Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τι να έγιναν αυτές οι νέες ταυτότητες;

Έχουμε καμία έγκυρη πληροφορία για το πως και το πότε θα εμφανιστούν;

Κάτι είχα διαβάσει πως πλέον θα κουβαλάμε μόνο αυτή και θα έχουμε τα πάντα για όλα.

Άκρος δελεαστικό.

Θα ισχύει και σαν δίπλωμα;

Δημοσ.

αυτό με τις νέες ταυτότητες το ακούω από το 2015, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το θέμα ,δεν το βλέπω να γίνεται πράξη πριν το 2030!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 minutes ago, rackal said:

Τελικά τι να έγιναν αυτές οι νέες ταυτότητες;

Έχουμε καμία έγκυρη πληροφορία για το πως και το πότε θα εμφανιστούν;

Κάτι είχα διαβάσει πως πλέον θα κουβαλάμε μόνο αυτή και θα έχουμε τα πάντα για όλα.

Άκρος δελεαστικό.

Θα ισχύει και σαν δίπλωμα;

ας ξανακανουμε  up σε αυτο το θεμα σε καμια 5ετια. πυρηνικη φυσικη μια νεα ταυτοτητα.ας το κανουν απευθειας σε κινητο να τελειωνουμε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τι θα έχουν οι νέες ταυτότητες και αργούν τόσο πολύ, το χάραγμα?

Μπίζνα.........

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τι θα έχουν οι νέες ταυτότητες και αργούν τόσο πολύ, το χάραγμα?

τσιπάκια που λόγω των εμβολίων υπάρχει έλλειψη στην αγορά

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνομαστε, με τις παλιές μια χαρά είμαστε εντός Ελλάδας. Το θέμα αυτό το θυμάμαι από το 10, άλλοι και ακόμα παλαιότερα. 

Δημοσ.

Αν προλάβει μια οποιαδήποτε κυβέρνηση να τα τσεπώσει και να ολοκληρώσει την διαδικασία όσο καιρό μείνει στην εξουσία, τότε θα τις έχουμε. Μέχρι τότε, η κάθε μια κυβέρνηση θα αρχίζει μια διαδικασία την οποία η επόμενη θα την ακυρώνει για τους Χ ή Ψ λόγους και να ξεκινάει εκ νέου μια καινούργια.
Αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να γίνουμε στάχτη ή να βάλουμε μυαλό. Όποιο από τα δύο έρθει πρώτο

• Like 1
Δημοσ.

Ανακοινώθηκε ότι το Μάρτιο θα υλοποιηθεί η ενσωμάτωση ταυτότητας και διπλώματος οδήγησης ηλεκτρονικά στο κινητό τηλέφωνο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να πω οτι δεν κάνουμε καθολου καλα την δουλεια μας, ουτε εμεις οι πολίτες που μας κοροϊδεύουν διεθνως οταν βγάζουμε απο την τσεπη μας αυτο το παλιόχαρτο, αλλα ουτε αυτοι που μας υπόσχονται τοσες δεκαετίες πργματα και δεν τα υλοποιουν γιατι μας θεωρούν Ουγκαντανους.

Δημοσ.
12 hours ago, Basilhs23___ said:

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνομαστε, με τις παλιές μια χαρά είμαστε εντός Ελλάδας. Το θέμα αυτό το θυμάμαι από το 10, άλλοι και ακόμα παλαιότερα. 

Οπως ειπες εντος ελλαδας.αλλα οταν παω εξωτερικο ειδικα οταν ειχα παει νορβηγια με περασαν ψιλο κοσκινο με αυτην την ταυτοτητα.με αυτο το χαλι δηλαδη.

εψαχναν να βρουν ημερομηνια ληξης ασχετα που την εχω εδω και ενα χρονο.

στην πολωνια σε παγοδρομιο μου ζητησαν ταυτοτητα να νοικιασω παγοπεδιλα.του δινω την αστυνομικη ταυτοτητα και μου λεει τι ειναι αυτο.τελικα εδωσα το διπλωμα που εχω το καινουριο.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

Οπως ειπες εντος ελλαδας.αλλα οταν παω εξωτερικο ειδικα οταν ειχα παει νορβηγια με περασαν ψιλο κοσκινο με αυτην την ταυτοτητα.με αυτο το χαλι δηλαδη.

εψαχναν να βρουν ημερομηνια ληξης ασχετα που την εχω εδω και ενα χρονο.

στην πολωνια σε παγοδρομιο μου ζητησαν ταυτοτητα να νοικιασω παγοπεδιλα.του δινω την αστυνομικη ταυτοτητα και μου λεει τι ειναι αυτο.τελικα εδωσα το διπλωμα που εχω το καινουριο.

Αφου ταξιδευεις συχνά βγάλε διαβατήριο,ακομα και για εντός ΕΕ.Ντρέπεσαι να την δείξεις. Όπως είναι ούτε αεροπορικό εισιτήριο δεν μπορείς να κλείσεις,λείπει η ημερομηνία λήξης.

Μακάρι να κάνουν και τα διαβατήρια να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ,το πιο ακριβό διαβατήριο ανα χρόνο έχουμε.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εγω το ακουω απο εποχης χριστοδουλου 1995, αρα πρεπει να τρεχει και καμια δεκαετια πριν.

Αυτό αφορούσε απλά τη μη αναγραφή θρησκεύματος στην ταυτότητα, όχι την αλλαγή του υλικού της κλπ. και έχει πραγματοποιηθεί.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω θα προτιμούσα την άμεση καταχώριση στο κινητό να πω την αλήθεια μιας που η συσκευή αυτή έχει γίνει προέκταση.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω τώρα, ασε παλιότερα που έχουν κάνει ενώσεις και πλήρη ενημέρωση στις βάσεις τους με το gov και όλα αυτά τα καλούδια γιατί δεν προχωρούν και σε μια σοβαρή ταυτότητα που έχει τον αφμ να τελειώνει η υπόθεση.

Ακόμα και οι Κύπριοι γελάνε μαζί μας ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...