Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S21 FE Review - Στις καθυστερήσεις

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Παιδιά δεν διάβασα όλο το άρθρο. Αλλά αναρωτιέμαι. Τονισατε πουθενά ότι φοράει 888 και όχι τον τρισαθλιο εξινος? Αυτό από μόνο του σαν χαρακτηριστικό δεν το κάνει πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε σ21 ακόμη και από χαρτόνι να ήταν τα υλικά του? Γράφετε ότι "κρατά τα καλά χαρακτηριστικά" λολ... Παίδες μόνο ο επεξεργαστής και τα 500 ευρώ αρκούν για να πετάξει οποιοδήποτε σ21 έχει και να πάρει αυτό. 

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν έχει να κάνει με την κοσμοτε παιδιά. Έχει να κάνει με τις κολοεταιριες! Η σαμσουνγκ φταίει 100%! Είτε snapdragon είτε εξινος και συνεχίζουν τα τραγικά αυτά προβλήματα? Έλεος!

Άστα δε θες να μάθεις τι συμπεριφορά έχουν όταν τους λες έχω το s21 Olympics edition μόνο που δε σε βρίζουν που το βρήκες τι το θες εμείς έχουμε τα καλύτερα s21 για την Ελλάδα απαράδεκτοι απαράδεκτοι απλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε

Δεν ειναι  όμως να γελάς με το περιστατικό…..

Γελάω που τον κυνηγάει σε άσχετα threads. Κατά τα άλλα λυπάμαι για το παιδί γιατί διάβασα πόσο δύσκολα τα βγάζει τα 55 ευρώ που έδωσε...

1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε

Ε όχι δα και 800 το FE! Ημαρτον!

ποια 800?? για δες πόσο παίζει τώρα https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=s21+fe

200 ευρώ κάτω από αυτό που λες!

33 λεπτά πριν, petrosvolosII είπε

Και πρόσεξε. Δεν τον έχω βγάλει στην φόρα.

Κανένα προσωπικό στοιχείο δεν έχω αναφέρει. Δικό του.

Το θέμα θα το λύσω εγώ, έξω από δω.

Θα εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Εδώ τα αναφέρω για να το δει η διαχείριση μπας και κάνει το αυτονόητο.

Καλά κάνεις αλλά είσαι σε άσχετο thread. Λογικά θα στο διαγράψουν...

Άσχετο με το thread αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει delete. Προσωπικά θέλω να ξέρω ποιούς θα αποφεύγω τόσο στις συναλλαγές μου όσο και γενικότερα. Μακάρι ο Πέτρος να βγάλει άκρη.

3 ώρες πριν, petrosvolosII είπε

Και πρόσεξε. Δεν τον έχω βγάλει στην φόρα.

Κανένα προσωπικό στοιχείο δεν έχω αναφέρει. Δικό του.

Το θέμα θα το λύσω εγώ, έξω από δω.

Θα εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Εδώ τα αναφέρω για να το δει η διαχείριση μπας και κάνει το αυτονόητο.

Το παιζουν εξυπνοι πισω απο το πισι  αλλα είναι μεχρι να την κάνουν σε καποιον που δεν υπολογιζει και πολλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, tsarouc είπε

Παιδιά δεν διάβασα όλο το άρθρο. Αλλά αναρωτιέμαι. Τονισατε πουθενά ότι φοράει 888 και όχι τον τρισαθλιο εξινος? Αυτό από μόνο του σαν χαρακτηριστικό δεν το κάνει πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε σ21 ακόμη και από χαρτόνι να ήταν τα υλικά του? Γράφετε ότι "κρατά τα καλά χαρακτηριστικά" λολ... Παίδες μόνο ο επεξεργαστής και τα 500 ευρώ αρκούν για να πετάξει οποιοδήποτε σ21 έχει και να πάρει αυτό. 

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν έχει να κάνει με την κοσμοτε παιδιά. Έχει να κάνει με τις κολοεταιριες! Η σαμσουνγκ φταίει 100%! Είτε snapdragon είτε εξινος και συνεχίζουν τα τραγικά αυτά προβλήματα? Έλεος!

Αδελφέ περα από ότι ο 888 έχει θέματα υπερθέρμανσης οι διάφορες με τον exynos 2100 δεν είναι τόσο σπουδαίες όσο παλιά . Η σημαντική διαφορά είναι κάπως στην διάρκεια της μπαταρίας στα τεστ και αυτό ίσως οφείλεται και ότι λόγω throttling o 888 ρίχνει την ισχύ άρα και την κατανάλωση. Στην κανονική ζωή ο μέσος χρήστης θα μείνει ικανοποιημένος και από τους 2. (σ.σ. Η Qualcomm κατηγορεί την Samsung για τα θέματα υπερθέρμανσης )

κάποιος που θα δώσει 600 ευρώ θέλει premium συσκευή και όχι raw performance. Αν ήθελες τον top επεξεργαστή θα πήγαινες σε apple. Εγώ δεν πάω ακόμα γιατί σε κινητό προτιμώ android σαν λειτουργικό. Αν συνεχίσει όμως η κατάσταση με τα updates θα το σκεφτώ…. (Προς το παρόν κάνω μια χαρά την δουλειά μου με S9)
Αν είναι να δώσω τόσα χρηματα καλύτερα να δώσω αλλά 100 ευρώ για το S21. 
πιο τίμιο είναι το a52s 5g σχεδόν στα μισά χρήματα.

Επεξ/σία από Dimitris_1981

8 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Αδελφέ περα από ότι ο 888 έχει θέματα υπερθέρμανσης οι διάφορες με τον exynos 2100 δεν είναι τόσο σπουδαίες όσο παλιά . Η σημαντική διαφορά είναι κάπως στην διάρκεια της μπαταρίας στα τεστ και αυτό ίσως οφείλεται και ότι λόγω throttling o 888 ρίχνει την ισχύ άρα και την κατανάλωση. Στην κανονική ζωή ο μέσος χρήστης θα μείνει ικανοποιημένος και από τους 2. (σ.σ. Η Qualcomm κατηγορεί την Samsung για τα θέματα υπερθέρμανσης )

κάποιος που θα δώσει 600 ευρώ θέλει premium συσκευή και όχι raw performance. Αν ήθελες τον top επεξεργαστή θα πήγαινες σε apple. Εγώ δεν πάω ακόμα γιατί σε κινητό προτιμώ android σαν λειτουργικό. Αν συνεχίσει όμως η κατάσταση με τα updates θα το σκεφτώ…. (Προς το παρόν κάνω μια χαρά την δουλειά μου με S9)
Αν είναι να δώσω τόσα χρηματα καλύτερα να δώσω αλλά 100 ευρώ για το S21. 
πιο τίμιο είναι το a52s 5g σχεδόν στα μισά χρήματα.

Αδερφέ καλημέρα. Είχες ποτέ exynos 2100 συσκευή και τα λες όλα αυτά με τόση σιγουριά? Ο 888 έχει throttling αλλά όχι τόσο συχνό. Ο exynos 2100 είναι τόσο κουραστικός με το throttling lagging slowing dropping που κάνει που απλά ενώ κάνει για όλες τις δουλειές (κλήσεις σερφαρισμα διάβασμα επεξεργασία κλπ) δεν κάνει για media και gaming. Ότι παιχνίδι και να βάλεις όσο ελαφρύ και αν είναι μόλις ζεσταθεί λιγάκιε θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμούς είναι εντελώς άχρηστο. Δεν το συζητώ καν σε θερμές μέρες καλοκαιριού. Το ίδιο συμβαίνει όταν ανοίγεις την κάμερα. Η φωτογραφία είναι εντάξει το βίντεο όμως τραγικό. Και όσο έχεις ανοικτή την κάμερα το κινητό παίρνει φωτιά. 

Κακός σχεδιασμός υποθέτω. Και το 21φε λογικά κακό σχεδιασμό θα έχει αφού είναι σαμσουνγκ αλλά λόγο 888 θα κάνει λιγότερο throttling λογικά. Φίλος έχει το 21 ουλτρα αμερικανικό και είναι οκ από ότι μου έχει πει. 

Και τονίζω κακός σχεδιασμός γιατί έχω συσκευή 888+ που ούτε καν την αισθάνεσαι ότι είναι ζεστή ότι και να κάνεις όσο παιχνίδι και να παίζεις όσο βίντεο και να τραβάς. 

Αυτα που λες αδερφέ. Επειδή έχει περάσει από τα χέρια μου και το σ21 και το πλας και το ουλτρα και έχω άποψη για όλες με 888 και 888+ αφού έχω δουλέψει με όλες και ότι σου λέω στο λέω με σιγουριά. 

3 ώρες πριν, tsarouc είπε

Αδερφέ καλημέρα. Είχες ποτέ exynos 2100 συσκευή και τα λες όλα αυτά με τόση σιγουριά? Ο 888 έχει throttling αλλά όχι τόσο συχνό. Ο exynos 2100 είναι τόσο κουραστικός με το throttling lagging slowing dropping που κάνει που απλά ενώ κάνει για όλες τις δουλειές (κλήσεις σερφαρισμα διάβασμα επεξεργασία κλπ) δεν κάνει για media και gaming. Ότι παιχνίδι και να βάλεις όσο ελαφρύ και αν είναι μόλις ζεσταθεί λιγάκιε θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμούς είναι εντελώς άχρηστο. Δεν το συζητώ καν σε θερμές μέρες καλοκαιριού. Το ίδιο συμβαίνει όταν ανοίγεις την κάμερα. Η φωτογραφία είναι εντάξει το βίντεο όμως τραγικό. Και όσο έχεις ανοικτή την κάμερα το κινητό παίρνει φωτιά. 

Κακός σχεδιασμός υποθέτω. Και το 21φε λογικά κακό σχεδιασμό θα έχει αφού είναι σαμσουνγκ αλλά λόγο 888 θα κάνει λιγότερο throttling λογικά. Φίλος έχει το 21 ουλτρα αμερικανικό και είναι οκ από ότι μου έχει πει. 

Και τονίζω κακός σχεδιασμός γιατί έχω συσκευή 888+ που ούτε καν την αισθάνεσαι ότι είναι ζεστή ότι και να κάνεις όσο παιχνίδι και να παίζεις όσο βίντεο και να τραβάς. 

Αυτα που λες αδερφέ. Επειδή έχει περάσει από τα χέρια μου και το σ21 και το πλας και το ουλτρα και έχω άποψη για όλες με 888 και 888+ αφού έχω δουλέψει με όλες και ότι σου λέω στο λέω με σιγουριά. 

Έχω τον exynos 9810 στο S9 και σχετικά ακόμα μια χαρά πάει. σ.σ. Το κινητό το έχω κυρίως για δουλειά, media consumption και casual gaming.

Καταλαβαινω την υποκειμενική σου άποψη και είναι σεβαστή αλλά όταν η ίδια η Qualcomm κατηγορεί την Samsung για τον 888 τι να πω.

Προσωπικα εκτιμώ ότι είτε με 888 είτε με 2100 λίγοι θα καταλάβουν διαφορά. Το μεγάλο ζήτημα με το android δεν είναι η CPU αλλά το Support. Π.χ. Η Apple δίνει το iOS 15.3 σε 6-7 χρόνων συσκευή αντίθετα με το S9 μου που έμεινε android 10 με security updates κάθε εξάμηνο και αν….

Το να έχω τον Α15 αντί του 888 ή 2100 δεν μου λέει κάτι αφού η μπαταρία πάνω κάτω το ίδιο κρατάει. Αν κράταγε 3 μέρες θα είχα πάει με τα μπουνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...