Pcton5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσατε να μου φτιάξετε ένα αξιόλογο για οικιακή χρήση-δουλεια προς ελαφρύ gaming, Pc ; Θα ήθελα τα κομμάτια να είναι όλα από το public καθώς έχω κουπόνι αξίας 500€ και η τιμή αν γίνεται να μην υπερβαίνει αυτό το όριο. Λοιπόν: μεχρι τώρα έχω αποφασίσει να βάλω τον 5600g επειδη φοράει πολυ καλά ενσωματωμένα γραφικά Samsung 860 evo 250 gb Τροφοδοτικό be quiet system power 9 500W Και κουτί το aerocool bold midi tower. Είμαι διατεθειμένος να ακούσω την οποιαδήποτε γνώμη Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Pcton5
giannis79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα.Απο οτι ειδα μονο τα συγκεκριμενα που εχετε βαλει κοστιζουν καπου στα 490ευρω.Οποτε με μητρικη και μνημες γυρω στα 150+ θα παει στα 640-650ευρω.
Pcton5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Αξίζει να βάλω 5600g και να στερηθω ραμ( θα έχω 8gb) ή να βάλω έναν της intelμε 16gb? Γνωρίζω για τη διαφορά στα γραφικά και αν δεν χωρέσει στα 500 κοιτάμε και για μια κάρτα όταν προσγειωθούν οι τιμές. Τι πιστεύετε;
adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 525€ Με 16GB 3600 μνημες με Tomahawk μητρική Με 5600G επεξεργαστή και με 500GB SSD ================================ Το σύστημα δουλεύει και με 150watt τροφοδοτικό ... Το 400άρη είναι υπερ επαρκές! Ο KIOXIA είναι δίσκος της TOSHIBA. Αρκετά καλός. έχω τον ίδιο στο laptop. EDIT. Και ένα δεύτερο στα 511€ Αυτό μόνο αν θες κουτί MINI και να ρίξεις το κόστος. Η μητρική είναι κατώρερη από του πρώτου, αλλά την δουλειά της την κάνει. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από adtakhs 1
Pcton5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, adtakhs είπε 525€ Με 16GB 3600 μνημες με Tomahawk μητρική Με 5600G επεξεργαστή και με 500GB SSD ================================ Το σύστημα δουλεύει και με 150watt τροφοδοτικό ... Το 400άρη είναι υπερ επαρκές! Ο KIOXIA είναι δίσκος της TOSHIBA. Αρκετά καλός. έχω τον ίδιο στο laptop. EDIT. Και ένα δεύτερο στα 511€ Αυτό μόνο αν θες κουτί MINI και να ρίξεις το κόστος. Η μητρική είναι κατώρερη από του πρώτου, αλλά την δουλειά της την κάνει. Ευχαριστώ πολύ! Όσον αφορά τη μητρική τώρα, θα χρειαστεί κάποιο bios update ; Και αν ναι είναι κάτι που μπορώ εύκολα να κάνω μόνος μου ;
adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Pcton5 είπε Ευχαριστώ πολύ! Όσον αφορά τη μητρική τώρα, θα χρειαστεί κάποιο bios update ; Και αν ναι είναι κάτι που μπορώ εύκολα να κάνω μόνος μου ; Στην Tomahawk κάνεις από στικάκι χωρίς καν επεξεργαστή.
hln3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Αν σκοπεύεις να κάνεις OC προτίμησε οποωσδήποτε την 1η από τις δύο συνθέσεις.
Apollonian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλό το πρώτο σύστημα σίγουρα συστήνεται αν και στην μητρική πάντα να επενδύεις λίγο παραπάνω, δύο κλικ παραπάνω σε ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία και περισσότερα USB ports με ένα 10ρικο παραπάνω είναι αυτή 😉
RTW4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, Pcton5 είπε Ευχαριστώ πολύ! Όσον αφορά τη μητρική τώρα, θα χρειαστεί κάποιο bios update ; Και αν ναι είναι κάτι που μπορώ εύκολα να κάνω μόνος μου ; Είναι άλλο το Public και άλλο το Public Market. Η σύνθεση που σου προτάθηκε είναι από το Public Market, που είναι κάτι σαν το καλάθι του Skroutz. Δηλαδή το Public market μεσολαβεί μεταξύ του αγοραστή και των καταστημάτων, όμως οι αγορές γίνονται και οι αποδείξεις πώλησης εκδίδονται από τα επιμέρους καταστήματα. Είσαι σίγουρος ότι το κουπόνι σου ισχύει και για το Public market;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα