Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μπει να κανω το PLF, με ρωταει τι εχω για να μπω στην ελλαδα και παταω ΕΜΒΟΛΙΟ και ποτε το εχω κανει.

κανω ενα google και βλεπω οτι η ελλαδα ζηταει υποχρεωτηκα και PCR! τελικα τι ισχυει?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Εχω μπει να κανω το PLF, με ρωταει τι εχω για να μπω στην ελλαδα και παταω ΕΜΒΟΛΙΟ και ποτε το εχω κανει.

κανω ενα google και βλεπω οτι η ελλαδα ζηταει υποχρεωτηκα και PCR! τελικα τι ισχυει?

Διαβασε το https://travel.gov.gr/#/

Γραφει 

Travellers arriving in Greece, during the period from 24.01.2022 until 07.02.2022, regardless of nationality, their vaccination status or proof of recovery, are required to display a negative molecular test result (PCR) for Covid-19 performed up to 72 hours before the scheduled arrival or a negative Rapid Antigen test result for Covid-19 performed up to 24 hours before the scheduled arrival. The test result must be issued by a certified diagnostic center in Greek, English, French, German, Spanish, Italian or Russian and must include the name of the passenger as registered in the passport.

This test is mandatory for all travellers entering the country (including children over 5 years old), regardless of the epidemiological situation in the country of departure.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Μερικοί μόνο γκόμενα δεν ζητήσατε να σας βρει το εμβόλιο.

Λαθος κάνεις

Κοπελίτσες στο tinder γράφουν, "only vaccinated men"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...