ultraxmode Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, εντελώς νέος στο Linux, έχω εγκαταστήσει σε VM σε hyper-v ένα Ubuntu Server 20.4 και τον Apache2. Προσπαθώ να αλλάξω το default port (80) στο port 85 κάνοντας edit στο ports.conf και στο /sites-available/000-default.conf όμως χωρίς επιτυχία. Τι μπορεί να κάνω λάθος ? Ευχαριστώ πολύ. Να προσθέσω ότι έχω αλλάξει το default page του Apache με WordPress. Πρέπει λογικά να αλλάξω την port που ακούει το WordPress? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από ultraxmode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asfodelus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Έκανες επανεκκίνηση του Apache να πάρει τις αλλαγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 7:20 ΜΜ, asfodelus είπε Έκανες επανεκκίνηση του Apache να πάρει τις αλλαγές; Nαι έχω κάνει! 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μήπως έχεις SELinux (ή το αντίστοιχο appκάτι του Ubuntu) και δεν έχεις ανοίξει τα ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν, στο ports.conf του Apache έβαλα και τα δύο Listening 80 Listening 85 και τώρα "ακούει" στο 85. Αν σβήσω εντελώς το 80 δεν λειτουργεί τίποτα.. Πολύ περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 με ποιον τρόπο διαπιστώνεις που ακούει ο httpd? netstat? ή χτυπάς ip:port στον browser σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Ανέβασε κάπου όλο το config Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα