gio_godo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Παιδια καλησπέρα , Την βοήθεια σας, εχω ενα iphone 13 αγορασμενο απο παμπλικ πριν κανενα 2μηνο εχει αρχισει καμια 10αρια μερες τωρα και εχω ενα θεματακι, το ακουστικο σε ορισμένες κλήσεις οταν μιλάω κανει τριγμούς, βράχνιασμα δεν ξέρω και πως να το εξηγήσω, σαν να έχει θέμα το ακουστικό. Το θέμα ειναι οτι δεν το κάνει παντα. σε βίντεο η σε οτιδήποτε αλλο δεν το κανει. μονο σε κλησεις. απο την apple που εκτέλεσε διαγνωστικό δεν εβγαλε καποιο θεμα καμιά γνώμη?
Tasos19s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, gio_godo είπε Παιδια καλησπέρα , Την βοήθεια σας, εχω ενα iphone 13 αγορασμενο απο παμπλικ πριν κανενα 2μηνο εχει αρχισει καμια 10αρια μερες τωρα και εχω ενα θεματακι, το ακουστικο σε ορισμένες κλήσεις οταν μιλάω κανει τριγμούς, βράχνιασμα δεν ξέρω και πως να το εξηγήσω, σαν να έχει θέμα το ακουστικό. Το θέμα ειναι οτι δεν το κάνει παντα. σε βίντεο η σε οτιδήποτε αλλο δεν το κανει. μονο σε κλησεις. απο την apple που εκτέλεσε διαγνωστικό δεν εβγαλε καποιο θεμα καμιά γνώμη? Κακή ποιότητα σήματος Προβλημα Wi-Fi calling Πρόβλημα με το VoLTE Κάνε αναβάθμιση σε 15.3 γιατί γίνεται update και το λογισμικό που αφορά την συνδεσιμότητα της συσκευής με δίκτυα και όλα αυτά
gio_godo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 το εχω κανει το 15.3 κανονικα αλλα το εκανε και πριν και τωρα, υπαρχει περίπτωση να θελει αλλαγη κάρτας σιμ? την εχω πολλά χρονια και αυτο ειναι 5g
gio_godo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Τελικά ήταν από την Καρτα μ! Ήταν κομμένη για αυτό ! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα