Ghost.Dog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 5:34 ΜΜ, dtk-386 είπε ποια 800?? για δες πόσο παίζει τώρα https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=s21+fe 200 ευρώ κάτω από αυτό που λες! Εντάξει λάθος μου μη βαράς:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε Εντάξει λάθος μου μη βαράς:) Γιατι σε βάρεσα? Σε διόρθωσα απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Έχω τον exynos 9810 στο S9 και σχετικά ακόμα μια χαρά πάει. σ.σ. Το κινητό το έχω κυρίως για δουλειά, media consumption και casual gaming. Καταλαβαινω την υποκειμενική σου άποψη και είναι σεβαστή αλλά όταν η ίδια η Qualcomm κατηγορεί την Samsung για τον 888 τι να πω. Προσωπικα εκτιμώ ότι είτε με 888 είτε με 2100 λίγοι θα καταλάβουν διαφορά. Το μεγάλο ζήτημα με το android δεν είναι η CPU αλλά το Support. Π.χ. Η Apple δίνει το iOS 15.3 σε 6-7 χρόνων συσκευή αντίθετα με το S9 μου που έμεινε android 10 με security updates κάθε εξάμηνο και αν…. Το να έχω τον Α15 αντί του 888 ή 2100 δεν μου λέει κάτι αφού η μπαταρία πάνω κάτω το ίδιο κρατάει. Αν κράταγε 3 μέρες θα είχα πάει με τα μπουνια. Υποτίθεται ότι ο 888+ είναι ακόμη ποιο θερμός. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σχεδιασμό γιατί έχω συσκευή με τον 888+ και ζεστενετε λιγότερο και από τον 865 που είχα και μάλιστα gaming phone (rog3). Οπότε ίσως να έχει το λόγο της η Qualcomm και κατηγορεί την Samsung. Όσο για το θέμα ενημερώσεων και support το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών δεν κρατάνε τη συσκευή τους πάνω από 1-3 μήνες. Ένα ακόμη μεγάλο ποσοστό αλλάζει κάθε χρόνο συσκευή (ειδικά στην apple που παίρνει πίσω τη συσκευή που έχεις και στην αντικαθιστά με τη νέα της επιλογής σου με κάποια επιβάρυνση τουλάχιστον Αμερική που έχω έναν ανιψιό που αλλάζει κάθε χρόνο), και ενα πολύ μικρό ποσοστό κρατάει την συσκευή του 2-3 χρόνια. Οπότε δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η ενημέρωση αφού παίρνει τουλάχιστον της ενημερώσεις ασφαλείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrosvolosII Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ανακαλώ για το μέλος @corsa2 που αν και καθυστερημένα, απάντησε χωρίς καμία δικαιολογία και έχει την πρόθεση να επανορθώσει. Επειδή εκτός από τα κακά, πρέπει να λέγονται και τα καλά. Διαγράφω όλα μου τα σχόλια και παρακαλώ και όσους απαντήσανε με παράθεση, να διαγράψουν με τη σειρά τους και αυτοί, για να μην στιγματίζεται αρνητικά το παλικάρι, την στιγμή που έχει την πρόθεση να επανορθώσει. Ευχαριστώ όλους. λαπτοπ - Insomniaα.gr.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, dtk-386 είπε Γιατι σε βάρεσα? Σε διόρθωσα απλά. Τρόπος τού λέγειν, πλάκα κάνω 😐 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Να επανέλθω με το θέμα του 5G για τη συγκεκριμένη συσκευή. Επικοινώνησα ξανά με την cosmote και μου είπαν να στείλω ένα μήνυμα στο 1333 το 5G και θα λάβω απάντηση αν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Η απάντηση στη φωτογραφία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Θα κλεισω την εμπειρια μου με αυτο το προβλημα γιατι ισως βοηθησω καποιους. Μετα απο αρκετες προσπαθειες τηλεφωνικες αλλα και με την παρουσια μου σε καταστηματα Germanos αποφασισα να επισκεφτω το επισημο service της Samsung στο Χαιδαρι. Εκει ο υπαλληλος αφου εκανε ενα ελεγχο της συσκευης, εβγαλε την καρτα sim μου, την εβαλε σε ενα κινητο που γνωριζε οτι ειναι λειτουργικο το 5G (Note 20 ultra) , εστειλε απο εκει το μηνυμα στο 1333 και περιμενε να ερθει η απαντηση για την ενεργοποιηση. Μολις εγινε αυτο, εβαλε πισω και την καρτα μου και κομπλε. Ετσι απλα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shedninja Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 apple μόνο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prok1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλημερα. Ανάμεσα στο s21 κ το s21fe ποιο να επιλέξω. Έλεγα το Fe λόγω snapdragon αλλά το s21 έχει καλύτερη κάμερα . Τώρα έχω το iPhone 12 mini. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα