Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω δει και γω αυτο με το fast/fast που ειναι πλεον...τους ειπα οτι μεχρι το καλοκαιρι που δεν ειχα θεμα ηταν interleaved/interleaved τι εγινε τωρα ?!?!?!

η απαντηση ηταν ετσι θα ειναι ολοι απο δω και περα...

υποψιν οτι σημερα κλεινει 4 ημερες χωρις αλλαγη ip ή disconnect !

το μονο που αλλαξα ηταν να βαλω ενα zte wind χωρις voip πανω...το περιμενω σημερα βεβαια να αποσυνδεθει...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εγω παρατηρω οτι οταν εχω προβληματα αλλαζει απο Fast σε Interleaved και τουμπαλιν μονο του. (Το κοιταω απο τις ρυθμισεις του ρουτερ.) Θελω ομως να παρακολουθησω ενα διαστημα που δεν θα εχω προβληματα την συμπεριφορα του για να βγαλω συμπερασματα. 

Γενικά εγώ έχω δει ότι όταν κάνει εκκίνηση το ρουτερ , πρώτα σε ξεκινάει σε interleaved, και μετά από λίγο γυρνάει σε Fast path. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.  Το αντίθετο δεν το έχω δει ποτέ να γίνεται .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tyxeros είπε

Γενικά εγώ έχω δει ότι όταν κάνει εκκίνηση το ρουτερ , πρώτα σε ξεκινάει σε interleaved, και μετά από λίγο γυρνάει σε Fast path. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.  Το αντίθετο δεν το έχω δει ποτέ να γίνεται .

την ιδια συμπεριφορα ειχε και σε εμενα οταν ημουν σε 50αρα και ειχα θεμα παρομοιο με αυτο που περιγραφεται.

αρχικα για 2-3 μηνες επαιζε κομπλε η γραμμη χωρις θεμα και μια κυριακη στο ξαφνικο αρχισε να παρουσιαζει το προβλημα τελικα με αλλαγη της συνδεσμολογιας της εσωτερικης καλωδιωσης εστρωσε και δεν εχω εκτοτε θεμα, ακομα και σε 100αρα που εκανα αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...