greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, Mike_Ax. said: Εσύ είσαι επικίνδυνος. Που τα έχεις δει αυτά; γιατί είμαι επικίνδυνος; επειδή γνωρίζω τη διαδικασία έξωσης; 1
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Άσε ρε πονηρέ....ο ανθρωπάκος παίρνει το ενοίκιο για να μην την πετάξει στο δρόμο και μπλέξει με εξώδικα μπας και φιλοτιμηθεί η κυρία Kati και του το αδειάσει δίχως να έρθουν σε σύγκρουση. Αυτό έλειπε να μην το έπαιρνε και το ενοίκιο και να την είχε μέσα τσάμπα. Καλός είσαι και συ. ΧΑΧΑ γελάμε Παρασκευή! 🤪 Γελαμε γιατι μολις επεσες στην παγιδα σου. Αν ειναι απλας ο ιδιοκτητης δεν θα επαιρνε τα λεφτα και θα την πετουσε εξω βαζοντας λεφτα απο την τσεπη του. Αλλα ειναι φτωχομπινες και κακομοιρης, απομειναρι του ΠΑΣΟΚ.
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Just now, Nabuko said: Είσαι ο ιδιοκτήτης? Είσαι η ts με 2ο ακάουντ? Γνωρίζεστε? Πως είσαι τόσο σίγουρος? Και μάθε να συνδιαλέγεσαι, δε γνωριζόμαστε από χθες. πειραχτικά σου απάντησα μην αρπάζεσαι. μπορείς να καταλάβεις 5 πράγματα από τη περιγραφή της κυρίας Kati. Δε τη καίει να βρει σπίτι. Την καίει να τη φορέσει στον ιδιοκτήτη περισσότερο χρόνο από την κατάχρηση ήδη 1 έτος και 4μήνες που μένει μέσα δίχως συμβόλαιο. 2
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε πειραχτικά σου απάντησα μην αρπάζεσαι. Οκ 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Δε τη καίει να βρει σπίτι. Μπορεί να ψάχνει να βρει καινούριο 3αρι με πάρκινγκ στην Κηφισιά με 300ευρώ το μήνα 2
RedMike7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε γιατί είμαι επικίνδυνος; επειδή γνωρίζω τη διαδικασία έξωσης; Εφόσον λες ότι γνωρίζεις την διαδικασία.. Για πες μας με ποια δικαιολογία θα της κάνει έξωση;
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Just now, tzotzo said: Γελαμε γιατι μολις επεσες στην παγιδα σου. Αν ειναι απλας ο ιδιοκτητης δεν θα επαιρνε τα λεφτα και θα την πετουσε εξω βαζοντας λεφτα απο την τσεπη του. Αλλα ειναι φτωχομπινες και κακομοιρης, απομειναρι του ΠΑΣΟΚ. ξαναδιάβασε προσεκτικά τι γράφει η κυρία Kati. Ο ιδιοκτήτης όπως και πολλοί σε τέτοιες καταστάσεις είναι και λίγο άνθρωποι και δε πετάνε έξω στο δρόμο με έξωση ενοικιαστές ειδικά χειμώνα καιρό. το οτι δε κάνει διαδικασίες και συνεχίζει να παίρνει μαύρο το ενοίκιο είναι μια ενδιάμεση στρατηγική να μην δίνει πάτημα στην ενοικιάστρια αφού δε θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία ώστε να τη διευκολύνει να παίρνει και το επίδομα. έλα ρε παιδιά. δεν είμαστε τίποτα χθεσινοί να μην βλέπουμε ποια πλευρά μπάζει και θέλει να εκμεταλλευτεί την άλλη. ενοικιαστής είμαι και γώ πολλά χρόνια. Just now, Mike_Ax. said: Εφόσον λες ότι γνωρίζεις την διαδικασία.. Για πες μας με ποια δικαιολογία θα της κάνει έξωση; χωρίς λεφτά επίσημα με κατάθεση σε τράπεζα και με ληγμένο συμβόλαιο κινούνται άμεσα διαδικασίες και ολοκληρώνονται στο χρόνο που σου είπα. η κυρία Kati με λεφτά στο χέρι δίχως αποδεικτικό είναι σαν να μένει μέσα δίχως να πληρώνει. τόσο απλά. 3 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μην το κάνουμε το θέμα πάλι ρημαδιο και ιδιοκτήτες vs ενοικιαστες. @Kati85δεν υπάρχει τίποτα που να είναι με το μέρος σου νομικά και να μπορείς να το εκμεταλλευτεις υπέρ σου δυστυχώς. Το συμβόλαιο έχει λήξει και πρέπει να αποχωρησετε από εκεί. Τα προβλήματα της μη εύρεσης κατοικίας είναι κατανοητά, αν ήμουν στην θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα, μάλλον και εγώ θα προσπαθούσα να μείνω όσο πιο πολύ με έπαιρνε εκεί ασχέτως της επιθυμίας του ιδιοκτήτη μέχρι να βρω σπίτι, όμως δεν είναι και πρόβλημα του ιδιοκτήτη αν εσείς δεν μπορείτε να βρείτε στέγη. Μπορεί να σας πετάξει έξω σχετικά εύκολα, περιπτώσεις που μπορείς να το αποφύγεις αυτό είναι ελάχιστες. Ψάξτε ένα σπίτι με βάση το μπατζετ που έχετε και ρίξτε τις απαιτήσεις σας, αλλάξτε περιοχή αν χρειαστεί να πάτε στην άλλη άκρη της πόλης.
zanskou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ξαναδιάβασε προσεκτικά τι γράφει η κυρία Kati. Ο ιδιοκτήτης όπως και πολλοί σε τέτοιες καταστάσεις είναι και λίγο άνθρωποι και δε πετάνε έξω στο δρόμο με έξωση ενοικιαστές ειδικά χειμώνα καιρό. το οτι δε κάνει διαδικασίες και συνεχίζει να παίρνει μαύρο το ενοίκιο είναι μια ενδιάμεση στρατηγική να μην δίνει πάτημα στην ενοικιάστρια αφού δε θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία ώστε να τη διευκολύνει να παίρνει και το επίδομα. έλα ρε παιδιά. δεν είμαστε τίποτα χθεσινοί να μην βλέπουμε ποια πλευρά μπάζει και θέλει να εκμεταλλευτεί την άλλη. ενοικιαστής είμαι και γώ πολλά χρόνια. εχεις δικιο. κανεις ιδιοκτήτης δεν θέλει μαύρα. γι'αυτό οι περισσότεροι προσπαθούν να συμφωνήσουν άλλα στο μιλητό και στο taxis να δηλώσουν λιγότερα 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, zanskou said: εχεις δικιο. κανεις ιδιοκτήτης δεν θέλει μαύρα. γι'αυτό οι περισσότεροι προσπαθούν να συμφωνήσουν άλλα στο μιλητό και στο taxis να δηλώσουν λιγότερα εγώ είπα με βάση την περιγραφή για το επίδομα ενοικίου και οτι υπάρχει ληγμένο συμβόλαιο και μένει μέσα καταχρηστικά 1έτος και 4μήνες και ακόμα και ΤΩΡΑ ψάχνει να του τη φορέσει κι άλλο πιο βαθιά (την κάλτσα) θεωρώ δηλαδή οτι επειδή είναι κάπως άνθρωπος σου λέει 1) δε θέλω να την πετάξω έξω 2) αφού παίρνει επίδομα τα φέρνει δύσκολα βόλτα άρα θα δυσκολευτεί να βρει σπίτι άρα....κάνει κι αυτός λίγο το βλάκα με τα μαύρα μπας και βρεθεί σπίτι να φύγει. να της χαρίσει και τα μαύρα δίχως συμβόλαιο τον κατατάσσει στη κατηγορία και κερατά και δαρμένου και γι αυτό η κυρία Kati γουστάρει να ψάξει πονηριά να κάνει και επέκταση του "φορέματος της κάλτσας" οκ τώρα; κατανοητά; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από greekfragma 2
Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μπάρε μου, ο τύπος δε θέλει! Με το ζόρι θα κατσικωθεί στην ιδιοκτησία του; Μπορεί να θέλει να μείνει ο ίδιος, το παιδί του, ή να το γκρεμίσει γιατί έτσι του βάρεσε! Τι πάει να πει "πληρώνει"; Ο ιδιοκτήτης δε θέλει να πληρώνει άλλο και θέλει ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Charismo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Από τη στιγμή που το συμβόλαιο έληξε και ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί να ανανεώσει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτή τη στιγμή επίσημα δε φαίνεται πως διαμένεις πουθενά. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να μαλώνουμε μεταξύ μας στο thread. 1
RedMike7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε χωρίς λεφτά επίσημα με κατάθεση σε τράπεζα και με ληγμένο συμβόλαιο κινούνται άμεσα διαδικασίες και ολοκληρώνονται στο χρόνο που σου είπα. η κυρία Kati με λεφτά στο χέρι δίχως αποδεικτικό είναι σαν να μένει μέσα δίχως να πληρώνει. τόσο απλά. Δεν γράφει κάπου ότι δεν λαμβάνει απόδειξη για την πληρωμή του ενοικίου, επομένως δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα της έξωσης και σίγουρα ο χρόνος που απαιτείται δεν είναι 20μέρες.
Maurikycli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πώς αποδεικνύεται ότι πληρώνεις; Πριν λήξει το συμβόλαιο πώς πλήρωνες;
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Haldol είπε Μπάρε μου, ο τύπος δε θέλει! Με το ζόρι θα κατσικωθεί στην ιδιοκτησία του; Μπορεί να θέλει να μείνει ο ίδιος, το παιδί του, ή να το γκρεμίσει γιατί έτσι του βάρεσε! Τι πάει να πει "πληρώνει"; Ο ιδιοκτήτης δε θέλει να πληρώνει άλλο και θέλει ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ωραια δεν θελει και πολυ καλα κανει. τα λεφτα γιατι τα παιρνει; αυτο δεν μπορω να καταλαβω; 1
Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε ωραια δεν θελει και πολυ καλα κανει. τα λεφτα γιατι τα παιρνει; αυτο δεν μπορω να καταλαβω; Διότι δε φεύγει & μένει ακόμα εκεί. Τι έπρεπε να κάνει; Να της πει να κάτσει τσάμπα; Παρόλα αυτά, της έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει, οπότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στη θέση του ts θα έλεγα και "ευχαριστώ" στον ιδιοκτήτη που δε μ' έχει πετάξει έξω (και σαφώς, θα 'ψαχνα πιο ... ουσιαστικά άλλο σπίτι!). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις