poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, Ukforthemoment said: Αφου ταξιδευεις συχνά βγάλε διαβατήριο,ακομα και για εντός ΕΕ.Ντρέπεσαι να την δείξεις. Όπως είναι ούτε αεροπορικό εισιτήριο δεν μπορείς να κλείσεις,λείπει η ημερομηνία λήξης. Μακάρι να κάνουν και τα διαβατήρια να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ,το πιο ακριβό διαβατήριο ανα χρόνο έχουμε. εχω και διαβατηριο γιατι ειχα παει εκτος ευρωπης 2 φορες.και πολλες φορες το κουβαλαω μαζι μου για αυτο ακριβως το λογο. σε καποιες αεροπορικες το καλο ειναι οτι εκει που λεει expired date εχει απο κατω επιλογη να τσεκαρεις οτι δεν εχει expiration date. αλλα ναι ολοι την κοιτανε και σου λενε τι ειναι αυτο. και true story.ειχα παει καναρια νησια να κανω το βουνο εκει και παροτι θελει ταυτοτητα πηρα μαζι και διαβατηριο.και για καλη μου τυχη που το πηρα μαζι διοτι εχασα την ταυτοτητα.ευτυχως την ειχα ηδη κανα 15 χρονια οποτε ηταν ευκαιρια να βγαλω και πιο φρεσκια.στην αρχη σπαστηκα γιατι λεω την εχασα τωρα που θα βγουν οι καινουριες.αλλα μαλλον θα αργησουν καμποσο ακομα. 1 minute ago, rackal said: Και γω θα προτιμούσα την άμεση καταχώριση στο κινητό να πω την αλήθεια μιας που η συσκευή αυτή έχει γίνει προέκταση. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω τώρα, ασε παλιότερα που έχουν κάνει ενώσεις και πλήρη ενημέρωση στις βάσεις τους με το gov και όλα αυτά τα καλούδια γιατί δεν προχωρούν και σε μια σοβαρή ταυτότητα που έχει τον αφμ να τελειώνει η υπόθεση. Ακόμα και οι Κύπριοι γελάνε μαζί μας ... αυτο σκεφτομουν και εγω.τωρα με covid εγιναν τοσα πραγματα Online αλλα με ταυτοτητα τιποτα.επισης το διπλωμα αλλαξε σε καινουριο γιατι οχι και η ταυτοτητα.παντως μακαρι ασχετα με την φυσικη ταυτοτητα ελπιζω να μπορεις καποια στιγμη να τα περνας ολα σε ενα κινητο και να μην χρειαζεται να τα εχεις μαζι σου.
rackal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εχω και διαβατηριο γιατι ειχα παει εκτος ευρωπης 2 φορες.και πολλες φορες το κουβαλαω μαζι μου για αυτο ακριβως το λογο. σε καποιες αεροπορικες το καλο ειναι οτι εκει που λεει expired date εχει απο κατω επιλογη να τσεκαρεις οτι δεν εχει expiration date. αλλα ναι ολοι την κοιτανε και σου λενε τι ειναι αυτο. και true story.ειχα παει καναρια νησια να κανω το βουνο εκει και παροτι θελει ταυτοτητα πηρα μαζι και διαβατηριο.και για καλη μου τυχη που το πηρα μαζι διοτι εχασα την ταυτοτητα.ευτυχως την ειχα ηδη κανα 15 χρονια οποτε ηταν ευκαιρια να βγαλω και πιο φρεσκια.στην αρχη σπαστηκα γιατι λεω την εχασα τωρα που θα βγουν οι καινουριες.αλλα μαλλον θα αργησουν καμποσο ακομα. Εσύ λες αυτό, εμένα έχει κλειδώσει η revolut γιατί πλέον δεν την αναγνωρίζει σαν επίσημο έγγραφό...
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, rackal said: Εσύ λες αυτό, εμένα έχει κλειδώσει η revolut γιατί πλέον δεν την αναγνωρίζει σαν επίσημο έγγραφό... αστα να πανε.ειναι σαν ναμην ξερει κανεις στον υπολοιπο κοσμο οτι πραγματι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ειναι επισημο εγγραφο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, cthulhucarbide said: Τι θα έχουν οι νέες ταυτότητες και αργούν τόσο πολύ, το χάραγμα? Γίνονται προσφυγές και καθυστερεί το όλο θέμα. Υποτίθεται ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, Thresh said: Γίνονται προσφυγές και καθυστερεί το όλο θέμα. Υποτίθεται ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν. ας ελπισουμε να μην μεινει στο υποτιθεται.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εχει παραγίνει το κακό, κάθε 25 χρόνια θα αλλάζουμε ταυτότητα;
gamanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέχρι τέλος Φλεβάρη πρέπει να ανοίξουν οι φάκελοι του διαγωνισμού, αλλιώς χάνονται ευρωπαϊκά κονδύλια. Στην αγορά ξέρουν όλοι ποιος είναι βάσει φακέλου ο επιλέξιμος υποψήφιος αλλά επειδή η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι εταιρείας που δεν είναι από τους μεγάλους παίχτες, το τρενάρουν όσο πάει. Οπότε ή τέλος Φλεβάρη ξέρουμε, ή πάει άκλαφτος ο διαγωνισμός και ξεκινάμε από το μηδέν. Η εξαγγελία περί gov και ενοποίησης μου λέει ότι οι κυβερνώντες έχουν άλλα σχέδια και πάμε για ακύρωση εκτός κι αν δεν γίνεται αλλιώς. Οπότε τέλος Φλεβάρη θα δούμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Oh ffs...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εγω πάλι δεν καταλαβαινω ολο αυτο τον θόρυβο που γίνεται εδω και χρονια. Πχ τα διπλώματα εχουν αλλάξει τρεις φορες φορματ χωρίς να ανοίξει μύτη. Γιατι να μην γίνεται το ίδιο και με τις ταυτότητες, τοσο δύσκολο ειναι; Ή μηπως υπάρχουν ψεκασμενοι και μεσα στις εκάστοτε κυβερνήσεις;
GrKata Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Σαν εργαζομενος σε μια απο τις υποψηφιες αναδοχους, ακουγαμε τους τελευταιους μηνες οτι θα ανοιξουν επιτελους οι προσφορες για να προχωρησει το εργο, αλλαααα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη, και γινονται συνεχως προσφυγες ωστε να αποκλειστουν υποψηφιοι αναδοχοι λογω τεχνικων requirements, υπο το φοβο οτι οι οικονομικες προσφορες των αλλων θα ειναι καλυτερες απο τις δικες τους. Με λιγα λογια, φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη 1
Papakaliati Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GrKata είπε Σαν εργαζομενος σε μια απο τις υποψηφιες αναδοχους, ακουγαμε τους τελευταιους μηνες οτι θα ανοιξουν επιτελους οι προσφορες για να προχωρησει το εργο, αλλαααα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη, και γινονται συνεχως προσφυγες ωστε να αποκλειστουν υποψηφιοι αναδοχοι λογω τεχνικων requirements, υπο το φοβο οτι οι οικονομικες προσφορες των αλλων θα ειναι καλυτερες απο τις δικες τους. Με λιγα λογια, φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη Εδώ έχει ψηφιοποιηθεί όλο το δημόσιο, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις ταυτότητες τραβάνε τις κόκκινες γραμμές και είναι πολλά τα λεφτά;
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 On 29/01/2022 at 11:16, rackal said: Εσύ λες αυτό, εμένα έχει κλειδώσει η revolut γιατί πλέον δεν την αναγνωρίζει σαν επίσημο έγγραφό... Πλέον σου δέχεται το δίπλωμα. Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Πλέον σου δέχεται το δίπλωμα. Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό Ποιο δίπλωμα αυτο που ειναι σαν πιστωτική?
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, GrKata said: γινονται συνεχως προσφυγες ωστε να αποκλειστουν υποψηφιοι αναδοχοι λογω τεχνικων requirements, υπο το φοβο οτι οι οικονομικες προσφορες των αλλων θα ειναι καλυτερες απο τις δικες τους Δε θα γινουμε χωρα ποτε
rackal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Πλέον σου δέχεται το δίπλωμα. Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό Μου έφτιαξες τη μέρα να το ξέρεις...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις