Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες μου ζήτησαν για την δευτέρα από νεα εργασία αποδεικτικο κατοικιας(ειτε δεη οτε κτλ)εγω μένω στο πατρικο ολα ειναι στο ονομα του πατερα μου,τι μπορώ να κανω,μπαινω γκοβ πατώ μόνιμο κατοικίας και με βγαζει σε υποσελιδες ειτε κεπ ειτε κεπλαιβ που μετα θελει να κλεισεις ραντεβου απο βδομάδα

-αν βγαλω εγω μια υπευθυνη δηλωση απο το γκοβ οτι μενω στη ταδε οδο γινεται?

-ενναλακτικά αν παω σε κατάστημα wind που βγαζουν κατι αντιγραφα ταυτοπροσωπιας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παιδες μου ζήτησαν για την δευτέρα από νεα εργασία αποδεικτικο κατοικιας(ειτε δεη οτε κτλ)εγω μένω στο πατρικο ολα ειναι στο ονομα του πατερα μου,τι μπορώ να κανω,μπαινω γκοβ πατώ μόνιμο κατοικίας και με βγαζει σε υποσελιδες ειτε κεπ ειτε κεπλαιβ που μετα θελει να κλεισεις ραντεβου απο βδομάδα

-αν βγαλω εγω μια υπευθυνη δηλωση απο το γκοβ οτι μενω στη ταδε οδο γινεται?

-ενναλακτικά αν παω σε κατάστημα wind που βγαζουν κατι αντιγραφα ταυτοπροσωπιας?

Και ΔΕΗ να δώσεις, δεν θα έχουν πρόβλημα. Δεν γίνεται όλοι να έχουμε το ρευμα στο ονομά μας. 

Δευτερευον τους αρκεί το εκκαθαριστικό σου που αναγράφει πάνω την διευθυνση κατοικίας σου στην Εφορία. Πιο αποδεικτικό απο το δηλωθέν στην εφορία, δεν υπάρχει :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...