Προς το περιεχόμενο

Nova ΖΤΕ H267N VOIP credentials

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω σύνδεση NOVA, vdsl σε καμπίνα OTE. Έχω κωδικούς superuser για το συγκεκριμένο ρούτερ αλλά για κάποιο λόγο, ενώ η τηλεφωνία λειτουργεί καλώς, στο interface μέσα φαίνεται unregister. Έχετε ιδέα τι παίζει.

Με ενδιαφέρει να πάρω τους κωδικούς για να τους χρησιμοποιήσω σε άλλο εξοπλισμό.

nova voip.PNG

nova voip2.PNG

nova voip3.PNG

Δημοσ.

δεν θα παιξει καθολου ευκολα σε αλλο cpe για πολλους λογους.

β.μηπως εχεις tdm και οχι  voip για αυτο και δεν βγαζει τα νουμερα που ειναι Register?

Δημοσ.

Voip έχω, παίρνω IP απο VLAN 836,εχω συνδεμένο τηλέφωνο στην phone 1, μπορείς να δώσεις 1-2 παραδείγματα για ποιο λόγο δεν θα λειτουργήσει σε PBX ή σε άλλο CPE;

Δημοσ.
2 hours ago, ThisIsIt said:

Voip έχω, παίρνω IP απο VLAN 836,εχω συνδεμένο τηλέφωνο στην phone 1, μπορείς να δώσεις 1-2 παραδείγματα για ποιο λόγο δεν θα λειτουργήσει σε PBX ή σε άλλο CPE;

διαβασε 15 και 16 σελιδα που ρωταει καποιος για nova

Δημοσ.

Σε Nova και Wind είναι κλειδωμένη με κάποιον τρόπο η τηλεφωνία και δεν δουλεύει σε συσκευές άλλες εκτός από εκείνες που δίνουν. Πολλοί το προσπάθησαν, κανείς δεν τα κατάφερε μέχρι σήμερα,

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, ThisIsIt said:

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας.

υπαρχει dhcp id οπως φαινεται και στο θεμα που εκανα link. και χωρις αυτο δεν θα παιξει.δεν ειναι οπως παλια πριν την εποχη του Ims που η τηλεφωνια μπορουσε να παιξει και απο το pvc του ιντερνετ μέχρι και απο κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...