αλλο.
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Realme και ξερό ψωμί; Όχι βέβαια. 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βλέπω να προτείνεις και τίποτα αλλο. Εναλλακτικές υπάρχουν. Να μία https://www.skroutz.gr/s/29603317/Samsung-Galaxy-S20-FE-SM-G780G-6GB-128GB-Cloud-Navy.html Εσύ έχει κάποια ή θα κάνουμε αντιπαράθεση και θα χαλάσουμε το ποστ,γιατί εγώ δεν έχω καμία διάθεση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όχι βέβαια. Εναλλακτικές υπάρχουν. Να μία https://www.skroutz.gr/s/29603317/Samsung-Galaxy-S20-FE-SM-G780G-6GB-128GB-Cloud-Navy.html Εσύ έχει κάποια ή θα κάνουμε αντιπαράθεση και θα χαλάσουμε το ποστ,γιατί εγώ δεν έχω καμία διάθεση. Σε διαβάζω και συνέχεια προτείνεις realme.Aυτό ,τίποτα άλλο.
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε διαβάζω και συνέχεια προτείνεις realme.Aυτό ,τίποτα άλλο. Ανάλογα τις απαιτήσεις και το μπάτζετ του καθενός. Αυτό,τίποτα άλλο. Υ.Γ: Μήπως θες να προτείνω και κανένα Xiaomi ή Poco. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
vaggos231 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 η realme παντως εχει "Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό."
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, vaggos231 είπε η realme παντως εχει "Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό." Το είπα πιο πάνω αλλά όχι έτσι 😁
theo_bart Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Για το μοντέλο OnePlus 8T που ανέφερα εξαρχής τι γνώμη έχετε;
GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, theo_bart είπε Για το μοντέλο OnePlus 8T που ανέφερα εξαρχής τι γνώμη έχετε; Καλώ αλλά όπως είπες είναι 1.5 χρόνο που σημαίνει ότι άντε να πάρει άλλη μία αναβάθμιση. Δεν έχει 3.5 jack αν αυτό σε ενδιαφέρει. Και νομίζω για τα λεφτά του είναι πολλά ενώ όπως βλέπεις υπάρχουν λύσεις.
sakks80 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Έχω το OnePlus 8T. Out of the box ήταν με android 11. Η OnePlus λέει ότι θα πάρει 3 αναβαθμίσεις. Οπότε μέχρι android 14 θα πάρει. Το είχα πάρει από bangood με κουπονι και Cashback από quidco και βγήκε 380 ευρώ η έκδοση 12/256. Ψάξου και bangood γιατί το βγάζει συχνά σε καλή τιμή με χρήση κουπονιού και θα πάρεις και 27-28 λίρες επιστροφή στην Paypal σου κάνοντας την αγορά μέσω σελίδας Cashback.
theo_bart Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Θα τα τσεκάρω όλα όσα μου προτείνατε. Μεταξύ των δύο μοντέλων Nord 2 και 8Τ, αν τελικά καταλήξω σε OnePlus, ποιό θα διαλέγατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα