Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vaha είπε

φίλε σε ευχαριστώ.

Δεν ειχαι ποτέ linux.

Οτι και να πω δεν είμαι ιδικός και δεν φαντάστηκα οτι αυτή η μητρική δεν κάνει για τα 10.

Δεν ήθελα απο την αρχή να μπω στη διαδικασία να βάλω τα 10 αλλά όλοι μου έλεγαν οτι δεν είναι πια ασφαλή τα 7..

εχω αλο1 pc με παρομια μητρική την(M4A78LM LE)

Αν δουλέψεις σε IDE mode τον sata controller δεν θα έχεις θέμα.

Θα δουλεύει το PC .

Αν πας να βάλεις AHCI θα έχεις θεματάκια.

Γενικά τα 10άρια δεν κάνουν για πολλά συστήματα. Και κάτι λαπτοπ που έχω με INTEL παλαιά , έχουν όλα θέμα με την κάρτα γραφικών, όπου επειδή είχαν 2 κάρτες ... μπερδεύει το ποια θα χρησιμοποιήσει ..... και πετάει μπλε οθόνες.

Αν το PC είναι για γενική χρήση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα (εφαρμογή) , βάλει LINUX MINT να γουστάρεις.

https://linuxmint.com/download.php

Ταχύτερα θα πηγαίνει, σταθερότερο θα είναι και όλα έτοιμα εγκατεστημένα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaha είπε

φίλε σε ευχαριστώ.

Τι με ευχαριστείς μωρέ, εγώ συγγνώμη που τα πήρα κρανίο και φωνάζω σαν ουρακοτάγκος.

3 λεπτά πριν, vaha είπε

Δεν ειχα ποτέ linux.

Πάλι συγγνώμη, ολόιδια μητρική με του @adtakhs.

6 λεπτά πριν, vaha είπε

Οτι και να πω δεν είμαι ιδικός και δεν φαντάστηκα οτι αυτή η μητρική δεν κάνει για τα 10.

Δεν ήθελα απο την αρχή να μπω στη διαδικασία να βάλω τα 10 αλλά όλοι μου έλεγαν οτι δεν είναι πια ασφαλή τα 7..

Μαλακίες. Τα λειτουργικά της microsoft ανθίζουν μόνο όταν σταματάει η επίσημη υποστήριξή της σε αυτά. Ενώ μέχρι τότε είναι σε μόνιμη beta έκδοση, μετά που τους βγάζει μόνο τα απαραίτητα updates (όπως στο 7), ξαφνικά γίνονται σταθερά λειτουργικά.

Win 10 είναι πολύ καλύτερα αν θες να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα, φυσικά. Επίσης win 10 είναι πολύ καλύτερα για μας τους μαστόρους. Θα είχαμε πολύ λιγότερη δουλειά χωρίς αυτά. Εκτός αυτών, αν βάλεις win 10 χωρίς ahci, πέρα από μικρότερες ταχύτητες, χωρίς ahci o ssd σου θα φθαρεί και θα χαλάσει γρηγορότερα.

Εγώ στα είπα, συγγνώμη και πάλι που γίνομαι σπαστικός. Άμα ξέρεις τα linux καλύτερα βάζεις linux, άμα ξέρεις τα 7άρια καλύτερα βάζεις εφτάρι, άμα ξέρεις τα 10 καλύτρα βάζεις 10.

16 λεπτά πριν, vaha είπε

εχω αλο1 pc με παρομια μητρική την(M4A78LM LE)

Καμία σχέση η μία μητρική με την άλλη. Αυτή παίρνει windows 10 για πλάκα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Τι με ευχαριστείς μωρέ, εγώ συγγνώμη που τα πήρα κρανίο και φωνάζω σαν ουρακοτάγκος.

Πάλι συγγνώμη, ολόιδια μητρική με του @adtakhs.

Μαλακίες. Τα λειτουργικά της microsoft ανθίζουν μόνο όταν σταματάει η επίσημη υποστήριξή της σε αυτά. Ενώ μέχρι τότε είναι σε μόνιμη beta έκδοση, μετά που τους βγάζει μόνο τα απαραίτητα updates (όπως στο 7), ξαφνικά γίνονται σταθερά λειτουργικά.

Win 10 είναι πολύ καλύτερα αν θες να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα, φυσικά. Επίσης win 10 είναι πολύ καλύτερα για μας τους μαστόρους. Θα είχαμε πολύ λιγότερη δουλειά χωρίς αυτά. Εκτός αυτών, αν βάλεις win 10 χωρίς ahci, πέρα από μικρότερες ταχύτητες, χωρίς ahci o ssd σου θα φθαρεί και θα χαλάσει γρηγορότερα.

Εγώ στα είπα, συγγνώμη και πάλι που γίνομαι σπαστικός. Άμα ξέρεις τα linux καλύτερα βάζεις linux, άμα ξέρεις τα 7άρια καλύτερα βάζεις εφτάρι, άμα ξέρεις τα 10 καλύτρα βάζεις 10.

Καμία σχέση η μία μητρική με την άλλη. Αυτή παίρνει windows 10 για πλάκα.

ουτε που γνωριζω τα ahci θα μπω να μαθω..

θα κοιτάξω και για τις διαδικασίες για ide mode δεν τις γνωρίζω

δηλαδή μπορώ να επανέλθω στα 7ρια?

τι μου προτείνεις?

να βάλω τα linuxmnt?

Δημοσ.

Δεν εχω εμπειρία στα λινουξ δεν γνωρίζω αν υποστηρίζουν word-excel-pdf αρχεία..

εντωμεταξύ λέω να ξαναβάλω τα 7

δεν μπορώ να κάνω κάνω boot τα 10 στον ssd όπου έχω και όλα τα αρχεία.

Eχω κάνει φορματ τον hdd όποτε λεω να φτιάξω ένα usb και να φορτώσω τα 7 στον hdd?

δεν γνωρίζω αν ακόμα γίνεται να φτιάξω ένα usb για τα w7?

Δημοσ.

αποτι φαίνεται usb bootable για w7 δεν μπορώ να φτιάξω γιατι δεν υπάρχει πια στο επίσημο site, οπότε βρέθηκα σε αδιέξοδο..

έβγαλα 2 ram μνήμες και τον hdd και μπόρεσα να κάνω boot τα w10.. μπήκα στο recovery απο τα setings αλλά downgrade to 7 δεν υπάρχει..

δεν βλέπω τι άλλο να κάνω.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...